אחוז מימון 60 אחוז . הכנסות 11000מעולה..
אישית מעדיף מלצ מהצמוד.
הכנסות טובות? כמה אחוז מימון? אם אתה לא בן אדם עייף הייתי לתחושה שניסיתי הכל בודק גם מול פועלים ודיסקונט. אבל בהחלט הצעה מצוינת
ולזכור לבדוק במשך הזמן אפשרות להמיר את מסלול המ"צ ללא צמוד.יפה מאוד
למה כ כ הרבה צמוד??? הקלצ מקסים..הפריים מצוין . מה הרעיון בקצ ל 5 שנים. . מתכנן לפרוע?מה דעתכם על הצעה כזאת:
הלוואה 780,000 יכולת החזר 4,000
260000 - פריים - 1.25 - 25 שנים
165000 - קלצ - 2.6 - 16 שנים
160000 - מצ 5 - 2.5 - 20 שנה
150000 - ק"צ - 1.85 - 15 שנה
45000 - ק"צ - 1.85 - 5 שנים
(5 שנים ראשונות פריים בגרייס )
למה כ כ הרבה צמוד... ? אישית לא אוהב צמוד אלא אם זה לתקופות קצרות יחסית.מה דעתכם על הצעה כזאת:
הלוואה 780,000 יכולת החזר 4,000
260000 - פריים - 1.25 - 25 שנים
165000 - קלצ - 2.6 - 16 שנים
160000 - מצ 5 - 2.5 - 20 שנה
150000 - ק"צ - 1.85 - 15 שנה
45000 - ק"צ - 1.85 - 5 שנים
(5 שנים ראשונות פריים בגרייס )
למה כ כ הרבה צמוד??? הקלצ מקסים..הפריים מצוין . מה הרעיון בקצ ל 5 שנים. . מתכנן לפרוע?
כל המסלולים יחד זה החזר חודשי של 4900,
סוגרת את הפריים לגרייס של 5 שנים ובכך יכולה להוסיף את מסלול הקצ ל 5 שנים
ונשארת בהחזר של 4000, אחרי 5 שנים סוגרת סכום הרבה יותר גדול מהקרן, וכן מוריד ריביות
מצורף משכנתה שקיבלתי לפני חצי שנה יש בידי כרגע שמונים אלף שח מה המומחים היקרים ממליצים לפרוע
[/QUOTE
אפשר בבקשה לקבל את שם היועץ? תודהכן ברוך ה אחלה משכנתה
היה לי יועץ והרבה סיעתא דשמיא
וזה עוד משכנתה של 90% במחיר למשתכן
השקעתי בעיצוב, למה אינכם מגיבים.....מומחים יקרים....
כשלוקחים משכנתא בפעימות. מה עדיף לקחת בתחילה הלוואות של קלצ וצמ שיכולים להשתנות לרעה לפי העוגן של הבנק או לקחת הלוואת הפריים....
נשמח מאד לתשובות מהירות ומפורטות....
אנחנו התייעצנו על זה עם מישהו בכיר בבנק, והוא המליץ קודם כל קלצ
כי הקבוע ממש מסוכן עכשיו (מדברים על ינואר פברואר שהולך לעלות הרביות) וכך אתה מקבע אותו לריבית של היום.
הפריים בסוףף כי זה לא באמת משנה מתי אתה לוקח אותו הוא תמיד השתנה
קח תיאוריה חדשה.. להיפך. קח עכשיו שליש פריים שליש קלצ ושליש מצ בריבית יחסית נמוכה שכם תשפר לך את שאר התמהיל ואם יהיה עוד שליש תמחזר את המצ לפריים תרוויח מכל הכיווניםיש הוראה חדשה מבנק ישראל שעומדת להיכנס לתוקף שהפריים יכול להיום גם 2/3 מההלוואה, במקום 1/3 כיום..
לדעתי שווה לכל מי שלא לחוץ עם הכסף להמתין לשינוי זה ולחסוך המון!
כרגע מדובר על עוד כ3 שבועות
אין דבר כזה. אם יאושר 2 שליש פריים אתה תקבל את זה אחרת אתה מיידית עובר לבנק אחר ושם כן תקבל. זה כוחו של השוקלמיטב ידיעתי בחלק מהבנקים לא ניתן לבצע מיחזור על חלק מהמשכנתא, תקן אותי אם אני טועה..
ואגב, בכל מצב מדובר בבשורה אדירה שחייבים לתת עליה את הדעת..
יש לך אופציה לשלוח לי הודעה פרטית?אין דבר כזה. אם יאושר 2 שליש פריים אתה תקבל את זה אחרת אתה מיידית עובר לבנק אחר ושם כן תקבל. זה כוחו של השוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: