sol key
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
גם לכם קורה שהאורז נידבק או יוצא דייסה כמעט, שכבר לא נחמד לאכול אותו?
הנה לכם מתכון מושלם לאורז שיוצא מופרד וטעים
ממש קל להכנה!
כמות של 2 כוסות אורז
(אנחנו משתמשים באורז בסמטי בשקית כחולה)
מה צריך:
אורז
מים רותחים
שמן
מלח
פלפל שחור טחון
מרק עוף
אופן ההכנה:
בוררים 2 כוסות אורז
מעבירים לקערה וממלאים במים
שופכים את המים וממלאים שוב שופכים את המים וממלאים שוב עד שהמים מורידים קצת את הצבע הלבן שיוצא מהאורז.
משהו כמו 3 / 4 פעמים
משרים את המים חצי שעה בתוך קערה עם מים.
לאחר חצי שעה מסננים את האורז עם מסננת מתחת לברז.. מערבבים קצת (מתחת לברז) ומניחים על קערה כדי שהמים ירדו
בינתיים
-מרתיחים מים
-מחממים קצת שמן בסיר- על אש גבוהה
- שופכים את האורז לתוך הסיר ומטגנים קצת
מוסיפים
קצת מלח
קצת פלפל שחור טחון
קצת מרק עוף
3 כוסות מים רותחים
מערבבים קצת
מכסים עם מכסה
מנמיכים את האש
ונותנים לזה להתבשל רבע שעה
לאחר מכן מכניסים סכין כדי לראות אם נשאר עוד קצת מים בסיר
אם נשאר לתת לזה עוד קצת להתבשל
ואם לא אז אפשר לכבות את האש.
בהצלחה
הנה לכם מתכון מושלם לאורז שיוצא מופרד וטעים
ממש קל להכנה!
כמות של 2 כוסות אורז
(אנחנו משתמשים באורז בסמטי בשקית כחולה)
מה צריך:
אורז
מים רותחים
שמן
מלח
פלפל שחור טחון
מרק עוף
אופן ההכנה:
בוררים 2 כוסות אורז
מעבירים לקערה וממלאים במים
שופכים את המים וממלאים שוב שופכים את המים וממלאים שוב עד שהמים מורידים קצת את הצבע הלבן שיוצא מהאורז.
משהו כמו 3 / 4 פעמים
משרים את המים חצי שעה בתוך קערה עם מים.
לאחר חצי שעה מסננים את האורז עם מסננת מתחת לברז.. מערבבים קצת (מתחת לברז) ומניחים על קערה כדי שהמים ירדו
בינתיים
-מרתיחים מים
-מחממים קצת שמן בסיר- על אש גבוהה
- שופכים את האורז לתוך הסיר ומטגנים קצת
מוסיפים
קצת מלח
קצת פלפל שחור טחון
קצת מרק עוף
3 כוסות מים רותחים
מערבבים קצת
מכסים עם מכסה
מנמיכים את האש
ונותנים לזה להתבשל רבע שעה
לאחר מכן מכניסים סכין כדי לראות אם נשאר עוד קצת מים בסיר
אם נשאר לתת לזה עוד קצת להתבשל
ואם לא אז אפשר לכבות את האש.
בהצלחה