עזרה מכשיר וויז בלבד

• פותח הנושא le
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

וויינער יואל

משתמש מקצוען
כלומר המכשיר לא חסום?
אז למה הוא נקרא וייז בלבד?
והאם אפשר לחסום אותו בעצמו או ע"י סים?
תודה על המענה
השאלה מופנית גם ל @וויינער יואל
האמת שאני לא ביררתי לגבי פיקוח רבנים ואולי טעיתי בזה

אני קניתי את המכשיר אך ורק לנסיעות
עד כמה שאני שיחקתי איתו הוא חסום, לגבי פריצות ע"י טכנאים וכו', אני לא יודע ולא ניסיתי אף פעם,

נסיעה טובה!

בעילום שם

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לפי מה שהבנתי מהם זו חסימה של טכנאים שלהם, ללא פיקוח כשרותי.

יוסי 40

משתמש רשום
גם אצלי דרך המלך חסום לגמרי ויש רק וייז ושעון
לא נראה לי שבן אדם פשוט יכול לפרוץ את המכשיר שלהם, ואני מקוה שאינני טועה

אין עוד מלבדו!

משתמש מקצוען
אנחנו לא טכנולוגיים מדי ולא מנסים לפרוץ
ברמה עקרונית הוא חסום!
זה מה שהיה חשוב לי לדעת

אני וביתי

משתמש מקצוען
האמת שאני לא ביררתי לגבי פיקוח רבנים ואולי טעיתי בזה

אני קניתי את המכשיר אך ורק לנסיעות
עד כמה שאני שיחקתי איתו הוא חסום, לגבי פריצות ע"י טכנאים וכו', אני לא יודע ולא ניסיתי אף פעם,

נסיעה טובה!
ומה בנוגע לפרסומות בוויז חסום?

חיושש

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לנו יש גמח למכשירי וויז
לאחר נסיון של כמה שנים אם כל החברות בשוק המסקנות:
דרך המלך חברה מציונת זולה ואמינה אם שירות מציון עלות חד פעמית 100 או 200 ש"ח תלוי בסוג המכשיר ואחמ"כ 20 ש"ח לחודש יש להם שירות נהדר אין הגבלת ג'יגה
הדרן: החברה הכי לא מומלצת בניגוד למה שכל הסוכנים שלהם פה באתר טוענים ואני יסביר 1. עלות המכשיר עולה 700 ש"ח !!!!!! עלות לחודש 20 ש"ח אם הגבלת גלישה של 300 מגה..... ועל חריגה צריך לשלם 5.9 לגיגה (מנסיון 300 מגה בכלל לא מספיק...) המכשיר זולל גלישה כי מערכת הסינון שלהם מחוברת כל הזמן ומתעסקת במכשיר.. מעדכנת.... ומשגעת... 2. שירות מזעזע : השירות שלהם הוא רק דרך אפליקציה שמותקנת על המכשיר.. דבר דבילי לחלוטין כי אם המכשיר לא עובד או שאין גלישה אז איך אני אפנה אליהם ??? החברה לא מפעילה מוקד שירות טלפוני.. סליחה, יש מוקד טלפוני שמתעסק רק במכירות!!! לאחר שהגעתי למנהל החברה הוא אמר שהם סגרו את המוקד כי ...לקוחות ....משגעים... אותם!!!!!!!!!!! זה לא חברה ולא שירות! זה גניבה!!! ולסיום בסוף השלוש שנים אתה חייב לחדש את העיסקה על פי הדרישה שלהם ואם לא אתה מוזמן לרכוש שרפרף לשבת עליו ולבכות על המכשיר שרכשת ב700 ש"ח!!!!!!!!

חברת נטו וויז: היום נקראת חברת יושר יש לי אתם נסיון די קצר עושים רושם מציון השירות הכי טוב לדעתי עלות 20 ש"ח בחודש ללא הגבלת ג'יגה אין לי מושג מה עלות המכשיר כי הוא התקבל לגמ"ח כתרומה.
תודה וקניה מהנה ( ואם קניתם הדרו אז ..מענה....)
לגבי קליטה לא קשור לחברות אלא לאיכות המכשיר ולחברת התקשורת וכמובן לקליטה באזור שבו אתם נוסעים

וויינער יואל

משתמש מקצוען
הדרן: החברה הכי לא מומלצת
היה לי הדרן ולמרות שאני לא הייתי מרוצה מהם אבל לא עד כדי כך
בכל ה3 שנים לא היה דבר כזה שנגמר לי הגלישה, זה כנראה בעיה במכשירים שהם יותר מווייז בלבד
שירות, דוקא כן קיבלתי בכמה מקרים שהייתי צריך גם טלפוני אמנם לא השירות הכי טוב אבל עדיין לא זוועה
ועל אבדון המכשיר אני חושב שאצל כולם זה ככה כי גם בעסקן שמענו את זה וכו',
ולגבי דרך המלך, זה הרי חברה חדשה שעדיין אין איתם נסיון אז איך אפשר לשפוט לגבי הענין הזה [בשירות הטלפוני היה נראה לי שהם משועממים שמה, ואיך נדע מה יקרה כשיהיה להם עומס]

אני וביתי

משתמש מקצוען
היה לי הדרן ולמרות שאני לא הייתי מרוצה מהם אבל לא עד כדי כך
בכל ה3 שנים לא היה דבר כזה שנגמר לי הגלישה, זה כנראה בעיה במכשירים שהם יותר מווייז בלבד
שירות, דוקא כן קיבלתי בכמה מקרים שהייתי צריך גם טלפוני אמנם לא השירות הכי טוב אבל עדיין לא זוועה
ועל אבדון המכשיר אני חושב שאצל כולם זה ככה כי גם בעסקן שמענו את זה וכו',
ולגבי דרך המלך, זה הרי חברה חדשה שעדיין אין איתם נסיון אז איך אפשר לשפוט לגבי הענין הזה [בשירות הטלפוני היה נראה לי שהם משועממים שמה, ואיך נדע מה יקרה כשיהיה להם עומס]
כן אני גם בהדרן והמשכתי איתם גם אחרי 3 שנים מרוצה מהשירות.

בעילום שם

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
גם לי יש גמ"ח וויז, יותר מ-3 וחצי שנים, עם 15 מכשירים, כולם של הדרן, וב"ה מרוצה מאד [אין לי אחוזים שם...].
לגבי מחיר המכשיר, אני קונה בד"כ כשהם עושים מבצע, במחיר נמוך משמעותית מהרגיל. עוד יש לציין, שהמכשירים שלהם מתקדמים יותר מאלו של דרך המלך [לפחות אלו של סמסונג, את האחרים אני לא מכיר].
לגבי כמות גלישה, תלוי מה החבילה, אני קונה באורנג' סימים של 5 ג"ב ב-15 ש"ח, וזה כמובן מספיק לוויז לגמרי.
לגבי החודשי, יוצא לי 31 ש"ח [16 סינון + 15 סים], אכן בנקודה הזו יוצא יקר יותר, אבל שווה לי לשלם על הכשר.
לגבי שירות, אני בד"כ שולח מיילים ונענה במהירות. בפעם האחרונה שהיה נידון לגבי המכשירים הישנים שלא היה הסכם ברור לגביהם קיבלתי שירות מצוין, בעקבות אשכול שהיה בפרוג.
לגבי ההתחייבות, אין לי בעיה, מאחר ואני מרוצה ומתכוין להמשיך אצלם הלאה.
שוב, אין לי שום אחוזים או טובת הנאה, ואף לא קשר אישי עם אף אחד מהדרן, אבל מאחר שמשום מה אני נוכח שהרבה אנשים נהנים לקלל אותם, אני מעוניין להראות גם צד שני [אני לא חושב שאנשים משקרים, ומסתבר שיש בהחלט גם טענות וגם חוסר שירות, אבל אני אישית לא נתקלתי במשהו יוצא דופן].

my car

משתמש פעיל
לנו יש גמח למכשירי וויז
דרך המלך חברה מציונת זולה ואמינה אם שירות מציון עלות חד פעמית 100 או 200 ש"ח תלוי בסוג המכשיר ואחמ"כ 20 ש"ח לחודש יש להם שירות נהדר אין הגבלת ג'יגה
הדרן: החברה הכי לא מומלצת בניגוד למה שכל הסוכנים שלהם פה באתר טוענים ואני יסביר 1. עלות המכשיר עולה 700 ש"ח !!!!!! עלות לחודש 20 ש"ח אם הגבלת גלישה של 300 מגה..... ועל חריגה צריך לשלם 5.9 לגיגה (מנסיון 300 מגה בכלל לא מספיק...) המכשיר זולל גלישה כי מערכת הסינון שלהם מחוברת כל הזמן ומתעסקת במכשיר.. מעדכנת.... ומשגעת... 2. שירות מזעזע : השירות שלהם הוא רק דרך אפליקציה שמותקנת על המכשיר.. דבר דבילי לחלוטין כי אם המכשיר לא עובד או שאין גלישה אז איך אני אפנה אליהם ??? החברה לא מפעילה מוקד שירות טלפוני.. סליחה, יש מוקד טלפוני שמתעסק רק במכירות!!! לאחר שהגעתי למנהל החברה הוא אמר שהם סגרו את המוקד כי ...לקוחות ....משגעים... אותם!!!!!!!!!!! זה לא חברה ולא שירות! זה גניבה!!! ולסיום בסוף השלוש שנים אתה חייב לחדש את העיסקה על פי הדרישה שלהם ואם לא אתה מוזמן לרכוש שרפרף לשבת עליו ולבכות על המכשיר שרכשת ב700 ש"ח!!!!!!!!

חברת נטו וויז: היום נקראת חברת יושר יש לי אתם נסיון די קצר עושים רושם מציון השירות הכי טוב לדעתי עלות 20 ש"ח בחודש ללא הגבלת ג'יגה אין לי מושג מה עלות המכשיר כי הוא התקבל לגמ"ח כתרומה.
לגבי קליטה לא קשור לחברות אלא לאיכות המכשיר ולחברת התקשורת וכמובן לקליטה באזור שבו אתם נוסעים

הטענות שמדובר עליהם כאן על הדרן, היו לפני 4 שנים,
א. כיום הדרן לא מוכרים סים בכלל,
קונים בחנות איזה סים שרוצים עם כמה גלישה שרוצים, וכך אין הגבלה על הגלישה,
ב. יש מכשירים של הדרן ב390 ש''ח ולא רק ב700 ש''ח,
ג. המכשיר של דרך המלך הם מכשירים מחודשים ולא חדשים ולכן העלות שלהם יותר זולה, כמובן שהם מחזיקים בהתאם...
ד. אולי זה נשמע קלישאה: אבל אם עוף לא תקנה רבנות כי זה יותר זול, מכשיר כזה ללא פיקוח, הוא הרבה יותר גרוע...

יוסי 40

משתמש רשום
אולי אפשר הסבר למשפט האחרון על עוף רבנות
המכשיר של דרך המלך חסום לגמרי רק וויז
מה שייך כאן עוף רבנות?
כמו שאדם יכול לקנות עוף כשר ומהודר וזה עדין לא אומר שהוא לא יקנה עוף נוסף נבילה וטריפה
כך בן אדם יכול לקנות מכשיר חסום לגמרי, ואע"פ שהוא יכול לקנות גם מכשיר טרף, אין זה מראה על ההכשר של המכשיר הראשון
אני באמת שואל ולא לקנטר, כי משהו לא ברור לי בהשואה הזו

אני וביתי

משתמש מקצוען
אולי אפשר הסבר למשפט האחרון על עוף רבנות
המכשיר של דרך המלך חסום לגמרי רק וויז
מה שייך כאן עוף רבנות?
כמו שאדם יכול לקנות עוף כשר ומהודר וזה עדין לא אומר שהוא לא יקנה עוף נוסף נבילה וטריפה
כך בן אדם יכול לקנות מכשיר חסום לגמרי, ואע"פ שהוא יכול לקנות גם מכשיר טרף, אין זה מראה על ההכשר של המכשיר הראשון
אני באמת שואל ולא לקנטר, כי משהו לא ברור לי בהשואה הזו
כמו שבעוף אתה לא תסמוך על איזה פרסום שהעוף כשר אלא תחפש השגחה טובה אפילו שעולה יותר כך גם במכשירים לא מספיק אחד שמפרסם שיש לו חסימה אלא מחפשים כשרות טובה אני למשל סומך על בדצ בני ברק ולכן אם אני רוצה לקנות אני ילך רק לחברות שתחת פיקוחם שיש כיום 2 (כמה שידוע לי) הדרן ונתיב.

אין עוד מלבדו!

משתמש מקצוען
לנו יש גמח למכשירי וויז

אז מה עדיף
דרך המלך או נטו וייז?
משום מה ראיתי השבוע חנות בשם יוסי תקשורת משווקת מכשיר של נטו וייז.
ובחיפוש ברשת לא מצאתי שום חברת יושר.
באתר של דרך המלך יש כמה מכשירים
תוכלו להמליץ על משהו טוב?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה