האלוף במשכנתאות
משתמש רשום
בגדול רק בבנק ירושלים ניתן גם די בקלות בבנק מזרחי הבעיה היא שהריביות בהתאם ניתן בעוד בנקים במקרים נדירים עם קשרים טובים לפי העניין
טריא בדרגה שניה עד 70%
טריא בדרגה שניה עד 70%
לכמה שנים הקלצ. והמצלכל יועצי המשכנתאות שעושים חסד של אמת עם אנשי פרוג!!
מה אומרים על ההצעה הבאה
משכנתא 70% מערך הדירה - 791,000
20 שנה
316,000 פרים 1.10 (-0.5
317,000 קל"צ 3.5
158,000 מ"צ 2.01
תודה ענקית!!
א. תודה!לכמה שנים הקלצ. והמצ
לבד? יועץ? כמה הכנסות? עבר תקין? טאבו?א. תודה!
ב. הכל 20 שנה
לבד? יועץ? כמה הכנסות? עבר תקין? טאבו?
כמה החזר חודשי???בסה"כ ההכנסות הם 14000
עבר תקין
טאבו יש
אם יועץ. אני סומך עליו שעבר על החומר והביא תוצאות מעולות...א. יועץ
ב. ההחזר הוא 4180
מהכולל 6000
השאר עצמאי
על זה נאמר "ערבות הדדית"אם יועץ. אני סומך עליו שעבר על החומר והביא תוצאות מעולות...
למרכוז הלוואות בלבד, כבר לא בתוקף.בתחילת הקורונה היתה הקלה בלקיחת משכנתא לכל מטרה שאפשר עד 70% מימון
האם היא עדיין בתוקף?
ככל הידוע לי ואני עובד די הרבה עם טריא הם לא נותנים דרגא שניה בכלל, דרגה שניה זה וויצ’ק או קרדיטו.בגדול רק בבנק ירושלים ניתן גם די בקלות בבנק מזרחי הבעיה היא שהריביות בהתאם ניתן בעוד בנקים במקרים נדירים עם קשרים טובים לפי העניין
טריא בדרגה שניה עד 70%
אני לא מבין למה זה סותראם יועץ. אני סומך עליו שעבר על החומר והביא תוצאות מעולות...
לא סותר. אבל ברמת הידע שלי על כל מכלול התיק הוא יודע פי כמה ממני. בדק נתוני אשראי. נסח טאבו. וותק . הלוואות. מליון שאלות וניואנסים שאין לי. שמשפיעים על תמהיל ועל ריביות לכן ברגע שיש יועץ מעבר לקוד האתי לקולגה אני באמת חושב שהוא יודע הרבה יותר ממני לכן אני לא יתערב לו..אני לא מבין למה זה סותר
היועץ משכנתאות מסתמא עשה את הכי טוב שאפשר
אבל אני בשבילי רוצה לדעת אם בסה"כ זה ריביות טובות, או שאין מה לעשות וזה ריביות לא טובות אפי' שזה מה יש.
כמו שאדם שעושה ניתוח שהוא חייב לעשות, הוא יכול לברר אם זה כואב או לא, וזה לא סותר לזה שהוא חייב לעשות את הניתוח.
תודה!
הטעות הגדולה של האנשים שאינם באמת בעלי מקצוע במשכנתאות, הוא מיקוד המבט על הריביות והאחוז שלהם נטו.אני לא מבין למה זה סותר
היועץ משכנתאות מסתמא עשה את הכי טוב שאפשר
אבל אני בשבילי רוצה לדעת אם בסה"כ זה ריביות טובות, או שאין מה לעשות וזה ריביות לא טובות אפי' שזה מה יש.
כמו שאדם שעושה ניתוח שהוא חייב לעשות, הוא יכול לברר אם זה כואב או לא, וזה לא סותר לזה שהוא חייב לעשות את הניתוח.
תודה!
לא הבנתי.אשמח לחוו"ד על התמהיל הבא:
מדובר במשכנתא לדירה יחידה.
שיעור מימון:75%
הכנסות של כל הלווים: 23,100 (לא מעוניינים להחזיר יותר מ5,500 בחודש)
BDI גבוה.
את המסלול של המ"צ הלקוחות מתכוונים לפרוע בטווח של חמש שנים.
לא ברור לי..א. חשבתי שאת הקל"צ יתנו לפחות ב3.08 שזה הממוצע ריביות בנק ישראל ל20 שנה ואז ההחזר החודשי יורד
(חשבתי שיתנו בפחות מ3.08 כי מדובר בלקוחות טובים ,אולי נצליח בבנק אחר)
ב. חלק מהמ"צ כנראה יפרעו מייד לאחר הביצוע.
ג. יש צפי למחזור משכנתא בשנים הקרובות, כרגע רוצים להחזיר בסביבות ה5,500 ש"ח לחודש ועוד כמה שנים אם יראו שמצליחים לעמוד בתשלומים גבוהים יותר יבצעו מחזור ולכן אשמח לחוו"ד עד כמה התמהיל הזה מאפשר מחזור בתנאים טובים?.
ד. והכי חשוב-למי עוד ניתן ללכת ע"מ להתמקח על הריביות???
שלחתי מייללא ברור לי..
אתה יועץ?
א. ממתי בודקים ממוצעים..?!
ב. ממתי מנסים לפרוע חצאי מסלולים ?!
ג. א"א לתכנן בכזה חוסר ידע על מה מדובר. בכ"מ, תלוי מה יהיה בעתיד מבחינת הריביות כמובן..
ד. היכן היית כבר ?..
בקיצור, צריך לטפל כמו שצריך מההתחלה..
אתה מוזמן להתייעץ באופן מסודר וברור, אם תרצה פנה אליי לפרטי - ואנסה לעזור לך
keseffchacham בג'מייל
שאלה של בורה.הטעות הגדולה של האנשים שאינם באמת בעלי מקצוע במשכנתאות, הוא מיקוד המבט על הריביות והאחוז שלהם נטו.
זו טעות פאטאלית!!
לא כך בודקים אם המשכנתא טובה, זולה, מקצועית, ובטח - לא אם היא נכונה ללווה הזה ספציפית.
לכן, חשוב כ"כ לקחת יועץ שיודע באמת לעשות תכנון פיננסי, עם כל הנתונים של הלווה בעבר-הווה-עתיד, ומשם לדעת לתכנן, את שיטת ההחזר, המסלולים, ובסוף להשיג בהתאם לנתונים הנכונים את הריביות הטובות עבור אותה עסקה.
כמה תמהילים יכולים להיות??
ובכן, מעל 100,000,000,000 !!!!
אז איך בכלל אפשר להביא תמהיל מסויים, בלי שנדע כמעט כלום על הלקוח, ולומר זה ריביות טובות/לא טובות ..?!
לכן, אמר לך קודם @ari1980 -
שאם אתה שואל גנרית, אולי תוכל לקבל כיוון (גם מאד לא מומלץ), אבל אם כבר מישהו עשה לך איבחון פיננסי, זה יהיה מטופש לבוא בראיה קצרה וצרה, ולומר נכון/לא נכון.
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: