פתחתי בשביל לראות מה נדון ב16 עמודים של 'משתפת פסי שמרים מוצלחים ביותר'
רפרפתי מעט בעמודים האחרונים.
*סיפרו לי לאחרונה על חברה שלי שכותבת בכמה עיתונים, שהיא כותבת גם מדור מתכונים והכל ממוחזר שם. ממש זעמתי. אמנם אני לא צרכנית עיתונים, אבל אלה שכן צורכות, הגיוני שתשלמנה בשביל לקרוא מתכונים מועתקים של אחת שיתכן והיא גרועה מהן בבישול ואפיה?
*אמא שלי מכינה עוגת גבינה והבסיס הפריך הוא עם מרגרינה. למה? ככה. לא ברור. כי היא נעולה על זה.
*יש אנשים ששונאים כוסברה, יש לה טעם סבוני מעט. אבל להשמיט אותה לגמרי מהמתכון נשמע לי ממש מתרחק מהמקור, הייתי ממליצה להחליף לפחות בפטרוזיליה.
*איזה כיף! יש לי פרוטקציה באחת מרשתות השיווק ושומרים לי חמאה! לאחרונה ביקרתי שם וגיליתי שאין במדפים חמאה, פשוט הזוי. מגיע משלוח מזערי לחנות ושומרים אותו לעובדים ובני משפחותיהם.
מישהי רוצה לקנות ממני 400 גרם חמאה ב100 ש"ח?
רפרפתי מעט בעמודים האחרונים.
*סיפרו לי לאחרונה על חברה שלי שכותבת בכמה עיתונים, שהיא כותבת גם מדור מתכונים והכל ממוחזר שם. ממש זעמתי. אמנם אני לא צרכנית עיתונים, אבל אלה שכן צורכות, הגיוני שתשלמנה בשביל לקרוא מתכונים מועתקים של אחת שיתכן והיא גרועה מהן בבישול ואפיה?
*אמא שלי מכינה עוגת גבינה והבסיס הפריך הוא עם מרגרינה. למה? ככה. לא ברור. כי היא נעולה על זה.
*יש אנשים ששונאים כוסברה, יש לה טעם סבוני מעט. אבל להשמיט אותה לגמרי מהמתכון נשמע לי ממש מתרחק מהמקור, הייתי ממליצה להחליף לפחות בפטרוזיליה.
*איזה כיף! יש לי פרוטקציה באחת מרשתות השיווק ושומרים לי חמאה! לאחרונה ביקרתי שם וגיליתי שאין במדפים חמאה, פשוט הזוי. מגיע משלוח מזערי לחנות ושומרים אותו לעובדים ובני משפחותיהם.
מישהי רוצה לקנות ממני 400 גרם חמאה ב100 ש"ח?