ממש לא. לקח לי הרבה זמן למצוא בתחילת דרכי!מה אני רואה באשכול:
מי שמסודרת בעבודה מוחה בכל תוקף על הרעיון הנלוז,
מי שעדיין מחפשת- שבעצם אליה הרעיון מופנה- לא ממש מתנגדת.
ממש לא. לקח לי הרבה זמן למצוא בתחילת דרכי!מה אני רואה באשכול:
מי שמסודרת בעבודה מוחה בכל תוקף על הרעיון הנלוז,
מי שעדיין מחפשת- שבעצם אליה הרעיון מופנה- לא ממש מתנגדת.
אין שום בעיה, שירוויחו, אני בעד.ויעידו על כך כל מקומות העבודה החרדים,
כמו מטריקס איירוקס ודומיהם.
שמרוויחים לא רע בכלל...
אין שום בעיה, שירוויחו, אני בעד.
גם אני עבדתי במקום כזה, אחרי שנתיים עברתי לעבודה אחרת מתגמלת
וגם - במקומות כאלה, חשוב מאד לברר לאיזה פרויקט נכנסים ולא להכנס בעיניים עוורות, העיקר התקבלתי.
יש פרויקטים במקומות האלה שבנות נתקעות עם ניסיון דפוק שלא שווה ערך לכלוםםםם
ולא רק זה, זה הופך אותן בשוק לפחות שוות ערך ממתחילות - הניסיון שלהן שווה למתחילות, אבל המשכורת שהן רוצות... והמוטיבציה להשקיע ממש לא כמו של מתחילה.
זה לא תעודת כניסה אוטומטית, אבל זה בהחלט נותן עוד נקודות.אלה שעשו תואר, האם יותר קל להן להתקבל לעבודה (מאשר אלה שסיימו סמינר)? ואם כן, האם זה יותר קל בצורה משמעותית?
זה לא מזעזע פה אף אחד??????ואגב,
אי אפשר לזלזל ב"נשמע טוב לשידוכים"....
תכל'ס,
מכירה אישית בחורים (ואמהות שלהם...) שלא יסכימו לשמוע בכלל על מורות וכדו'.
נדמה לי שכחתם שפרנסה זה משמים. לא יוצאים לעבוד על מנת לעבוד.
ממש לא! החוק מאפשר להעסיק סטז'ר ללא שכר!לסטאז'רים משלמים.
מקור?ממש לא! החוק מאפשר להעסיק סטז'ר ללא שכר!
ברור שמזעזע,זה לא מזעזע פה אף אחד??????
מה הייתן עושות אם לא היתה אופציה כזו של העסקת עובד ללא תשלום?
מניסיון, יד שרה משלמים טוב למתכנתים שלהם.אם מדובר במיזמים ללא כוונות רווח גם של המפעיל, או לשם שמים ,אני מבינה (כמו יד שרה וכאלה)
וואוו,מניסיון, יד שרה משלמים טוב למתכנתים שלהם.
ותסלחו לי שאני מתערב לכם בדיון, אבל למה אי אפשר ללמד בסמינר מה זה גיט?!
כל בחורה שמגיעה למקום העבודה שלנו שעכשיו סיימה סמינר אני צריך להתחיל להסביר לה דברים מאוד בסיסיים, ואין לי מושג איך זה הפך לתפקיד שלי (למרות שאני באמת כן יודע, בגלל שגם אחרי שאני מסביר אף אחת לא מבינה בפועל מה אני רוצה ממנה).
דברים בסיסיים =
- ניהול גירסאות (שיהיה SVN מצידי, אבל שיכירו את הקונספט)
- מינימום של טכנולוגיה מודרנית (פריימוורק אחד לפחות שהוא MVC, ומבנה נתונים כמו JSON\YAML\XML וכו')
- PYTHON! זה מאוד בסיסי (סלחו לי כל המתכנתים פה שלא יודעים פייתון, אני לא עובד עם זה ובכל זאת אני עושה כל כך הרבה דברים עם זה וזה פשוט מקל על החיים)
וכנראה יש דברים שבכלל לא עולים על דעתי מרוב בסיסיותם, (האמת שעכשיו עולה לי - לחפש בגוגל!!!)
איך שאני רואה את זה, מתכנתת ללא ניסיון זה כמו מתכנתת ללא ידע בתכנות, לימדו אותה לכתוב אתר בASP.NET של מאגר ספרי קודש. מאגר של ספרי ביולוגיה זה כבר תחום אחר שהיא לא למדה איך לכתוב לו אתר.
אמנם לא לומדים את זה בסמינר, אבל עפ"י רוב, בזמן הפרויקט הבנות לומדות את זה בעצמן, מתוקף עבודתן כצוות.ותסלחו לי שאני מתערב לכם בדיון, אבל למה אי אפשר ללמד בסמינר מה זה גיט?!
^^^דברים בסיסיים =
- ניהול גירסאות (שיהיה SVN מצידי, אבל שיכירו את הקונספט)
למדנומינימום של טכנולוגיה מודרנית (פריימוורק אחד לפחות שהוא MVC, ומבנה נתונים כמו JSON\YAML\XML וכו')
- PYTHON! זה מאוד בסיסי (סלחו לי כל המתכנתים פה שלא יודעים פייתון, אני לא עובד עם זה ובכל זאת אני עושה כל כך הרבה דברים עם זה וזה פשוט מקל על החיים)
= לימדו אותה לכתוב אתר בASP.NET של מאגר ספרי קודש. מאגר של ספרי ביולוגיה זה כבר תחום אחר שהיא לא למדה איך לכתוב לו אתר.
זו היתה דוגמה צינית, מן הסתםכנראה מדובר במישהי שלמדה מהסיבה הראשונה שציינתי.
יכול להיות שאין לה את זה במילים ופירושים,GIT לא באמת לומדים..
אני פגשתי מתכנתת (שהמורה אמרה עליה שהיא מאד מוכשרת) והיא אמרה שהיא יודעת אנגולר מצוין. וכשהתחלתי לשאול אותה שאלות לא ראיתי את הידע במילים עדינות.
צריכים להתעורר בסמינרים ולהביא מורות שמתכנתות בפועל כי אחרת זה יהיה באמת רחוק מהמציאות
זה באמת גרוע!שלא נדבר על הCSS.. לא מלמדים את העקרונות הבסיסיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: