סוכר+קינמון+שמן+מעט ביצה (לקחתי כף מהביצה של הציפוי)יש אפשרות למילוי קינמון פרווה?
סוכר+קינמון+שמן+מעט ביצה (לקחתי כף מהביצה של הציפוי)יש אפשרות למילוי קינמון פרווה?
אותו מילוי בדיוק ומחליפה את הקקאו בקינמוןאני רוצה לעשות את אחד הפסים עם מילוי קינמון.
כל מה שגיגלתי העלה עם חמאה
יש אפשרות למילוי קינמון פרווה?
זה כוס קקאו??אותו מילוי בדיוק ומחליפה את הקקאו בקינמון
זה כוס קינמון?!אותו מילוי בדיוק ומחליפה את הקקאו בקינמון
קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
למה מועיל השהייה של החומרים ללא ערבוב 15 דקות?
אני הכנתי השבוע (לפי המלצה של מישהי איפשהו באשכול הזה - לא זוכרת מי - אבל תודה לה...), מרחתי שכבה דקיקה של ממרח תמרים, ועליה פיזרתי תערובת של 5 כפיות סוכר (חלק לבן, חלק דמררה) וכפית קינמון - זו כמות לפס אחד. יצא מעולה.יש אפשרות למילוי קינמון פרווה?
כן הבנתי אתזה@פלאפונית שמחה שיצא לך מושלם !!
אגב אמרת שראית את המתכון בקבוצת מצכונים... זה לא מתכון שלי!! זה מתכון שרץ ברשת , אני זכיתי לחשוף אותו לחברותי הפרוגיות...מעבר לזה אין לי שום קרדיט עליו...
איך עושים את הקליעה הזו?@זהבהלה
הכנתי את העוגה כבר פעמיים.
יצא טעיםםם ועסיסי, ואינה דומה ראיה לטעימה...
גם אני ויתרתי על הפירורים ופיזרתי שומשום במקום.
יותר מדי טעים...
תודה!!!!
צפה בקובץ המצורף 569228
צפה בקובץ המצורף 569261
פשוט ביותר.איך עושים את הקליעה הזו?
נראית טוב...
אפשר גם לעשות פס רגילפשוט ביותר.
בדיוק כמו שכתוב במתכון.
לוקחת כדור בצק,
מחלקת ל-2,
מרדדת כל חלק בנפרד,
מורחת מילוי,
מגלגלת כל חלק בנפרד,
וכשיש שני גלילים כורכת אותם זה בזה.
קלי קלות ובאמת יוצא יפה.
הבצק יכול להתאים כבסיס לפיצה?רק עכשיו רואה את האשכול הזה, אנסה היום בעז"ה, אשתף בתוצאות.
הבצק הזה יכול להתאים גם לחלות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: