דרוש מידע מתי ניגמל ממכירות ה"חסד"

שלגון

משתמש צעיר
נתיב החסד ליד הבית שלי עלה 23!!!
וויטער חסד, שימו לב שמה שקשור לחסד עולה לנו בסוף כפול 2 או בשירות או באיכות,
כבר שכחו מה נקרא חסד,
'נתיב הכסף' נראה לי שם בול קולע בשבילם.

ככר השוק

משתמש מקצוען
לא תמיד זה מדוייק
בדקתי הפעם את מחירי שמן האגוזים בין המכירות לבין יש או אושר עד ומצאתי פער של כמה שקלים בודדים למוצר אחד! כנ"ל בקמח מצה שמורה
במכירות עלה בין 15-16 ש"ח, בנתיב החסד ליד הבית שלי עלה 23!!!
שכל אחד יעשה את החשבון הפרטי שלו....
באושר עד יש שמן אגוזים ב17. אני קניתי שמן שקדים בשערי רווחה ב21. על 6 בקבוקים מדובר על הפרש של 30 שקלים, וזה בתנאי שאכן מגיע. כי היתה שנה שהזמנתי שמן במשנת יוסף, לא הגיע ושילמתי כ27 שקלים לבקבוק ברגע האחרון.

ירחמיאל שני

משתמש פעיל
חוץ מלהגיד שזה לא הוגן יש לכם פיתרון מה עלי לעשות כשאני מגלה שלא קיבלתי זיכוי על מוצרים שהיו חסרים??
וכן מה עלי לעשות כשגם אחרי שבררתי את התפוזים הכי טובים במכירה אני רואה בבית ש25 תפוזים עם הרבה עובש ומרוסקים לגמרי, אני אמור לבלוע ולהפסיד??
אם מדובר במשנת יוסף
כל פעם שהתקשרתי או שלחתי מייל ודיווחתי כי התפוזים/ מלפפונים/ עגבניות היו בחלקם רקובים קיבלתי זיכוי על הכל
גם על ביצה שבורה

אפילו שאמרתי שרק מלפפון אחד היה רקוב קיבלתי זיכוי על הכל.

שפרינצלה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
לא תמיד זה מדוייק
בדקתי הפעם את מחירי שמן האגוזים בין המכירות לבין יש או אושר עד ומצאתי פער של כמה שקלים בודדים למוצר אחד! כנ"ל בקמח מצה שמורה
במכירות עלה בין 15-16 ש"ח, בנתיב החסד ליד הבית שלי עלה 23!!!
שכל אחד יעשה את החשבון הפרטי שלו....
הפעם לי זה היה הפוך
הזמנתי 3 שמן אגוזים כל אחד ב16.4
ובגלל התקלה שהיתה לי עם המכירה
קניתי באושר עד ב10 שח לאחד

סטודיו מנפיש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
*עמותה ללא כוונת רווח = עמותה המרוויחה בלי כוונה...
יפה! נכון מאד!
רק הבעיה שהם עושים רווחים של מיליונים, ועדיין ממשיכים לקרוא לעצמם "ארגון חסד"
המחירים שלהם אותו דבר כמו ברשתות הגדולות פחות או יותר אגורה לפה, אגורה לשם.
ולפעמים גיליתי שאותם מוצרים, אפשר להשיג הרבה יותר זול, אנשים לא שמים לב, לא משווים,
ובטוחים שכל מה שהם מביאים זה בטוח זול.
במקום לקחת את החיסכון שיש להם בעלויות תפעול, מקום, עובדים ולהוזיל באמת את העלויות,
הם לוקחים מחירים רגילים, קוראים לעצמם "ארגוני חסד"
ועוד אתה זה שצריך לשלם למוכר משכורת (3 ש"ח) על השרות כל שבוע.
ומבחינת השירות ואיכות הסחורה מותר להם הכל כי זה עמותה ללא מטרות רווח...הכל ל"שם שמים" ברור:)
מצידי שימשיכו אותו דבר רק שלא יקראו לעצמם "ארגון חסד"

דיירים

משתמש פעיל
חוץ מלהגיד שזה לא הוגן יש לכם פיתרון מה עלי לעשות כשאני מגלה שלא קיבלתי זיכוי על מוצרים שהיו חסרים??
וכן מה עלי לעשות כשגם אחרי שבררתי את התפוזים הכי טובים במכירה אני רואה בבית ש25 תפוזים עם הרבה עובש ומרוסקים לגמרי, אני אמור לבלוע ולהפסיד??
אולי תבוא לקונה השני הביתה ותיקח ממנו חפץ ששוה את התמורה העיקר שלא נגיד לך שזה לא הוגן...פיתרון לא יהודי מה שכתבת

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
לגבי ההחזרים שלא מזוכים אני ועוד רבים מצאנו פיתרון פשוט לקחת מוצר חליפי שלא הזמנו במחיר זהה, יכול להיות שזה לא הוגן בגלל שזה גורם חוסרים לאחרים אבל מה לעשות שמלכתחילה הנוהל שם הוא 'כל הקודם זוכה'.
מזעזע.
בן אדם מתגאה בכך שהוא גונב.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
לגב ההחזרים שלא מזוכים אני ועוד רבים מצאנו פיתרון פשוט לקחת מוצר חליפי שלא הזמנו במחיר זהה, יכול להיות שזה לא הוגן בגלל שזה גורם חוסרים לאחרים אבל מה לעשות שמלכתחילה הנוהל שם הוא 'כל הקודם זוכה'.
שאלתם רב אם מותר לעשות דבר כזה?

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
שאלתם רב אם מותר לעשות דבר כזה?
אין אפשרות להתיר כזה דבר.
זה לקחת משהו של מישהו אחר, בתור עונש.

יש דרכים איך גובים בחזרה ממישהו שלא הביא לך את מה שהזמנת.
לגנוב ממנו חפצים בלי רשות, זה לא אחד מהם.

בלי להכנס לשאלה האם מותר לגרום צער ללקוחות אחרים.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה