הדברים הטובים באים עם הרבה תפילות...אולי כבודו יעשה חשבון נפש למה תפילתו לא מתקבלת בענין זה...
הדברים הטובים באים עם הרבה תפילות...אולי כבודו יעשה חשבון נפש למה תפילתו לא מתקבלת בענין זה...
אני לא חושבת שהוא התכוון במילים בני ברק ל"כל איש ואישה ילד וילדה הגרים בבבני ברק" כשאומרים בני ברק מתכוונים לריכוז חרדי גדול לאו דווקא לעיר עצמהלא התכוונתי להגיב אבל המילים האלו היו מידיי קשות אז רק רציתי להעיר/להאיר את תשומת הלב של פותח האשכול הנכבד כי יש כאן לשון הרע על עיר-אוכלסיה שלמה בפרהסיה ללא שום תועלת גריידא.
ועוד משהו קטן-
הלוואי!! וגם כאן היינו זוכים השנה לראות את מה שאתם רואה וחווה כל שנה בחופש הגדול!!!
בזה שבהרבה מאוד בנייני מגורים במגזר החרדי, אין ועד בית מתפקד שדואג לניקיון ובטיחות הבניין.
כל מילה אמת!!!!!!!!!!!מתי החרדים יבינו?
יש הרבה דברים בחברה החרדית שלא תמצאו אותה בחברה החילונית!
אתמול הגיעו אלי ממודיעין עילית שלושה ילדים קטנים! כלומר הילד הגדול בן 10 אולי פחות
וילדה בת 6 וילדה בת 4, עם מזוודה ענקית! ובלי פלא' ובלי שתי'ה! חשבתי שאני מתעלפת, והם הגיעו למסור לי חבילה עסקית, הילדות באו בשביל הכיף!! אני לא אעשה דבר כזה! אני חושבת שזה מסוכן! מכל הבחינות!
וששאלתי את האימא איך זה? היא עונה לי מה כבר יכול להיות?
ואל תחשבו שהיא מרשה הכל, ממש לא! הם לא הסתכלו בטעות בגמבוי של הבן שלי וזה מצוין!
אבל למה את חושבת שזה בסדר לשלוח ילדים קטנים לבד!!! אתם יודעים מה יכול לקרות!
לי היו מקרים לו נעימים בנסיעה, אז תחשבו על ילדים.
ומה לעשות שזה גם בנושאים נוספים, שזורקים עטיפות ונדחפים! נכון לא כולם! אבל מספיק לחילוני לראות שניים. יש גם חילונים שמתנהגים לא יפה זה ברור!
אבל מחרדי מצפים יותר!
הייתי פעם בחנות חילונית, וילד השתובב שם ממש סביר, המוכרת החילונית שאלה אותו, איך אתה משתולל? יש לך כיפה על הראש!
אז תפנימו טוב טוב! מחרדים מצפים ליותר!!! החילונים כבר פשטו את הרגל בהרבה תחומים, מי שנשארו הם החרדים, אז תצדיקו את הציפיות בנו ושנזכה לקדש שם שמים בכל הליכותינו.
פוי.גם ללא קורונה זה גועל נפש, אולם עכשיו התקופה הזו, זהו פשע.
אתם לא שומרים על הכללים, שאו ברכה וישועה.
אבל אנחנו שומרים.
אנחנו חוששים
להכניס את כל תושבי בית שאן תחת מטריה של ערסים זה ממש אבל ממש לא הוגן ולא נכון.רק ששם זה ערסים, זה אוכלוסיה ירודה, זה אנשים שנזהרים מהם בקפריסין וטורקיה ועל חסימת הכניסה שלהם לניר דוד ניטשת עכשיו מלחמה. פחות פוגשים אותם באוטובוסים כי יש להם יותר רכבים.
אני חושבת שהנלחמים על פתיחת הנחל דווקא משתמשים בפוליטיקת זהויות בכוונה תחילה כדי לקבל הזדהות ותמיכה.להכניס את כל תושבי בית שאן תחת מטריה של ערסים זה ממש אבל ממש לא הוגן ולא נכון.
וחבל שדיון חשוב על חלוקת משאבים (כן. נחל הוא משאב ציבורי) מוסט בכוונה על ידי התקשורת לפוליטיקת זהויות.
לפחות שאנחנו לא ניפול במלכודת הזו.
שנים אני תוהה למה עירי ** נראית כך ואילו *** מקבלת חמישה כוכבי יופי.אמנם העיר היא נקייה מאוד ומקבלת חמישה כוכבי יופי, אבל זה לא בזכות שמירה של התושבים, אלא בגלל שהעירייה עובדת בניקיון הרחובות מסביב לשעון.
ומי שרוצה לראות איך היו נראים המדרכות שלנו אם כמה ימים העירייה לא תשלח את מנקה הרחובות, שיחפש פינה שאליה המנקים לא מגיעים (בכל עיר יש פינות נסתרות רבות כאלו) וינסה לחפור שם כמה ימים בערימת הפסולת עד שיגיע לאדמה טבעית ואמיתית.
פגשת אותם? שאלת אותם?אני חושבת שהנלחמים על פתיחת הנחל דווקא משתמשים בפוליטיקת זהויות בכוונה תחילה כדי לקבל הזדהות ותמיכה.
קראתי טקסטים של חלק מהם.פגשת אותם? שאלת אותם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: