אבל חביתה א"א להכין בלי ביצים. מה לעשות.זו בדיוק הטעות שהאסכולה שלך חושבת
בדיוק לקוחה דיברה איתי שהיא בטוחה שזה מגיע לי מזה שלא יאמרו לי מה לעשות.
הסברתי לה שזה לא הקטע, אלא שאני לא מתייחסת לכללים כאל עובדה,
וחושבת שבטח כתבו את כולם כי ככה ניסו, ולכן הבינו שכך צריך להיות.
אבל אולי אפשר גם אחרת?
ואני צודקת בהרבה מקרים.
עובדה שעד היום לא ויתרו על ביצים, ואילו היום יש מתכונים ללא ביצים.
ורשת גלוטן לא תתפתח בלי לישה. מה לעשות
יש לי קרובת משפחה שחותכת את כל הסוכר , שוברת את הקצף בהקצפה שלא לפי הכללים, מפחיתה את השמן ומדלגת על ביצה או שתיים.
אחר כך היא מתפלאת למה יוצאת לה פשטידה נמוכה במקום טורט או עוגיות שושנים בטעם של עוגיות עבאדי.
נערך לאחרונה ב: