ויש גם סירטון:
250 גרם ביסקוויטים/ עוגיות קרמל טחונים
100 גרם חמאה מומסת
לחלק בכוסות/ לשטח ב2 תבניות אינגלנד קייק
לגבינה:
750-850 גרם גבינה לבנה
500 גרם שמנת מתוקה 38%
חבילת אינסטנט פודינג וניל
3-4 כפות סוכר
להקציף את השמנת והסוכר עד למרקם של יוגורט,
להוסיף את הגבינה והפודינג ולהקציף עד להתייצבות
אפשרויות לציפוי:
1. ריבת חלב
2. גנאש שוקולד (100 גרם שוקולד מריר+125₪ מ״ל שמנת מתוקה 38%)
3. קולי תות (500 גרם תותים+4-5 כפות סוכר לבשל כמה דקות ולטחון)
4. קרמל מלוח
250 גרם ביסקוויטים/ עוגיות קרמל טחונים
100 גרם חמאה מומסת
לחלק בכוסות/ לשטח ב2 תבניות אינגלנד קייק
לגבינה:
750-850 גרם גבינה לבנה
500 גרם שמנת מתוקה 38%
חבילת אינסטנט פודינג וניל
3-4 כפות סוכר
להקציף את השמנת והסוכר עד למרקם של יוגורט,
להוסיף את הגבינה והפודינג ולהקציף עד להתייצבות
אפשרויות לציפוי:
1. ריבת חלב
2. גנאש שוקולד (100 גרם שוקולד מריר+125₪ מ״ל שמנת מתוקה 38%)
3. קולי תות (500 גרם תותים+4-5 כפות סוכר לבשל כמה דקות ולטחון)
4. קרמל מלוח