בלת"ק חלקי
לידיעתכם בכל הכשר יש בעיות... ההבדל בין כשרות טובה ללא טובה היא
האם עולים על הבעיות או שלא יודעים בכלל מה קורה במטבח
יש 2 כשרויות שנחשבות למצוינות ובעיני ראיתי תולעים ושאר בעיות
רק שבהכשר אחד מיד עלו על זה לפני שהספקתי לדווח, ובהכשר השני לקח זמן עד שטיפלו מהדיווח .
שמעתי פעם אחד מגדו"י ששאלו אותו על זה שיש הרבה בעיות בהכשרים הטובים,
כמו בכל מקום שמתעסק בכמויות גדולות, שאולי כדאי לאכול רק בבית
וענה אותו גדול שאנחנו עושים את ההשתדלות לאכול רק את ההכשרים המהודרים ביותר
ואין טענה שצריך להכין הכל בבית.
נ.ב. ראיתי שכתבו כל מיני על הכשר כזה או אחר שלא בדק. צריך ללמוד את הנושא לפני שכותבים.
יש פוסקים שמקלים או מחמירים ויש קולות מיוחדות למקומות שמבשלים בכמויות גדולות כמו בדיקות מדגמיות וכד'
לידיעתכם בכל הכשר יש בעיות... ההבדל בין כשרות טובה ללא טובה היא
האם עולים על הבעיות או שלא יודעים בכלל מה קורה במטבח
יש 2 כשרויות שנחשבות למצוינות ובעיני ראיתי תולעים ושאר בעיות
רק שבהכשר אחד מיד עלו על זה לפני שהספקתי לדווח, ובהכשר השני לקח זמן עד שטיפלו מהדיווח .
שמעתי פעם אחד מגדו"י ששאלו אותו על זה שיש הרבה בעיות בהכשרים הטובים,
כמו בכל מקום שמתעסק בכמויות גדולות, שאולי כדאי לאכול רק בבית
וענה אותו גדול שאנחנו עושים את ההשתדלות לאכול רק את ההכשרים המהודרים ביותר
ואין טענה שצריך להכין הכל בבית.
נ.ב. ראיתי שכתבו כל מיני על הכשר כזה או אחר שלא בדק. צריך ללמוד את הנושא לפני שכותבים.
יש פוסקים שמקלים או מחמירים ויש קולות מיוחדות למקומות שמבשלים בכמויות גדולות כמו בדיקות מדגמיות וכד'