תקשיבו לפטנט עולמי, אחרי שהעוגה הזו הפכה למאסט אצלנו ליד הקפה:
הכנתי את הבצק מאוחר מאד בלילה. התפחתי שעה כנדרש ולא היתה לי אפשרות להשאר ערה לעוד שעה התפחה + 40 דקות אפיה.
ד' עזר והכניס לי רעיון:
יש לי בתנור (בוש) שני טיימרים:
כמה זמן שיפעל ויכבה,
ובאיזו שעה שתסתיים הפעולה.
כיוונתי את הטיימר הראשון ל35 דקות פעולה ואת הטיימר השני לסיום פעולה בעוד שעה ו-35 דקות. קלעתי את העוגות, הכנסתי את התבניות הקלועות להתפחה שניה בתנור. וקמתי בבוקר לבית עם ריח טרי ועוגות אפיות בתנור.
(בכוונה הפעלתי את התנור לפחות זמן אפיה מהנדרש, כי העוגות נשארו בפנים לאחר שהתנור כבה והמשיכו להאפות מהחום גם כך).
זהו, אמנם עשיתי בדיעבד, אבל נראה לי שזה מה שאעשה מכאן ואילך. חסכון מושלם בזמן וריח טרי בבוקר חורפי, שמקים את הילדים בזריזות.
הכנתי את הבצק מאוחר מאד בלילה. התפחתי שעה כנדרש ולא היתה לי אפשרות להשאר ערה לעוד שעה התפחה + 40 דקות אפיה.
ד' עזר והכניס לי רעיון:
יש לי בתנור (בוש) שני טיימרים:
כמה זמן שיפעל ויכבה,
ובאיזו שעה שתסתיים הפעולה.
כיוונתי את הטיימר הראשון ל35 דקות פעולה ואת הטיימר השני לסיום פעולה בעוד שעה ו-35 דקות. קלעתי את העוגות, הכנסתי את התבניות הקלועות להתפחה שניה בתנור. וקמתי בבוקר לבית עם ריח טרי ועוגות אפיות בתנור.
(בכוונה הפעלתי את התנור לפחות זמן אפיה מהנדרש, כי העוגות נשארו בפנים לאחר שהתנור כבה והמשיכו להאפות מהחום גם כך).
זהו, אמנם עשיתי בדיעבד, אבל נראה לי שזה מה שאעשה מכאן ואילך. חסכון מושלם בזמן וריח טרי בבוקר חורפי, שמקים את הילדים בזריזות.