באיזה שלב בתנור את אופה? עליון?אולי מישהי יודעת למה כשאני אופה לפי ההוראות, הלמטה יוצא לי קצת בצקי?
ותמיד מצריך אפיה נוספת בתחתית התנור...
נסי לאפות בטורבו בשלב אמצעי.
באיזה שלב בתנור את אופה? עליון?אולי מישהי יודעת למה כשאני אופה לפי ההוראות, הלמטה יוצא לי קצת בצקי?
ותמיד מצריך אפיה נוספת בתחתית התנור...
אפיתי באמצע.באיזה שלב בתנור את אופה? עליון?
נסי לאפות בטורבו בשלב אמצעי.
אני לא הכנתי את המתכון הזה. (עדיין )אפיתי באמצע.
וכשהעוגה נראתה מוכנה מלמעלה (ובאמת הלמעלה היה מוכן) הוצאתי.
כמה זמן לקח אצלך?
נסי לאפות בטורבו בשלב אמצעי.
אם עד עכשיו אפית בטורבו תפסיקי..
פשוט מאד.בלבלת אותי
ואם תכיני, במה תמלאי אותו?אני לא הכנתי את המתכון הזה. (עדיין )
יש את המילוי לבני הבית שהוא מילוי עממי למדי עם קקאו קינמון שמן סוכר וקצת פודינג וניל שאני עושה עם קיפולים. כדי שיישאר עסיסי.ואם תכיני, במה תמלאי אותו?
הרעיון לשים חבילת פודינג שוקולד נשמע לי איכשהוא שלא יעבור את בלוטות הטעם פה...
אולי מישהי יודעת למה כשאני אופה לפי ההוראות, הלמטה יוצא לי קצת בצקי?
ותמיד מצריך אפיה נוספת בתחתית התנור...
תאפי על השלב הראשון או השני מלמטה(תניחי את הרשת שם)
גם לי תמיד זה היה כך
וראיתי פה את הטיפ של @חדוי כינרת לאפות קרוב יותר לתחתית
בהצלחה
תודה!קליעה נורא יפה!!
ויתרת על הפרורים?
אני שמתי פודינג ונילואם תכיני, במה תמלאי אותו?
הרעיון לשים חבילת פודינג שוקולד נשמע לי איכשהוא שלא יעבור את בלוטות הטעם פה...
חפיסה שלמה?אני שמתי פודינג וניל
אני לא מחזיקה פודינג באריזות קטנות, יש לי את המיכל הגדול.חפיסה שלמה?
הטעם שלו גם נורא מתוק ומוגזם (עכשיו אני רואה שכבר כתבת)אני שמתי פודינג וניל
שימי כף גדושה ותפחיתי בסוכר. זה רק לייצוב.הטעם שלו גם נורא מתוק ומוגזם (עכשיו אני רואה שכבר כתבת)
למה את קוראת קיפולים?יש את המילוי לבני הבית שהוא מילוי עממי למדי עם קקאו קינמון שמן סוכר וקצת פודינג וניל שאני עושה עם קיפולים. כדי שיישאר עסיסי.
עשיתי עם גנאש פעם ולדעתי היה מוצלח. אבל קהל לקוחותי דורש מילוי "רטוב" עם קיפולים וטוען שאפסיק לסבך אותו בהרצאות על חומרי גלם איכותיים ושהוא לא מרגיש את מחית הוניל במילוי...
ויש את המילוי ליפת נפש כמוני של קרם שקדים או גנאש או כל רעיון חדש שיעלה בדעתי.
לקיפולי שמרים הקלאסיים שיש בבצק שמרים כרוך.למה את קוראת קיפולים?
נסי את השוקולד רוזמרי שפרסמתי פה,יש את המילוי לבני הבית שהוא מילוי עממי למדי עם קקאו קינמון שמן סוכר וקצת פודינג וניל שאני עושה עם קיפולים. כדי שיישאר עסיסי.
עשיתי עם גנאש פעם ולדעתי היה מוצלח. אבל קהל לקוחותי דורש מילוי "רטוב" עם קיפולים וטוען שאפסיק לסבך אותו בהרצאות על חומרי גלם איכותיים ושהוא לא מרגיש את מחית הוניל במילוי...
ויש את המילוי ליפת נפש כמוני של קרם שקדים או גנאש או כל רעיון חדש שיעלה בדעתי.
טוב.לקיפולי שמרים הקלאסיים שיש בבצק שמרים כרוך.
רק שבמקום חמאה אני מורחת מלית.
איזה?נסי את השוקולד רוזמרי שפרסמתי פה,
כן.יש בו אגוזי לוז טחונים
2 כוסות אגוזי לוז
5-6 כפות דבש
200 גר' שוקולד
רבע כוס מים
קולים את האגוזים ומשפשפים את הקליפה החומה.
טוחנים לאבקה גסה מעט.
מוסיפים את השוקולד (לא מומס!) וממשיכים לטחון.
מוסיפים דבש וטוחנים לעיסה.
מוסיפים מים וטוחנים לאיחוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: