כן אבל זה יצא פחות עסיסי. כי כשזה חם הרוטב מרטיב את העוגה.אפשר לשים את הרוטב שוקולד כשהעוגה קרה?
לגמרי!!טעיםםםם
בעיקר אחרי הקפאה !
מה שאת אוהבתבלת״ק
איזה סוג שוקולד למריחה??
תודה על השיתוף !!עוגה מוצלחת במיוחד!! הכנתי לשבת והיום שוב
תודה רבה!
מה שהכנתי היום ליום הולדת: פעמיים בתבנית עגולה, באמצע ומסביב קצפת וקישוט מהגאנאשתודה על השיתוף !!
אני האמת פחות הצלחתי להרגיש את הטעם.@רוחי בלבוחי זהע נראה מדהים!!! וואו, אני כבר מרגישה את הטעם בפה....
אולי אכין לשבת
רעיון ממש !!מה שהכנתי היום ליום הולדת: פעמיים בתבנית עגולה, באמצע ומסביב קצפת וקישוט מהגאנאש
נו..... ספרי איך יצא?הכנתי את העוגה ולא הבנתי שצריך להכניס גם את החלמונים...
העוגה בתנור, מה אתן אומרות? להכין חדשה או שייצא לי טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: