בקיים יש מלצ? אגב בדקת מתי בתחנת יציאה שלך? זה מיחזור פנימי לא? תבדוק הצעה חיצונית..הייתי רוצה לקבל משוב על הצעה שקיבלנו למיחזור
246,000 פריים 1.3 - 25 שנה
246,000 קל"צ 2.9 - 19 שנה
246,000 מל"צ כל 2 - 2.9 - 25 שנה
עד 60 אחוז מימון
בלי לבדוק בתוכנה אני כבר אומר . ריביות מצוינות. עמלות פרעון ככל הנראה לא יהיו בעיקר בגלל הריבית שקיבלת אבל בכלל התוכנית לפרוע בערך כשזה יסתיים . על הפריים לא יהיה עמלות פרעון.שואלת בשביל חברה
די דחוף לה
היא קונה דירה יד שניה בפריפריה (קריות)
מחיר הדירה 820,000 שקל
לוקחת משכנתא של 34% בסך 280,000 שקל
הכנסות : 6,000 שקל מעבודה ו7,000 שקל מכולל מצב חשבון תקין ואף פעם לא חזר צ'ק וכדו'
קיבלו הצעה של :
2/3 פריים (לא מינוס ולא פלוס , אלא פריים בלבד) למשך 30 שנה
ו1/3 קל"צ בריבית של 2.40 למשך 12 שנים
סה"כ החזר חודשי של 1,500 שקל לחודש .
הערה חשובה - הם מתכננים לעשות פירעון מוקדם בערך עוד 10/12 שנים .
האם הם קיבלו ריביות טובות ?
הם התמהיל נכון ?
והאם למישהו כאן יש להציע להם משהו יותר טוב ?
תודה ענקית מראש לכל המגיבים/עוזרים/ומסייעים
שבוע טוב
בדקתי עכשיו בתוכנה . משום מה יצא לי החזר חודשי של כ1400. אבל ריביות ממש פצצה. לחטוף..שואלת בשביל חברה
די דחוף לה
היא קונה דירה יד שניה בפריפריה (קריות)
מחיר הדירה 820,000 שקל
לוקחת משכנתא של 34% בסך 280,000 שקל
הכנסות : 6,000 שקל מעבודה ו7,000 שקל מכולל מצב חשבון תקין ואף פעם לא חזר צ'ק וכדו'
קיבלו הצעה של :
2/3 פריים (לא מינוס ולא פלוס , אלא פריים בלבד) למשך 30 שנה
ו1/3 קל"צ בריבית של 2.40 למשך 12 שנים
סה"כ החזר חודשי של 1,500 שקל לחודש .
הערה חשובה - הם מתכננים לעשות פירעון מוקדם בערך עוד 10/12 שנים .
האם הם קיבלו ריביות טובות ?
הם התמהיל נכון ?
והאם למישהו כאן יש להציע להם משהו יותר טוב ?
תודה ענקית מראש לכל המגיבים/עוזרים/ומסייעים
שבוע טוב
היא עושה בבנק הפועליםבדקתי עכשיו בתוכנה . משום מה יצא לי החזר חודשי של כ1400. אבל ריביות ממש פצצה. לחטוף..
איזה בנק? לבד? באמת לא רגיל
תותחחחהיא עושה בבנק הפועלים
והיה יועץ שעזר לה
והיה חשוב לה לדעת האם זה אכן טוב
תקחי את היועץ של החברה שלילקבל ריבית פריים 0.8 וקל"צ 2.65
עבור תשלום ליועץ של 12.000 ש"ח שווה ?
זה המספר שלותותחחח
על סכום קטן זה לא שווה . על גדול ממש זה בטוח שווה. רק נשמע לי ממש מופרך שהוא השיג 2-3 פריים ב 0.8 ועוד קלצ ב 2.65 . אשמח לראות אם אפשר צילום של הריביותלקבל ריבית פריים 0.8 וקל"צ 2.65
תפרטו יותר.לקבל ריבית פריים 0.8 וקל"צ 2.65
לא מה שמשלמים זה החיסכן השאלה מה נותן לחסוך תשלום ליועץ אפשר גם לקחת לבד אני לא מאמין שהוא יכול לתת פריים 0.8תקחי את היועץ של החברה שלי
קוראים לו פרויליך
לפי מה שכתבו כאן הוא :
זה המספר שלו
0504128687
הוא לוקח הרבה יותר זול מכולם
כך שלא תצטרכי לשלם את ה12,000 שח
סך הכל תמהיל נכון. אם מספיק הסכום של הפריים והקלצ אז הוא השתמש נכון בפיתוי.לקבל ריבית פריים 0.8 וקל"צ 2.65
איך הרביות זה השג 0.8 ל348 חודשים בפריים ו2.65 קלצ ל264 חודשים או מצוי ?סך הכל תמהיל נכון. אם מספיק הסכום של הפריים והקלצ אז הוא השתמש נכון בפיתוי.
התשלום ליועץ?
אם הוא יועץ תותח עם וותק הוא לא סתם לוקח סכומים כאלה.. יש שמגזימים יש שממש שווים כל שקל. כל אחד והנתונים שלו ויכולות שלו. וגם לפעמים קצת לפי התיאבון
זה ממש יפה.איך הרביות זה השג 0.8 ל348 חודשים בפריים ו2.65 קלצ ל264 חודשים או מצוי ?
זה מאוד מאוד יפהאיך הרביות זה השג 0.8 ל348 חודשים בפריים ו2.65 קלצ ל264 חודשים או מצוי ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: