לא מספיק מכיר, אבל מניח שיש בזה צדק.אני מסה להבין את הטענה.
מישהו רוצה לומר פה שכשתושבי הערים החרדיות באים לערים המעורבות אז הם מלכלכים כי הם בטיול.
ואילו כשהתושבים החרדיים, מהערים המעורבות, באים לערים החרדיות לטיול (או לתפילה בכותל), הם מתנהגים כאנשים מחונכים ושומרים יותר על הנקיון?
מקווה שהבנתי לא נכון
שטויות!!!!אולי מספרית, סטטיסטי- אין מצב!
אני מניח שמה שכן נכון במה שהוא כתב זה כך:שטויות!!!!
בעבר פורסם שאחוזי הדוחות במגזר החרדי נמוכים בהרה מהציבור הכללי
וזאת מנין לך?ביחס למספר פורעי החוק חרדים מול חילונים אחוז הדוחות אצל פורעי החוק החרדים הוא מעבר ליחס שלהם באוכלוסיית פורעי החוק. (מקווה שהייתי מובן מספיק).
מוזרשטויות!!!!
בעבר פורסם שאחוזי הדוחות במגזר החרדי נמוכים בהרבה לעומת הציבור הכללי
תחושת בטן של רוב הציבור החרדי בנוסף להרבה מקרים מדווחים של אכיפה סלקטיבית והגשת מסיכות בחיוך לחילונים שהסתובבו ללא מסיכותוזאת מנין לך?
יותר מדויקאני מניח שמה שכן נכון במה שהוא כתב זה כך:
ביחס למספר פורעי החוק חרדים מול חילונים אחוז הדוחות אצל פורעי החוק החרדים הוא מעבר ליחס שלהם באוכלוסיית פורעי החוק. (מקווה שהייתי מובן מספיק).
ובחירת סגר לעיר על פי אותיות הא' ב',תחושת בטן של רוב הציבור החרדי בנוסף להרבה מקרים מדווחים של אכיפה סלקטיבית והגשת מסיכות בחיוך לחילונים שהסתובבו ללא מסיכות
זה שאנחנו לא שומעים על הדוחות שחילקו ברעננה ותל אביב זה לא אומר שלא חילקו שםמוזר
משום מה יש התנפלות מאוד גדולה על הציבור, פתאום בדוחות זה נעלם
שוב אספר לך שבמו עיני ראיתי 3 מקרם שונים של שוטרים שנתנו דוח כן דוח לא מסיכה לחילוני ולא ראיתי חרדי אחד שקיבלתחושת בטן של רוב הציבור החרדי בנוסף להרבה מקרים מדווחים של אכיפה סלקטיבית והגשת מסיכות בחיוך לחילונים שהסתובבו ללא מסיכות
נכון, כשאני מסתובב בעיר החרדית שאני גר בה, אני מתפלל ומייחל יהי רצון שתבוא משטרה ותתן דוחות מסיכה לכל העוברים ושבים.זה שאנחנו לא שומעים על הדוחות שחילקו ברעננה ותל אביב זה לא אומר שלא חילקו שם
וזה שהיתה שם הפגנה ללא מסיכות ושמירה על הכללים והחלונות הגבוהים לא הנידו אצבעזה שאנחנו לא שומעים על הדוחות שחילקו ברעננה ותל אביב זה לא אומר שלא חילקו שם
וכמות הנדבקים הגדולה במגזר החרדי אין בזה משהו?ובחירת סגר לעיר על פי אותיות הא' ב',
גם אם זה רק קליפון של משועממים
יש בזה משהו
זה בעיקר במגזרים בהם לא שומרים על הכלליםוכמות הנדבקים הגדולה במגזר החרדי אין בזה משהו?
אפשר לנסות להחזיר אותו (?) למקורסוף סוף הגענו לקורונה.
ועכשיו הדיון הולך להפוך לענייני.
לא התכוונתי להגיב אבל המילים האלו היו מידיי קשות אז רק רציתי להעיר/להאיר את תשומת הלב של פותח האשכול הנכבד כי יש כאן לשון הרע על עיר-אוכלסיה שלמה בפרהסיה ללא שום תועלת גריידא.בסופו של יום, כשאתם תחזרו לבני ברק,
עוד לא יצא לי לראות איש/ה חילוניים משתיקים קבוצת פורעים בני נוער חילוניים באוטובוס ויוצא לי המון להשתמש בתחבורה הציבורית בערים חילוניות...אגב, כשבני נוער שלהם מתפרעים באוטובוס הם יודעים יפה יפה להשתיק אותם. גם זאת אנטישמיות?
אולי כבודו יעשה חשבון נפש למה תפילתו לא מתקבלת בענין זה...נכון, כשאני מסתובב בעיר החרדית שאני גר בה, אני מתפלל ומייחל יהי רצון שתבוא משטרה ותתן דוחות מסיכה לכל העוברים ושבים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: