בגדול רק בבנק ירושלים ניתן גם די בקלות בבנק מזרחי הבעיה היא שהריביות בהתאם ניתן בעוד בנקים במקרים נדירים עם קשרים טובים לפי העניין

טריא בדרגה שניה עד 70%

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
לכל יועצי המשכנתאות שעושים חסד של אמת עם אנשי פרוג!!
מה אומרים על ההצעה הבאה
משכנתא 70% מערך הדירה - 791,000
20 שנה
316,000 פרים 1.10 (-0.5
317,000 קל"צ 3.5
158,000 מ"צ 2.01
תודה ענקית!!
לכמה שנים הקלצ. והמצ

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

משכנטוב

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אוטומציה עסקית
בגדול רק בבנק ירושלים ניתן גם די בקלות בבנק מזרחי הבעיה היא שהריביות בהתאם ניתן בעוד בנקים במקרים נדירים עם קשרים טובים לפי העניין

טריא בדרגה שניה עד 70%
ככל הידוע לי ואני עובד די הרבה עם טריא הם לא נותנים דרגא שניה בכלל, דרגה שניה זה וויצ’ק או קרדיטו.

המענין

משתמש פעיל
אם יועץ. אני סומך עליו שעבר על החומר והביא תוצאות מעולות...
אני לא מבין למה זה סותר
היועץ משכנתאות מסתמא עשה את הכי טוב שאפשר
אבל אני בשבילי רוצה לדעת אם בסה"כ זה ריביות טובות, או שאין מה לעשות וזה ריביות לא טובות אפי' שזה מה יש.
כמו שאדם שעושה ניתוח שהוא חייב לעשות, הוא יכול לברר אם זה כואב או לא, וזה לא סותר לזה שהוא חייב לעשות את הניתוח.
תודה!

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני לא מבין למה זה סותר
אבל אני בשבילי רוצה לדעת אם בסה"כ זה ריביות טובות, או שאין מה לעשות וזה ריביות לא טובות אפי' שזה מה יש.
כמו שאדם שעושה ניתוח שהוא חייב לעשות, הוא יכול לברר אם זה כואב או לא, וזה לא סותר לזה שהוא חייב לעשות את הניתוח.
תודה!
לא סותר. אבל ברמת הידע שלי על כל מכלול התיק הוא יודע פי כמה ממני. בדק נתוני אשראי. נסח טאבו. וותק . הלוואות. מליון שאלות וניואנסים שאין לי. שמשפיעים על תמהיל ועל ריביות לכן ברגע שיש יועץ מעבר לקוד האתי לקולגה אני באמת חושב שהוא יודע הרבה יותר ממני לכן אני לא יתערב לו..

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום
אני לא מבין למה זה סותר
תודה!
הטעות הגדולה של האנשים שאינם באמת בעלי מקצוע במשכנתאות, הוא מיקוד המבט על הריביות והאחוז שלהם נטו.
זו טעות פאטאלית!!
לא כך בודקים אם המשכנתא טובה, זולה, מקצועית, ובטח - לא אם היא נכונה ללווה הזה ספציפית.
לכן, חשוב כ"כ לקחת יועץ שיודע באמת לעשות תכנון פיננסי, עם כל הנתונים של הלווה בעבר-הווה-עתיד, ומשם לדעת לתכנן, את שיטת ההחזר, המסלולים, ובסוף להשיג בהתאם לנתונים הנכונים את הריביות הטובות עבור אותה עסקה.
כמה תמהילים יכולים להיות??
ובכן, מעל 100,000,000,000 !!!!
אז איך בכלל אפשר להביא תמהיל מסויים, בלי שנדע כמעט כלום על הלקוח, ולומר זה ריביות טובות/לא טובות ..?!
לכן, אמר לך קודם @ari1980 -
שאם אתה שואל גנרית, אולי תוכל לקבל כיוון (גם מאד לא מומלץ), אבל אם כבר מישהו עשה לך איבחון פיננסי, זה יהיה מטופש לבוא בראיה קצרה וצרה, ולומר נכון/לא נכון.
בהצלחה!

הון ובית

מנהל
מנוי פרימיום
אשמח לחוו"ד על התמהיל הבא:

אבגד.jpg

מדובר במשכנתא לדירה יחידה.
שיעור מימון:75%
הכנסות של כל הלווים: 23,100 (לא מעוניינים להחזיר יותר מ5,500 בחודש)
BDI גבוה.
את המסלול של המ"צ הלקוחות מתכוונים לפרוע בטווח של חמש שנים.
לא הבנתי.
אם הם מעוניינים להחזיר 5,500 - למה בנית להם החזר של 5,900 ?
ואם כי אתה בונה על אחרי הפירעון של המצ, ראשית - זה יהיה עוד 5 שנים.. שנית - הם יחזירו אז 4,950.. לא חבל?
מעבר לזה - ריביות ככה ככה..

הון ובית

מנהל
מנוי פרימיום
א. חשבתי שאת הקל"צ יתנו לפחות ב3.08 שזה הממוצע ריביות בנק ישראל ל20 שנה ואז ההחזר החודשי יורד
(חשבתי שיתנו בפחות מ3.08 כי מדובר בלקוחות טובים ,אולי נצליח בבנק אחר)
ב. חלק מהמ"צ כנראה יפרעו מייד לאחר הביצוע.
ג. יש צפי למחזור משכנתא בשנים הקרובות, כרגע רוצים להחזיר בסביבות ה5,500 ש"ח לחודש ועוד כמה שנים אם יראו שמצליחים לעמוד בתשלומים גבוהים יותר יבצעו מחזור ולכן אשמח לחוו"ד עד כמה התמהיל הזה מאפשר מחזור בתנאים טובים?.
ד. והכי חשוב-למי עוד ניתן ללכת ע"מ להתמקח על הריביות???
לא ברור לי..
אתה יועץ?
א. ממתי בודקים ממוצעים..?!
ב. ממתי מנסים לפרוע חצאי מסלולים ?!
ג. א"א לתכנן בכזה חוסר ידע על מה מדובר. בכ"מ, תלוי מה יהיה בעתיד מבחינת הריביות כמובן..
ד. היכן היית כבר ?..
בקיצור, צריך לטפל כמו שצריך מההתחלה..
אתה מוזמן להתייעץ באופן מסודר וברור, אם תרצה פנה אליי לפרטי - ואנסה לעזור לך
keseffchacham בג'מייל

קושר ציציות

משתמש רשום
לא ברור לי..
אתה יועץ?
א. ממתי בודקים ממוצעים..?!
ב. ממתי מנסים לפרוע חצאי מסלולים ?!
ג. א"א לתכנן בכזה חוסר ידע על מה מדובר. בכ"מ, תלוי מה יהיה בעתיד מבחינת הריביות כמובן..
ד. היכן היית כבר ?..
בקיצור, צריך לטפל כמו שצריך מההתחלה..
אתה מוזמן להתייעץ באופן מסודר וברור, אם תרצה פנה אליי לפרטי - ואנסה לעזור לך
keseffchacham בג'מייל
שלחתי מייל
תודה רבה

ארזים1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הטעות הגדולה של האנשים שאינם באמת בעלי מקצוע במשכנתאות, הוא מיקוד המבט על הריביות והאחוז שלהם נטו.
זו טעות פאטאלית!!
לא כך בודקים אם המשכנתא טובה, זולה, מקצועית, ובטח - לא אם היא נכונה ללווה הזה ספציפית.
לכן, חשוב כ"כ לקחת יועץ שיודע באמת לעשות תכנון פיננסי, עם כל הנתונים של הלווה בעבר-הווה-עתיד, ומשם לדעת לתכנן, את שיטת ההחזר, המסלולים, ובסוף להשיג בהתאם לנתונים הנכונים את הריביות הטובות עבור אותה עסקה.
כמה תמהילים יכולים להיות??
ובכן, מעל 100,000,000,000 !!!!
אז איך בכלל אפשר להביא תמהיל מסויים, בלי שנדע כמעט כלום על הלקוח, ולומר זה ריביות טובות/לא טובות ..?!
לכן, אמר לך קודם @ari1980 -
שאם אתה שואל גנרית, אולי תוכל לקבל כיוון (גם מאד לא מומלץ), אבל אם כבר מישהו עשה לך איבחון פיננסי, זה יהיה מטופש לבוא בראיה קצרה וצרה, ולומר נכון/לא נכון.
בהצלחה!
שאלה של בורה.
למה לא בודקים לפי הריבות?
ואיך אני כלקוח יכולה לדעת שזו הצעה טובה לא לפי הרביות.
שורה תחתונה זה מה שחשוב לא?

נערך לאחרונה ב:

שוהם307

משתמש מקצוען
האם באשכול הזה, זה המקום לפרסם את המסלולים שיש לי במשכנתא? ולשמוע פה חוו"ד?
תודה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה