בלי לבדוק לעומק נראה לי שיש פה פוטנציאל חיסכון יותר גדול מ70,000 ש"ח.
ואם אני לא משנה את התמהיל,אם מתוכנן פרעון של חצי ?
תבקש חצי מהחצי בפריים אפילו גבוה ל25-30 שנה רק כדי למנוע מדד
ובמקביל תבדוק אופציה להגדיל את המצ לטובת הקלצ..
וכמובן אם אתה יכול לצמצם שנים בקלצ גם ריבית יותר טובה וגם החזר
יותר מהיר של הקרן. שוב רק אם אתה עומד בהחזרים .
ממש לא ריביות גרועות. רק לדעתי עדיף להוריד לפחות בחצי מהמצגם הריביות גרועות, אבל החיסכון כמו תמיד נמצא בעיקר בתמהיל
גרועות? כמה אפשר לקבל כיום לתקופה כזו?גם הריביות גרועות, אבל החיסכון כמו תמיד נמצא בעיקר בתמהיל
קל"צ 2.56 - לאיפה אפשר כבר לרדת, מה גם ששאר המסלולים גם לא בריביות גבוהותוכמובן אם אתה יכול לצמצם שנים בקלצ גם ריבית יותר טובה וגם החזר
לא קשור . אם אישרו לו מרווח כזה ב20 שנה אז ב15 יוכלו להוריד עוד. בטח ובטח אם יקח עוד משתנה. אם יפרע כמובןלא רק שלא גרועות אלא אפילו ריביות טובות
קל"צ 2.56 - לאיפה אפשר כבר לרדת, מה גם ששאר המסלולים גם לא בריביות גבוהות
איפה הצעה חינמית שלהם?? לא ראיתילא שילמתי לוולטי כלל,
זה הצעה חינמית ולכן ככה היא נראית
ריביות מעולות. השורה התחתונה לא אמיתית. כי זה ללא נתוני מדד.אשמח לדעתכם החשובה על התמהיל המצורףצפה בקובץ המצורף 1013954
המדד לא קשור לפה.ריביות מעולות. השורה התחתונה לא אמיתית. כי זה ללא נתוני מדד.
אשמח לקבל חוות דעת על ההצעה הבאה
דירה להשקעה, (חוזה שנערך לפני תחילת החוק החדש של המשכנאות
לוקח 50% משכנתא על דירת המגורים ו50% מהדירה החדשה
הריבית על הדירה החדשה:צפה בקובץ המצורף 1014003
ההצעה על דירת המגורים: (יועץ המשכנתאות אמר שההצעה היא גבוה כי זה לא נקרה משכנתא למטרת מגורים.
צפה בקובץ המצורף 1014005
צודקת. זה היה תגובה אוטומטית למחשבונים החינמייםהמדד לא קשור לפה.
כי אין שם שום מסלול שצמוד למדד.
מה שכן יש שם את הפריים, שהוא אמור להשתנות.
יש לך יועץ משכנתאות. הוא בטח בדק ועדה את החישובים שלו. שאל מה שצריך לשאול והגיע למסקנה שלו לתמהיל הזה. אני לא יודע פרטים ככה שאני לא יכול באמת לחוות דיעה. אני בעיקרון נגד שלישים...
לא מחווה דעה על תמהיל של יועץ, בטח כשאני לא מספיק בקיא בפרטים.אשמח לקבל חוות דעת על ההצעה הבאה
דירה להשקעה, (חוזה שנערך לפני תחילת החוק החדש של המשכנאות
לוקח 50% משכנתא על דירת המגורים ו50% מהדירה החדשה
הריבית על הדירה החדשה:צפה בקובץ המצורף 1014003
ההצעה על דירת המגורים: (יועץ המשכנתאות אמר שההצעה היא גבוה כי זה לא נקרה משכנתא למטרת מגורים.
צפה בקובץ המצורף 1014005
כיוונתי לתמהיל אחר כמובן, ריביות טובותממש לא ריביות גרועות. רק לדעתי עדיף להוריד לפחות בחצי מהמצ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: