דרוש מידע מתי ניגמל ממכירות ה"חסד"

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני בכלל לא מבין למה קוראים להם אירגוני חסד
זה אירוגוני רווחה
הם עושים מזה כסף
אני באמת רואה שהמחירים פחות מהחניות אבל רק בכמה פרוטות
תפסיקו לעבוד עלינו
זה שאתם לא משלמים ארנונה ויכולים להוריד כמה שקלים למוצר ולהרוייח הרבה
עצוב מאוד
מתי יקום מכירת חסד
שזה באמת חסד ללא רווחה
אני חושב שהגזימו קצת
מיילא עונג שבת ויום טוב וכדומה
שמחלקים באמת ללא תמורה
מי כעמך ישראל
תשמעו סיפור
הלכתי בשבוע שעבר במכירה שהזמנתי מוצרים
ואחרי הדוחק בין גברים ונשים ה"י
חזרתי עם כמה שקיות
עשיתי חשבון כמה הרווחתי ויצא 70 שקל
אמרתי לאישתי זהו זה
בשביל חיסכון של כמה עשרות שקלים
לא היה שוה = לא היה שוה

למה אתם חושבים שזה ארגון חסד?
מכירה כזו לא יכולה להתקיים ללא רווחים
העלויות הן גבוהות מאד והרבה השקעה ובשביל להשקיע צריך להרוויח
ואם דבר כזה לא מרוויח הוא לא שורד

אני קניתי באושר עד ב- 9.90.
קניתי היום באושר עד 17.90 אם אני לא טועה
ולא היה שם יותר זול

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
למה אתם חושבים שזה ארגון חסד?
מכירה כזו לא יכולה להתקיים ללא רווחים
העלויות הן גבוהות מאד והרבה השקעה ובשביל להשקיע צריך להרוויח
ואם דבר כזה לא מרוויח הוא לא שורד

קניתי היום באושר עד 17.90 אם אני לא טועה
ולא היה שם יותר זול
דבר ראשון - בשביל להתקיים לא צריכים רווח, צריכים שלא יהיו הפסדים.
דבר שני - אתה צודק, הגיוני שיהיה להם רווח, אבל מינורי.

זושא כץ

משתמש מקצוען
כאחד שקונה בין היתר גם מהמכירות הקבועות שלהם, אני דוקא מאד נהנה מהם ומשירות הלקוחות שלהם, באמת אף פעם לא נתקלתי בבעיות חמורות אצלם, אלא רק בדברים סטנדרטיים שסודרו במיידי, (וזה כשלעצמו מבחינתי אומר שהם יחסית בסדר בשוק), בלי לדבר על המחירים הזולים אצלם במיוחד, אבל לפי המכתב אני מבין שהיו אצלם בעיות חמורות ממה שאני מכיר, אלא אם כן כותב ומפרסם המכתב הוא בעל אינטרסים וד"ל (לצערי גם זה קיים במחוזותינו, מידיעה....), ולכן אני חוזר שוב על זה שגם אצלם זה בוודאי יחסית חובבני, הם לא מפרסמים הרבה, ולא שוכרים חברות שיווק (כך לכל הפחות זה נראה), ועם כל זה יש להם עשרות אלפי לקוחות (כך בהשערה גסה שלי), ומזה רואים שהציבור מצביע ברגליים לאלו שיש להם מחירים טובים, על אף שכמעט כל מכירה יש את אלו בשכונה שמקטרים ומקללים. כנלענ"ד.

אגב, בקשר לנכתב לעיל כתגובה למה שכתבתי, שבעלי המכירות הגדולות יודעים את הנישה שהם נמצאים בה ומתנהגים בנו כלקוחות שבויים פחות או יותר, אני מסכים עם זה בכמה וכמה מקומות אבל ממש לא באופן גורף, כי בסך הכל בכל שכונה נורמלית יש כמה וכמה מכירות ויש ביניהם תחרות, כך שהם יודעים שכל אחד יכול לבחור במכירה השניה.
אשמח אם תוכל לתת לי פרטי התקשרות איתם
כתובת מייל וכדו'
כי בשירות לקוחות בטלפון בשעות המענה כביכול אין מענה

אההה

משתמש פעיל
לגב ההחזרים שלא מזוכים אני ועוד רבים מצאנו פיתרון פשוט לקחת מוצר חליפי שלא הזמנו במחיר זהה, יכול להיות שזה לא הוגן בגלל שזה גורם חוסרים לאחרים אבל מה לעשות שמלכתחילה הנוהל שם הוא 'כל הקודם זוכה'.
מבלי להיכנס לדיון המוסרי בעניין
ייתכן שאסור מבחינה הלכתית מכיוון שמשלמים מראש ייתכן שהמוצר כבר נמצא בבעלות מסוימת של הלקוח שהזמין.

אני וביתי

משתמש מקצוען
לגב ההחזרים שלא מזוכים אני ועוד רבים מצאנו פיתרון פשוט לקחת מוצר חליפי שלא הזמנו במחיר זהה, יכול להיות שזה לא הוגן בגלל שזה גורם חוסרים לאחרים אבל מה לעשות שמלכתחילה הנוהל שם הוא 'כל הקודם זוכה'.

כנ"ל לגבי התפוזים שמתוך 9 חבילות שהזמנתי הוצרכתי לזרוק במצטבר בערך 3 חבילות מכיון שהיו עם עובששש, שאף אחד שם לא יחשבו שאנחנו פראיירים, פשוט נבוא לאחר הפסח וניקח מוצרים במחיר זהה.

בקיצור, צחוק תעשו ממישהו אחר!
לא יודע איזה מכירה מדובר אבל בשביל מה להתנהג כמו גנב אם אפשר פשוט לבקש זיכוי במשנת יוסף שולחים מייל ומקבלים זיכוי

שוגי1

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
ולכן יש להם המון פאשלות שלא ברצונם!!!
מבלי להכנס לכל הטענות שיתכן שחלקם צודקות
מדובר פה ב10 שנים לפחות כלומר 10 שנים של פאשלות????

הרבה טוענים פה בעיקר על משנת יוסף
שום פאשלה לא מסבירה את זה שהם לקחו לאנשים כסף (אני לא מדבר על כמה שקלים אלא על מאה ומעלה)
לא סיפקו מוצר ולא מחזירים את הכסף.

שום פאלה צודקת או לא, לא מסבירה את העושק הזה..

אם היינו רואים בהתנהלות שבכל דבר הן ממש באים לקראתיניו
והם ממש אנשים ישרים וטובים ורק בערבי חגים יש להם פאשלות גם זה לא מוצדק אבל נניח.

אבל ככה לעשוק אברכים ומשפחות?????
זה מראה שכל ההתנהלות הזאת רקובה נצלנית ומושחתת.

דבר נוסף וחשוב שחלק מהאנשים הם ממש נזקקים שהכסף הזה זה כסף של קימחא דפיסחא מאיגוני הצדקה כזכות עבור המכירה הזאת, הם הזמינו מוצרים ולא קיבלו....
ועכשיו הם פשוט עושקים להם את הכסף הזה....... עד מכירות הבאות.
לתושמת לב בעלי קופות הצדקה.

סתם הערה. המון המון אנשים ניזקו מהם במכירה הזאת. מה דעתם אפילו על צינטוק של התנצלות????

בייביגרו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אשמח אם תוכל לתת לי פרטי התקשרות איתם
כתובת מייל וכדו'
כי בשירות לקוחות בטלפון בשעות המענה כביכול אין מענה
המייל של אושר וכבוד הוא: ov0733100אין לכתוב כתובת מייל
הטלפון שלהם הוא: 0733-103-103
כך הם פרסמו בקטלוגים שלהם.
יתכן מאד שבעקבות כל מה שנכתב כאן וגם מה שלא, וגם שזה כעת ערב חג בכל בתי ישראל וגם אצלם, הם לא עונים בשירות לקוחות (לא שאני מצדיק אותם כלל בזה כי זה העסק שלהם והם חייבים לענות...).
גם הטענות האחרונות של עשיקת אברכים זו טענה צודקת בהחלט אבל לדעתי (שוב רק לדעתי האישית) זה לא בא מרוע לב או זלזול, אלא בלאגן ואי סדר משווע.
אני באופן אישי כמעט לא קונה במשנת יוסף ולכן אני לא מכיר את ההתנהלות שם, ויתכן שדברי הסנגוריה שלי עליהם אינו במקום.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
גם הטענות האחרונות של עשיקת אברכים זו טענה צודקת בהחלט אבל לדעתי (שוב רק לדעתי האישית) זה לא בא מרוע לב או זלזול, אלא בלאגן ואי סדר משווע
אסור לעשוק אף יהודי
לא רק אברכים

בייביגרו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
לפי מה שנאמר פה קודם הם
גם קוראים את מה שנאמר פה
אז אולי באמת הם יקבלו את זה
אני כתבתי את זה, אבל ממש אין לי קשר עם כל בעלי המכירות, רק יש כמה שיש לי קשר איתם חלקם גדולים יותר וחלקם קטנים, ולכל אלו שלחתי מהנאמר כאן.
לכן כל אחד שיש בידו את היכולת להפנות את תשומת ליבם של בעלי המכירות לטענות שהועלו כאן, יתכן ויהיה לו חלק גדול בסיוע לציבור (בתקוה שהם אכן ייענו לכך).

איזה שם?

משתמש מקצוען
קצת קיטור בעקבות המכירות השכוניתות הקהילתיות והיוספיות.

נכון שיש הרבה מאד שחושבים שחוסכים מזה כסף.
השאלה הגדולה כמה כסף באמת זה חוסך.????

האם את הכמויות האלו הייתם קונים גם בלי שהיה מכירה??

בהתחלה כנראה באמת היה שם מטרה חזקה להוזיל מחירים
אבל היום זה עסק רוווחי לכל דבר. עם מערכת שיווק משומנת וחכמה מאד מאד.....

כמה נקודות על איך שהם צוחקים על גבינו
ואנחנו ממשכים לקנות מהם כמו עדר כבשים, נדחסים אחד על גבי השני רק כדי שאבוקדו שהזמנו לפני שבוע ב10 אגורות פחות לא יגמר לנו.

1. הם יכולים חופשי להבריז ולהביא מה שאנשים הזמינו המתינו וחיכו. אבל אם אנחנו לא נגיע לקחת, הכסף ילך אליהם בשלימות. (מה דעתכם שאולי לפחות לעדכן אותנו לפני המכירה מה לא הגיע בכלל).

2. אז מה אם הזמנת מיקסר ב380 שקל ובסוף לא הגיע את הכסף הם גובים בו ביום. את ההחזר (רק אם הודעת כמובן, להלן סעיף 3...) תקבל כזיכוי למכירה הבאה. ומה אם אנחנו לא רוצים לקבל את הכסף למכירה הבאה.. מה אנחנו גמ"ח.?? פשוט עושק בילתי חוקי...

3. בדקתם עם עצמכם כמה פעמים כתבתם זיכוי ולא זוכתם, האם אתם באמת זוכרים על מה כתבתם זיכוי מהשבוע שעבר.?? תעקבו ותפותעו. (באירגון אחד, הדפים של הזיכויים בכלל זרוקים על איזה מעמד ונתונים לחסדי הרוח הגשם והילדים.)

4.אפשר לחפש כמה דקות טובות משהו ואז מנהל התחנה מצייץ שהציפס לפסח בכלל לא הגיע. תגידו זה באמת דרישה מוגזמת לשים שם פתק גדול עם כל המוצרים שלא הגיעו??

5. מענין לדעת כמה הם מרווחים בכל שבוע רק מהמוצרים שנגמרו ואנשים בטעות שחכו לכתוב זיכוי...

נראה לי כדאי לחזור לקניות הרגילות עם רשימה ועט בסופר....או שפשוט הם יעשו כמה שינויים לא גדולים. ובאמת ידאגו לנו.
אולי שבעלי המכירות יגלו סודות ויתנו תשובות

במבי.

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
כנ"ל לגבי התפוזים שמתוך 9 חבילות שהזמנתי הוצרכתי לזרוק במצטבר בערך 3 חבילות מכיון שהיו עם עובששש, שאף אחד שם לא יחשבו שאנחנו פראיירים, פשוט נבוא לאחר הפסח וניקח מוצרים במחיר זהה.
במקום לגזול מאנשים אחרים ואז הם יגידו שיש חוסרים ומזלזלים בלקוחות וכד,
פשוט תרים טלפון לשרות לקוחות
הם מזכים מיד על סחורה פגומה
אני לקוחה קבועה של משנ"י
מאוד מרוצה מהסחורה ומהשירות,
אם יש משהו פגום יש שרות לקוחות מאוד יעיל במייל ובטלפון,

יענקל'ה

משתמש פעיל
סופו של השרשור להעלם...
זה לא שאתר פרוג מושחת - פשוט אין לו משאבים נגד תביעות דיבה...
האנשים האלו חזקים יותר מאיתנו
אלו חוקי המשחק
מי שמתמרמר לא ירוויח כלום חוץ מלהיות חמוץ בעצמו
כדאי פשוט לשמוח לקראת החג שאין להם תאבון גדול יותר...
חג שמח

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
הלוואי שיקום בעל חסד אמתי
שיקים ארגון למכירות מוזלות באמת
וימנה מנהלים ועובדים במשכורות ולא ברווחים ענקיים
וכך יוכל למכור במחיר הקרן ועוד קצת לכיסוי ההוצאות והמשכורות

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
הלוואי שיקום בעל חסד אמתי
שיקים ארגון למכירות מוזלות באמת
וימנה מנהלים ועובדים במשכורות ולא ברווחים ענקיים
וכך יוכל למכור במחיר הקרן ועוד קצת לכיסוי ההוצאות והמשכורות
ככה כולם התחילו...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה