וויטער חסד, שימו לב שמה שקשור לחסד עולה לנו בסוף כפול 2 או בשירות או באיכות,נתיב החסד ליד הבית שלי עלה 23!!!
כבר שכחו מה נקרא חסד,
'נתיב הכסף' נראה לי שם בול קולע בשבילם.
וויטער חסד, שימו לב שמה שקשור לחסד עולה לנו בסוף כפול 2 או בשירות או באיכות,נתיב החסד ליד הבית שלי עלה 23!!!
באושר עד יש שמן אגוזים ב17. אני קניתי שמן שקדים בשערי רווחה ב21. על 6 בקבוקים מדובר על הפרש של 30 שקלים, וזה בתנאי שאכן מגיע. כי היתה שנה שהזמנתי שמן במשנת יוסף, לא הגיע ושילמתי כ27 שקלים לבקבוק ברגע האחרון.לא תמיד זה מדוייק
בדקתי הפעם את מחירי שמן האגוזים בין המכירות לבין יש או אושר עד ומצאתי פער של כמה שקלים בודדים למוצר אחד! כנ"ל בקמח מצה שמורה
במכירות עלה בין 15-16 ש"ח, בנתיב החסד ליד הבית שלי עלה 23!!!
שכל אחד יעשה את החשבון הפרטי שלו....
אולי חסד של מלחוויטער חסד, שימו לב שמה שקשור לחסד עולה לנו בסוף כפול 2 או בשירות או באיכות,
כבר שכחו מה נקרא חסד,
'נתיב הכסף' נראה לי שם בול קולע בשבילם.
מוזמנים להקים.מתי יקום מכירת חסד
שזה באמת חסד ללא רווחה
תודה אשמח לרעיונותמוזמנים להקים
אם מדובר במשנת יוסףחוץ מלהגיד שזה לא הוגן יש לכם פיתרון מה עלי לעשות כשאני מגלה שלא קיבלתי זיכוי על מוצרים שהיו חסרים??
וכן מה עלי לעשות כשגם אחרי שבררתי את התפוזים הכי טובים במכירה אני רואה בבית ש25 תפוזים עם הרבה עובש ומרוסקים לגמרי, אני אמור לבלוע ולהפסיד??
בדיוק כמו שקיים היום, רק ללא המגרעות שצוינו.תודה אשמח לרעיונות
הפעם לי זה היה הפוךלא תמיד זה מדוייק
בדקתי הפעם את מחירי שמן האגוזים בין המכירות לבין יש או אושר עד ומצאתי פער של כמה שקלים בודדים למוצר אחד! כנ"ל בקמח מצה שמורה
במכירות עלה בין 15-16 ש"ח, בנתיב החסד ליד הבית שלי עלה 23!!!
שכל אחד יעשה את החשבון הפרטי שלו....
?באושר עד יש שמן אגוזים ב17.
אולי חברות שונות.?
אני קניתי באושר עד ב- 9.90.
*עמותה ללא כוונת רווח = עמותה המרוויחה בלי כוונה...אני בכלל לא מבין למה קוראים להם אירגוני חסד
זה אירוגוני רווחה
או עמותה המרוויחה בלי שאנחנו נתכוין להסכים את זה...*עמותה ללא כוונת רווח = עמותה המרוויחה בלי כוונה...
יפה! נכון מאד!*עמותה ללא כוונת רווח = עמותה המרוויחה בלי כוונה...
מה המייל של היוזם של התלונות אני רוצה להצטרףקיבלתי במייל
צפה בקובץ המצורף 1102251
אולי תבוא לקונה השני הביתה ותיקח ממנו חפץ ששוה את התמורה העיקר שלא נגיד לך שזה לא הוגן...פיתרון לא יהודי מה שכתבתחוץ מלהגיד שזה לא הוגן יש לכם פיתרון מה עלי לעשות כשאני מגלה שלא קיבלתי זיכוי על מוצרים שהיו חסרים??
וכן מה עלי לעשות כשגם אחרי שבררתי את התפוזים הכי טובים במכירה אני רואה בבית ש25 תפוזים עם הרבה עובש ומרוסקים לגמרי, אני אמור לבלוע ולהפסיד??
שלח את הכתובת של המייל , תודה.קיבלתי במייל
צפה בקובץ המצורף 1102251
מזעזע.לגבי ההחזרים שלא מזוכים אני ועוד רבים מצאנו פיתרון פשוט לקחת מוצר חליפי שלא הזמנו במחיר זהה, יכול להיות שזה לא הוגן בגלל שזה גורם חוסרים לאחרים אבל מה לעשות שמלכתחילה הנוהל שם הוא 'כל הקודם זוכה'.
שאלתם רב אם מותר לעשות דבר כזה?לגב ההחזרים שלא מזוכים אני ועוד רבים מצאנו פיתרון פשוט לקחת מוצר חליפי שלא הזמנו במחיר זהה, יכול להיות שזה לא הוגן בגלל שזה גורם חוסרים לאחרים אבל מה לעשות שמלכתחילה הנוהל שם הוא 'כל הקודם זוכה'.
אין אפשרות להתיר כזה דבר.שאלתם רב אם מותר לעשות דבר כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: