וואו. על זה לא חשבתי.לא צריך אומץ וגם לא ספק בל תשחית
אני אשים את השמרים בכוס עם מים חמימים וסוכר ואוסיף מלח ואז אבדוק אם הם גוועו או לא
תעדכני
וואו. על זה לא חשבתי.לא צריך אומץ וגם לא ספק בל תשחית
אני אשים את השמרים בכוס עם מים חמימים וסוכר ואוסיף מלח ואז אבדוק אם הם גוועו או לא
הוא שאמרתי, כיף לראות חוות דעת מקצוענית שאומרת אותו הדבר.
המדורים האלה סופגים התקפי צחוק חמורים ממני. יש בעיה שברגע שכותבת המדור- המארחת, לא מבינה בבישול, לפעמים קורים שם פיגועי התאבדות, או שאני יוצאת עם רושם שזאת שהתארחה במדור מבזה את עצמה רק בשביל שיכירו עוד קצת את הטייטל המקצועי שלה ויאזכרו את שמה בעוד פינה בעיתון.
המלצתי, אם את לא יודעת לבשל, אל תתארחי במדור מתכונים! למרות שבשבילי זאת תכנית סאטירה לכל דבר ועניין.
כל פעם אני תוהה מה מנצח במבחן ההזיה, הפייבורטים הזכורים לי: מישהי שהביאה מתכון של: דג סלמון עם כוס וחצי סוכר, ועוף בתנור הכי טעים בעולם, כמו שהיא תיארה אותו עם בקבוק קולה ובקבוק קטשופ!
באמת נראה מושלם!!גמני משויצה.
סתם
יצא כ"כ מושלם שהייתי חייבת
זה לפי כוסות מדידה,2)הבנתי מההודעות שצריך להשתמש בקילו קמח פחות כוס ,האומנם??
3)עם איזה כוס מדידה משתמשים?
כמובן שלא, זה רק מוסיף.4)חייבים את הפירורים?
לחלוטין!5)האומנם עוגת שמרים מנצחת בלי מרגרינה?
אני שמתי קילו שלם ויצא מצוין.2)הבנתי מההודעות שצריך להשתמש בקילו קמח פחות כוס ,האומנם??
לא אכלת כזאת!5)האומנם עוגת שמרים מנצחת בלי מרגרינה?
תודה שענית!אם את משתמשת בכוסות רגילים צריך פחות מקילו אבל לא מציעה לך, זה רק יסבך בהמרה.
זה 200 מ"ל וכוס מדידה היא 240.כוס נייר ח''פ קטן לקפה , ילך?
תודה@java
תתחדשי על תמונת הפרופיל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: