בפרטי, בשמחהכמה זה יוצא לך החזר חודשי?
אפשר את שם הבנק? פרטי היועצת?
תודה
בפרטי, בשמחהכמה זה יוצא לך החזר חודשי?
אפשר את שם הבנק? פרטי היועצת?
תודה
לגבי הביטוח תדברי עם זו שאת מבוטחת אצלה לגבי העברת הביטוח. עושים כאלה דברים..מתלבטת על מיחזור משכנתא.
אם הדרוג אשראי לא טוב (כמה הלוואות ו2 צ'קים שחזרו) זה משפיע לרעה על התנאים?
שאלה שניה-
האם במחזור צריכים לעשות בטוח חיים חדש או ניתן להמשיך עם הקיים? (משמעותי בעקבות הרעה במצב הבריאותי מה שיעלה את בטוח החיים משמעותית)
אשמח לעצת המומחים פה.
תעשה לעצמך עבודה קטנה. פתח מחשבון משכנתא בכל טבלה תעשה אחד מהאופציות כבר תקבל תמונה ראשונית מה עדיף.שלום וברכה
יש לי 3 הצעות משכנתא, אשמח להחכים מה עדיף לי מתוכם מבחינת ריביות והחזרים
המשכנתא ע"ס 1200000
המשתנות ל30 שנה והשאר ל25 שנה
אופציה א'
400 אל"ש-פריים-0.25
400 אל"ש-קל"צ 2.83%
200 אל"ש -משתנה צמודה 3.05%
200 אל"ש-משתנה לא צמודה-3.14%
ס"ה החזר חודשי-5183
אופציה ב'
400 אל"ש-פריים-0.7
400 אל"ש משתנה צמודה3.15%
400 אל"ש-קל"צ 2.73%
ס"ה החזר חודשי 5092
אופציה ג'
400 אל"ש-פריים-0.25
400 אל"ש- קל"צ 3%
400 אל"ש משתנה לא צמוד 3.34%
ס"ה החזר חודשי 5273
תודה ענקית מראש!
עדיין מלמעלה זה לא פשוט לענות. תלוי בהרבה פרמטרים. כמה הדירה שתקנו. כמה אחוז משכנתא מתוכה. כמה המשכורות שלכם ללא הלוואות. לזרוק מספר ממש ללא פתיחת מחשבונים והערכות מבוססות? אולי 800?? 770? שוב זה לא מקצועי לזרוק ככה. חייבים הרבה נתונים בשביל זההיי, אני חדשה בכל התחום הזה לחלוטין, אין לי שום ידע.
קנינו דירה בפרויקט, אנחנו רוצים למכור אותו ולקנות במקום אחר, בשביל זה אנחנו צריכים לדעת איזה סכום משכנתא אנחנו יכולים לקחת, בהסתכלות מלמעלה.
באים עם הון עצמי משוער לאחר מכירת הדירה בפרויקט כ1,100,000 + חוב של כ- 500,000 (שווי הדירה כ1.6 מליון)
אנחנו מסוגלים לעמוד בעז"ה בהחזרים של 7,000 ש"ח לחודש
ורוצים משכנתה ל10 שנים.
בהסתכלות מלמעלה, איזה סכום בערך נוכל לקחת?
תודה מראש
תודה, קיבלתי תשובה בפרטי שנראה לי מתאימה לנתונים שלי.עדיין מלמעלה זה לא פשוט לענות. תלוי בהרבה פרמטרים. כמה הדירה שתקנו. כמה אחוז משכנתא מתוכה. כמה המשכורות שלכם ללא הלוואות. לזרוק מספר ממש ללא פתיחת מחשבונים והערכות מבוססות? אולי 800?? 770? שוב זה לא מקצועי לזרוק ככה. חייבים הרבה נתונים בשביל זה
יפה מאודקיבלתי על 750000 ש"ח משכנתא
פחות משישים אחוז מערך הדירה
ל-15 שנה מחולק לשלוש הלוואות של 250000 כל אחד הפירוט
פריים 1.15
קבועה לא צמודה 2.65
צמודת מדד משתנה כל שישים 2.28
החזר חודשי 4838.67
מה אתם אומרים זה זול?
מצוין... אם עש לך זמן מיותר תלחם עוד קצת בבנק אחר. עש סיכוי שתצליח. פועלים. דיסקונט בעיקר..קיבלתי על 750000 ש"ח משכנתא
פחות משישים אחוז מערך הדירה
ל-15 שנה מחולק לשלוש הלוואות של 250000 כל אחד הפירוט
פריים 1.15
קבועה לא צמודה 2.65
צמודת מדד משתנה כל שישים 2.28
החזר חודשי 4838.67
מה אתם אומרים זה זול?
אם אתה בתכנון לפרוע הסיפור שלך אחר לגמרי.היועץ אמר לי שהוא מעדיף את הצמוד
כי אם אני ירצה לפרוע מוקדם יותר הקנס יהיה אפסי לעומת הלא צמוד
לאאאאאאאא.אני רוצה לגמור מהר ככל האפשר
אבל אין לי עכשיו תוכנית ע"כ
בכל מקרה אני לא רוצה לזכור מהמשכנתא שלושים שנה
זה פערים משמעותיים ברווח לכיס שלך. כל שנה פחות בקלצ או המשתנה שווה הרבה יותר מכל השנים הנוספות של הפריים. תפתח מחשבון משכנתא ותנסהאני רוצה לגמור מהר ככל האפשר
אבל אין לי עכשיו תוכנית ע"כ
בכל מקרה אני לא רוצה לזכור מהמשכנתא שלושים שנה
תעשה מה שבראש שלך. ואם יעלה קצת מה שלא קרה ב 7 שנים האחרונות עדיין זה שווה לכאורה מאשר בטוח לשלם יותר מראש..לא כ"כ הבנתי
מה שכן כמובן שברגע שאני פורס את הפריים ליותר שנים הוא גם יכול לעלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: