יועץ.
אין הלוואות.
אין חובות.
הכנסות פנויות-מופיע 16000
אין הלוואות.
אין חובות.
הלכת לבד? יועץ?
הכנסות שלך? הלוואות? חובות?
הלכת לבד? יועץ?
הכנסות שלך? הלוואות? חובות?
מאחר ואני לא מכיר את כל הפרטים אז אני לא יכול לומר בוודאות. על פניו נראה שיש הרבה מה לשפר אלא אם שוב יש דברים שאני לא יודע.יועץ.
אין הלוואות.
אין חובות.
המשכנתא נלקחה לפני יותר משנה ,היות שאני חסר כל ידע בנושא אשמח לחוו'ד אם המשכנתא שקיבלתי היא בתנאים טובים
צפה בקובץ המצורף 847981
מאחר ואני לא מכיר את כל הפרטים אז אני לא יכול לומר בוודאות. על פניו נראה שיש הרבה מה לשפר אלא אם שוב יש דברים שאני לא יודע.
יש לך דירוג אשראי שלך? תכנס לבנק ישראל תוציא לעצמך דוח אישי. פעם בשנה זה בחינם..
לשפר, הכוונה בריביות?מאחר ואני לא מכיר את כל הפרטים אז אני לא יכול לומר בוודאות. על פניו נראה שיש הרבה מה לשפר אלא אם שוב יש דברים שאני לא יודע.
יש לך דירוג אשראי שלך? תכנס לבנק ישראל תוציא לעצמך דוח אישי. פעם בשנה זה בחינם..
על פניו כן. משמעותי מאוד..לשפר, הכוונה בריביות?
הבדל משמעותי?
זה קצת משמעותי לא סוף העולם. אבל מה איכפת לך. זה פשוט קצת מגדיל את החלק פריים@ari1980 אם קיבלתי אישור למשכנתא על סך 800000 ויש לי עכשיו חמישים אלף מה עדיף לקחת מהבנק רק 750000 או לקחת הכל ולהחזיר לבנק חמישים עד כמה זה משמעותי ההבדל @Y996 [USER=67034]@וואלך משכנתאות @A052
תבקש ממנה הסבר למה.. מה ההגיון. כל כסף שניתן בפחות ריבית על מנת לסגור יותר ריבית בטח כשהיא צמודת מדד זה דבר מבורך. אם זה על חשבון השקעה זה משהו אחר. אבל סתם כסף מהצד או אפילו גמח אבל שלא מקשה על התזרים בבית ? תגיד הגיון אחר. כמובן שאם אפשרי הרווח הכי גדול זה קיצור שניםאפשר לפרוע בכל מסלול מעל 10 אחוז
אני הבנתי מהיועצת שלנו שפחות מ 100 אלף לא שווה
כמה כסף זה בערך יחסוך לי כי אין לי כח להשתגע עם הבנקזה קצת משמעותי לא סוף העולם. אבל מה איכפת לך. זה פשוט קצת מגדיל את החלק פריים
תבקש ממנה הסבר למה.. מה ההגיון. כל כסף שניתן בפחות ריבית על מנת לסגור יותר ריבית בטח כשהיא צמודת מדד זה דבר מבורך. אם זה על חשבון השקעה זה משהו אחר. אבל סתם כסף מהצד או אפילו גמח אבל שלא מקשה על התזרים בבית ? תגיד הגיון אחר. כמובן שאם אפשרי הרווח הכי גדול זה קיצור שנים
כמה הכנסות נקיות שלך? הכנסות רשמיות בניכוי חובות אם יש? כמה ערך הדירה?
הכנסות רשמיות - 13,360כמה הכנסות נקיות שלך? הכנסות רשמיות בניכוי חובות אם יש? כמה ערך הדירה?
הייתי בודק רק אופציות לשחק אחת.אם ככה זה מצוין. אתה על קרוב ל 75 אחוז מימון. על 40 אחוז יחס החזר. ..
הלכת לבד??
אבדוק, אם כי מעדיף כמה שפחות לסחוב... אתה יודע להגיד לי כמה בערך זה מועיל?הייתי בודק רק אופציות לשחק אחת.
להאריך פריים ל 30 שנה. מאריך את המצ. ומוריד בקלצ גם בשנים וגם בריביות ..
כשאני ישב על התוכנה אני יגיד לך יותר מדויק. תזכיר לי בערב. שלח לי הודעה פרטית אם תרצה. ואני יבדוקאבדוק, אם כי מעדיף כמה שפחות לסחוב... אתה יודע להגיד לי כמה בערך זה מועיל?
ואיך הריביות?
תודה על כל העזרה!
זה לא קשור ללסחוב. בשורה התחתונה אתה תסיים הרבה יותר מהר את החובות. הקלצ יהיה לסמן קצר יותר. תחסוך כסף ואז כשיגמר ההלוואה ההיא תצמצם את האחרים לאפס זמן..אבדוק, אם כי מעדיף כמה שפחות לסחוב... אתה יודע להגיד לי כמה בערך זה מועיל?
ואיך הריביות?
תודה על כל העזרה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: