גם אני לא מפרידה.בד"כ אני לא מפרידה עיסות בעוגות טורט,
אלא מקציפה את החלבונים ואז מוסיפה בהדרגה את שאר החומרים.
גם אני לא מפרידה.בד"כ אני לא מפרידה עיסות בעוגות טורט,
אלא מקציפה את החלבונים ואז מוסיפה בהדרגה את שאר החומרים.
ב-ר-ו-ר -!יש מבין?
אני מתפלצת מזה.במקום חמאה היא תשים מרגרינה (בעוגה חלבית)
כבר מזמן לא קיים במזווה שלי.היא תדחוף שוקולד בישול
איזה חוש הומור בריא! עודני צוחקת!למה לאכול אלפחורס בטעם של עונש?
פששש...גם אני לא מפרידה.
הזכרת לי שכבר שבועיים אני מתכננת להכין אלפחורס, אבל אין חמאה...למה לאכול אלפחורס בטעם של עונש?
למה שאני אתפוס את תפקיד המכשפה?!הזכרת לי שכבר שבועיים אני מתכננת להכין אלפחורס, אבל אין חמאה...
תתני לי עונש אם אני אכין עם מחמאה?
מה הבעיה?פששש...
לא מאמינה לך
דווקא נראה לי שמי שיש בידו חמאה היום, יוכל לסחור בה בהרבה כסף!מה כבר ההפרש במחיר בין חמאה למרגרינה? מה???
עם אלו אני לא מתווכחת. אני מודיעה להם שיעשו כרצונם ופונה לעיסוקי.ויש גם את ה'חסכניות' (זו ההגדרה של הקמצנים על עצמם)
במקום חמאה היא תשים מרגרינה (בעוגה חלבית)
במקום שוקולד מריר איכותי היא תדחוף שוקולד בישול (מה זה?)
במקום יין / קוניאק / מיץ טבעי, היא תוסיף מים. (חינם!)
במקום שקדים / אגוזים היא תשתמש בקוקוס.
וכן על זה הדרך.
ואח"כ היא לא מבינה "למה זה אף פעם לא מצליח לי כמו שלך?"
קראתי לא מזמן מדור שהתארחה בו אישה כזו, רק שאצלה זה היה חיסכון בזמן.ויש גם את ה'חסכניות' (זו ההגדרה של הקמצנים על עצמם)
במקום חמאה היא תשים מרגרינה (בעוגה חלבית)
במקום שוקולד מריר איכותי היא תדחוף שוקולד בישול (מה זה?)
במקום יין / קוניאק / מיץ טבעי, היא תוסיף מים. (חינם!)
במקום שקדים / אגוזים היא תשתמש בקוקוס.
וכן על זה הדרך.
ואח"כ היא לא מבינה "למה זה אף פעם לא מצליח לי כמו שלך?"
בקצרה:אלפחורס זה עונש בכל מקרה.
ומקודם היתה אצלי מישהי מפרוג, ןאמרתי לה שאני בדיוק באמצע להתווכח במתכון עוגת השמרים. היא לא הבינה מה יש להתווכח גם בכזה אשכול
הוא שאמרתי, כיף לראות חוות דעת מקצוענית שאומרת אותו הדבר.בקצרה:
הבצק תפח לך קצת כנראה כי שמת אבקת אפיה.
וזו לא תפיחה שמתאימה לבצק שמרים.
מה שאומר שכנראה השמרים שלך פגי תוקף או שמשהו אחר בהכנה שיבש אותם.
אבל אם היית שמה קמח רגיל+שמרים תקינים היה תופח לך לתפארת.
המדורים האלה סופגים התקפי צחוק חמורים ממני. יש בעיה שברגע שכותבת המדור- המארחת, לא מבינה בבישול, לפעמים קורים שם פיגועי התאבדות, או שאני יוצאת עם רושם שזאת שהתארחה במדור מבזה את עצמה רק בשביל שיכירו עוד קצת את הטייטל המקצועי שלה ויאזכרו את שמה בעוד פינה בעיתון.קראתי לא מזמן מדור שהתארחה בו אישה כזו, רק שאצלה זה היה חיסכון בזמן.
צודקת, המצב הטוב הוא שחצי מהמדור מדבר על הקרס העצמה שהמתראיינת פיתחה.המדורים האלה סופגים התקפי צחוק חמורים ממני. יש בעיה שברגע שכותבת המדור- המארחת, לא מבינה בבישול, לפעמים קורים שם פיגועי התאבדות, או שאני יוצאת עם רושם שזאת שהתארחה במדור מבזה את עצמה רק בשביל שיכירו עוד קצת את הטייטל המקצועי שלה ויאזכרו את שמה בעוד פינה בעיתון.
זה היה באותו מדורועוף בתנור הכי טעים בעולם, כמו שהיא תיארה אותו עם בקבוק קולה ובקבוק קטשופ!
לא!זה היה באותו מדור
מזכיר לי שנתתי פעם לחברה אשכנזיה מתכון לדגים מרוקאיים וששאלתי איך יצא - היא אמרה מהמם! אבל שינית "קצת"גם אני אומרת כך לאלו שסימנתי מראש כחשודים פוטנציאליים
דווקא נראה לי שמי שיש בידו חמאה היום, יוכל לסחור בה בהרבה כסף!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: