יש להם אפשרות לוויז בלבד?אני הייתי בהדרן ולאחר תקלות אין סופיות עברתי לעסקן וכרגע מעל חצי שנה ואין שום תקלות שירות פצצה
יש להם אפשרות לוויז בלבד?אני הייתי בהדרן ולאחר תקלות אין סופיות עברתי לעסקן וכרגע מעל חצי שנה ואין שום תקלות שירות פצצה
יש אפשרות אבל המכשיר עולה 700 ש"ח והסינון עוד 15 ש"ח כל חודש (לא כולל עלות גלישה)יש להם אפשרות לוויז בלבד?
מישהו מכיר??
הייתי בהדרן, ולפני כמה חודשים נגמר לי החבילה עברתי לדרך המלך
רכשתם את המכשיר שמופיע כאן?הייתי בהדרן, ולפני כמה חודשים נגמר לי החבילה עברתי לדרך המלך
מכשיר: פצצה
קליטה: פחות בעיות ממה שהיה לי בהדרן
דרך צלחה
הבנתי שהדרן זה עבודה בעיניים. כי אתה חייב לסגור איתם מראש לשלש שנים (או שנתיים, לא זוכר) ולאחר מכן פשוט אין מה לעשות עם המכשיר אם אתה לא ממשיך איתם. אתה נעול. אז אתה גם קונה מכשיר במחיר אסטרונומי וגם אין לך מה לעשות איתו אחרי שנגמרת החבילה. לענ"ד זה פשוט גניבה.הייתי בהדרן, ולפני כמה חודשים נגמר לי החבילה עברתי לדרך המלך
מכשיר: פצצה
קליטה: פחות בעיות ממה שהיה לי בהדרן
דרך צלחה
אני קניתי בדרך המלך מכשיר, גם זול (אין שום מתחרים בין 100 ל200 ש"ח) גם עובד פצצה, אין לי שום תלונה, הכל עובד חלק כבר תקופה ארוכה מאוד ב"ה.סליחה על ההקפצה
מתענינים ברכישת מכשיר טוב לוייז בלבד
מה מומלץ היום?
המכשיר שאני קניתי הוא מחברת LG ב99 ש"ח וגם כולל הציוד המפורטרכשתם את המכשיר שמופיע כאן?
הוא ממש זול ביחס למחירים שהדרן מציעים.
250 שח
ואצלם 590 ומעלה
זה קורה גם ב"דרך המלך"כי אתה חייב לסגור איתם מראש לשלש שנים
כמה עולה המכשיר אם לא לוקחים סים, אלא מתחברים בווי פי?המכשיר המדובר מסונן בצורה אחרת מנטפרי והוא מגיע עם סים, (ניתן להתחבר גם בוויפי)
יש לנו גם סים נטפרי בחבילה קטנה שתוכל לחבר לכל מכשיר
בעסקן זה לא ככהזה קורה גם ב"דרך המלך"
והאם ידוע לך על חברה שלא ??
מה המחירים בעסקן?בעסקן זה לא ככה
ועובד הרבה יותר טוב מהדרן
אי אפשר לנסוע עם וייז שמחובר בויפי, אלא אם כן יש מישהו ברכב שיש לו קו פעיל כל הזמן. ומחוברים אליו. אבל אז כבר אפשר להשתמש בוייז של ה"מישהו".כמה עולה המכשיר אם לא לוקחים סים, אלא מתחברים בווי פי?
השואל ציין שיש ברשותו ראוטר סלולרי, שהוא לוקח איתו, וזה פעיל באוטו כל הזמןאי אפשר לנסוע עם וייז שמחובר בויפי, אלא אם כן יש מישהו ברכב שיש לו קו פעיל כל הזמן. ומחוברים אליו. אבל אז כבר אפשר להשתמש בוייז של ה"מישהו".
מישהו מכיר??צפה בקובץ המצורף 913884
מכשיר סמסונג j6 (מכשיר לוויז בלבד)עם קו לוויז ל 3 שנים
בעל מסך מרהיב בגודל 5.6 אינץ’, מעבד 8 ליבות. נא לשים לב לעלויות נוספות 19.9036 חודשים. משלוח חינם עד הבית . כולל מגן מסך ,מגן אחורי ,מטען לאוטו .
249 ₪
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: