מידע שימושי מכתב גלוי מתושבי הערים המעורבות לעם בציון

מצב
הנושא נעול.

פ.ג.

משתמש מקצוען
פתאום, לפעמים, אנחנו נדחפים באוטובוסים הפנימיים שלנו, אלו שמביאים אותנו לסבא וסבתא או לעבודה, כמו שנדחפים בחזור מהכותל.
בקשר לנושא הזה זה לא אשמתינו פשוט החרדים יותר משתמשים בתחבורה ציבורית וזה בעיית חברת האוטובוסים שלא מוסיפים אוטובוסים בעונה ככ בוערת

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
בקשר לנושא הזה זה לא אשמתינו פשוט החרדים יותר משתמשים בתחבורה ציבורית וזה בעיית חברת האוטובוסים שלא מוסיפים אוטובוסים בעונה ככ בוערת
ובראשם חברת אגד, ובעיקר בירושלים.
שם מסרדנים את החרדים (מלשון "סרדינים") בזמן שלפי השמועה יוצאים אוטובוסים ריקים לחילונים מעמיסים מאה או מאתיים חרדים באוטובוס אחד.
זה נראה קצת בכוונה, ואין לי מושג איזו מזימה עומדת מאחורי זה.

פ.ג.

משתמש מקצוען
תתפלאו לשמוע, יש אנשים שדוחפים כי דוחפים. סתם.
הייתי אתמול באוטובוס ממש ריק, עליתי מאחורה ותיקפתי במכשיר.
עולה אחרי משפחה לאוטובוס בשעטה ובצעקות: "תשמרו לי", "תתפסו לי", דוחפים אותי וגבר חילוני שחיכה למכשיר.
מה זה ההתנהגות הזאת?
כשאני נוסעת באוטובוס באיזורים של בתי ספר חילונים המצב לא יותר טוב אלא הרבה יותר גרוע אז אל תכתבו על הגבר החילוני שנעבאך צריך לסבול את הרעש הלא מוכר

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
הבעיה של החינוך לשמירה על נקיון הסביבה בציבור החרדי זה בעיה ציבורית.
יש כמה בריונים שמינו את עצמם לכלבי השמירה של החינוך הטהור ומנהלי ת"תים פוחדים מהם מאוד ונזהרים מלהכניס כל חינוך לכל הנהגה טובה חוץ מללמוד רק תורה וקצת חשבון (בהקפדה על רמה נמוכה שח"ו לא יחשב כאקדמיה).

ולכן כל אחד בביתו יעשה מאמץ לחנך את ילדיו לכל ההנהגות הטובות של דרך ארץ ואחריות על נקיון הסביבה. כי בחיידר במקרה הטוב לא ילמדו על זה כלום ובמקרה הפחות טוב ילמדו לעשות הפוך מזה.
כל תגובה כזו רואים אותה גם מי שלא צריך לראות ןזה חילול ד' .

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מה אפשר לעשות שזה מה שהם? הם לא נדחפים ולא מלכלכים, זכותם המלאה להתנשא!
רמה נמוכה ! חברים להעלות רמה!!! דחוף למה מרשמלו לא עושה נעילת אשכול כ''כ אין מילה...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה