גם בהרחה או רק באכילה?לשניהם יש רשימה לא קצרה של אלרגנים (כולל חלבי לשניהם)
וחלק מהם נמצאים בהרבה מאוד דברים
אבל אנחנו יודעים איך להזהר לא לתת להם אותם ב"ה
גם בהרחה או רק באכילה?לשניהם יש רשימה לא קצרה של אלרגנים (כולל חלבי לשניהם)
וחלק מהם נמצאים בהרבה מאוד דברים
אבל אנחנו יודעים איך להזהר לא לתת להם אותם ב"ה
לאחד גם בהרחה ולשני לאגם בהרחה או רק באכילה?
מגיע לך שאפו ענק! זה לא קל בכלל!לאחד גם בהרחה ולשני לא
לשניהם במגע ובאכילה
תודה אבל אנחנו כבר הרבה שנים בתוך העסק הזהמגיע לך שאפו ענק! זה לא קל בכלל!
ההוצאות של מד"א פחות רלוונטיות, לטעמי, לענין.אשתי עבדה בתכנות במד"א.
יש עשרות מתכנתים שעובדים בקריית אונו על פרוייקטים של הכנות למצב חירום, מעקב אחר האמבלונס ועוד אין סוף דברים. משכורת של מתכנת עומדת כידוע על הרבה כסף. ומי מדבר על ראשי צוות, מאפיינים, וכו'.
בנוסף תשלומים על תשתיות לעת חירום, משכורות של מנכ"לים, אחראי משמרת, וכו' וכו' זה תקציבים של מליונים.
אף אחד מהם לא בהתנדבות.
כן יש מתנדבים בקרב החובשים והנהגים [ממש חלק]
איחוד הצלה כבודו במקומו מונח, אבל מבחינה מערכתית זה אפילו לא פרומיל ממה שיש למד"א
לצורך הדוגמא - אני זוכר שבפילפינים קנו מערכות שפיתחו במד"א.
אז תציעי למדינה להפוך את זה לממשלתי. [וזה גם יראה בהתאם]ההוצאות של מד"א פחות רלוונטיות, לטעמי, לענין.
הרלוונטיות היחידה שאנשים ישקלו פעמיים אם לקרוא לאמבולנס בהתאם לחישובים כספיים ולא בהתאם למצב בריאותי שיכול לסכן חיים.
טענה חמודהאי אפשר, כמובן, להיכנס כאן לכל מה שיש לומר על איחוד הצלה.
ויש הרבה דברים טובים. הרבה. אבל לא רק.
מה שכן ברור, שאין כל השוואה בין הארגונים, בין מי שנושא באחריות וחייב להיות בכל מקום גם איפה שלא קל, ולתת מענה להכל הכל, לבין מי שעוזר כמה שהוא יכול היכן שהוא יכול.
אפשר לכתוב על זה חמש עמודים, אבל זה בשתי מילים.טענה
אז היה צריך את הצבא- לא אותם- הם היו אמורים לנסוע לאזורים שהשתוללו בהם מחבלים?טענה חמודה
רק איפה הם היו ב 7.10
אר"ן- ארוע רב נפגעיםמה זה? לארנונה? ארנבת?
רק אני לא מבינה?
תודה. אני דווקא מכירה את הראשי תיבות אר"ן אבל אני לא רגילה שכותבים את זה ארנ-.אר"ן- ארוע רב נפגעים
סליחה על החריפותרק איפה הם היו ב 7.10
מה פתאוםכל מי שמד"א הבינו שצריך טיפול נמרץ (גם אם לא אושפז - נדיר כמובן), תאונות דרכים, תאונות עבודה ועוד ועוד - אתם לא משלמים.
בד"כ יהיה שם מתנדב איחוד הצלה נחמד, תשאלו אותו בשקט מה הוא אומר.כשמזמינים אמבולנס, זה בדר''כ לעזרה ראשונה, החובשים עצמם מחליטים אם צריך פינוי, ולמה שהאדם הפשוט יתחיל לחשבן חשבונות ''האם אני עכשיו על חשבון מישהו אחר או לא'', מאיפה שידע מה מצבו וכמה דחוף לו הבית חולים?
יש שם גם מתנדבים. 2 אחים שלי התנדבו אצלם כמה שנים, אחד מהם עד היום.בלת"ק
תיקון טעות. במד"א יש שירות לאומי ועובדים. לא מתנדבים
אסור להם לפנות אם יש במקום אמבולנס של מד"א, זה החוק היבש.מה המדיניות של איחוד הצלה?
והיום מי שמתקשר לכב"ה הם דורשים שישלח תמונה מהמקום כדי לוודא שלא מדובר בהטרדה.(פעם על הזמנת כיבוי אש היו לוקחים 600 שקל, עד שהפסיקו עם זה מטעמים מובנים)
1000 ש"ח שווה חיי אדם,קצת מוזר לי ההתקטנות כאן על 1000 ש"ח כשמדובר על מצבים רפואיים שאנחנו לא מוסמכים להחליט בעצמינו עד כמה הם מסכנים חיי אדם.
כל המציל נפש אחת... כאילו קיים עולם מלא! בשביל פיקוח נפש מותר לחלל שבת, אז חייכם לא שווים 1000 ש"ח? גם אם זה ספק? ובואו, ב"ה לא כל יום אתם משלמים אלף שקל על עצם זה שאתם חיים.
ולגבי הוצאות של ארגון כזה, הן עצומות! כמו שאמרו תרופות ומלאי, כל סניף מחזיק מבנה אחד לפחות, חניון, רואי חשבון ומנה"ח (לכאורה צוות שלם), עו"ד, הוצאות ניקיון ותחזוקה למבנים, לאמבולנסים, אוכל, מכשירי חשמל (מקררים, מכשירי מים, מדפסות, מחשבים, סורקים, וכו), תקשורת, מיזוג וכו בקיצור כמו עסק בעל סניפים גדולים, אם לא יותר....
גם באיחוד יש משמרות ומתנדבים 24/7בלת"ק
זה לא רק טרמפ עם לימוזינה.
בסוף יש שם ציוד רפואי ורופא שבמונית אין,
וזה לא כמו איחוד שעם יש מישהו באיזור הוא מגיע ,אלא יש משמרות מוכונות לכל איזור בארץ,
לא שאני חושב שזה מוצדק ה1000 שקל,
אל תהיו שפוטים של החברה ממד"א.אז מה המסקנה? לא להזמין מד"א כי חבל על הכסף?
איך יש לנו דרך לשער האם זו קריאה שווא או מקרה חרום?
הבעיה היא כשאתה במקרה רפואיאל תהיו שפוטים של החברה ממד"א.
נכון, זה באמת שאלה טובה.ומה עם פרטיות? למה צריך בשביל כל קריאה להגיע כל אנשי ההצלה מתוך השכונה? לא מספיק אחד?
כאילו הבית ניהיה ציבורי, כולם נכנסים ויוצאים חופשי...
שוב, המשפחה בלחץ, החולה לא תמיד בכושרזה הבית שלך והבחירה שלך אם להשאיר דלת פתוחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: