קרהכוס ח"פ
של שתיה חמה או קרה?
קרהכוס ח"פ
של שתיה חמה או קרה?
נראה מעולה, והשוקולד מצוין!!@רוחי בלבוחי תודה על המתכון : )
לא היה לי ריץ׳ אז עשיתי כבר רוטב שוקולד עם חמאת בוטנים. יצא מדהים!
הקצה היבשושי בגלל מישהו קצת מפונק שלא אוהב שוקולד
צפה בקובץ המצורף 1432562
אם את רוצה יותר רוטב תוסיפי עוד שליש כמות ,הייתי רוצה שבפעם הבאה כמות הרוטב תגדל וקצת תסמיך
שניה, לא הבנתי. להפריד או להקציף בשלימותן?ועכשיו משהו מוצלח באמת, שעשיתי היום מהסיבה הפשוטה שפשוט התגעגעתי לטעם הטעים הזה, המפנק .
ככה בלילה כשהבית שקט ובא לי פינוק אמיתי,
וכמובן כמובן שאני לא מעלה מתכונים מסובכים, קל להכנה ותוצאה מושלמה!!
מצרפת גם תמונות טריות טריות וטעימות ........
מידות: כוס חד"פ.
החומרים:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס אבקת שוקו טעים.
1 כוס קמח
כף קפה נמס
1 אבקת אפיה
קצת יין
להקציף את הביצים עם כוס סוכר
במקור להפרידשניה, לא הבנתי. להפריד או להקציף בשלימותן?
וסליחה אם אני מבלתק"ת...
פעם אחת תנסי... הוכל יהיה ברור ומובן.לא קראתי את הכל
לא יודעת מה זה העוגה
אבל..
מעל 300 תגובות לעוגת שוקולד!!!!!!!!!!!!!!!
להפריד.שניה, לא הבנתי. להפריד או להקציף בשלימותן?
וסליחה אם אני מבלתק"ת...
בכל טורט את יכולה גם לא להפריד וזה יוצא נהדר.במקור להפריד
(אגלה לך שאני לא הפרדתי, הקצפתי אותן שלמות במשך כ-8 דקות ויצא מושלם!)
להפריד ואז מה? כלומר במתכון רק כתוב להקציף ואז להוסיף את השאר.פעם אחת תנסי... הוכל יהיה ברור ומובן.
להפריד.
בכל טורט את יכולה גם לא להפריד וזה יוצא נהדר.
ספציפית פה ממליצה להפריד כי העוגה מאד עדינה ואורירית.
להקציף את החלבונים עם סוכר,להפריד ואז מה? כלומר במתכון רק כתוב להקציף ואז להוסיף את השאר.
צריכה שיסבירו לי לאט לאט כדי להבין מהר מהר
די מתחילה בכל העניין הזה של האפיה. בזכות חכמת קיבלתי אומץ ונכנסתי לזה, אחרי שנים שהילדים שלי הסתפקו בעוגיות שוקולד צ'יפס או עוגת שמנת ביסקויטים
תודה ענקית!!להקציף את החלבונים עם סוכר,
וכשהקצף בהיר ותפוח ממש, להנמיך מהירות של המיקסר למינימום ולהוסיף אט אט את החומרים הרטובים,
ואחרי כן את היבשים.
רטובים - חלמונים שמן וכדו
יבשים- קמח, אפיה וכדו.
פי 2.כדאי להכפיל בכמות וחצי לתבנית תנור גדולה ח"פ?
פי 2.כדאי להכפיל בכמות וחצי לתבנית תנור גדולה ח"פ?
בעודה חמה או לאחר הקירור?חותכים את העוגה לפרוסות בלי להוציא מהתבנית, (מצורפת תמונה)
ואז שופכים את השוקולד ע''ג העוגה ומנערים.
בעודה חמה אבל אם התקררה זה גם בסדר.בעודה חמה או לאחר הקירור?
אחרי שזה יצא מהתנור תוכלי לספר לכולנו.הכנתי את הבלילה והיא היתה נראית לי נמוכה מדי. עכשיו היא בתנור בשלב מתקדם ואני מגלה את החלמונים בקערה על השיש...מה יקרה לה?
יצאה טיפה דחוסה ונמוכה אבל אכילה...בינתיים הספקתי להכין חדשה, שתהיה לי חוויה מתקנתאחרי שזה יצא מהתנור תוכלי לספר לכולנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: