זה מוצלח מאד
בטירוף
מעין שגר ושכח
גם סיר לחץ זה
ס-גר ושכח..
ההבדל הוא בטעם?
כי הולך לי בכיף בסיר
זה מוצלח מאד
בטירוף
מעין שגר ושכח
אין צורך לשטוף אח’כ את הסיר...גם סיר לחץ זה
ס-גר ושכח..
ההבדל הוא בטעם?
כי הולך לי בכיף בסיר
השרית מספיק זמן קודם?גם אני הכנתי.
יצא טעים מאוד אבל לא מספיק רך אפילו קצת קשה.
אפיתי שעתיים וחצי.
השתמשתי בחומוס גדול של מיה- אריזת ואקום.
אולי צריך יותר זמן אפיה?
ח"פ בינונית.אני הולך לעשות עם המתכון הזה קילו וחצי של חומוס מקסיקני של B&D כמו שהמליצו פה
איזה תבנית צריך?
תודהתנסי ותופתעי
כמה שעות?אמשלי מבשלת עם סוכר חום
כמובן שהשריתי.השרית מספיק זמן קודם?
זה הבדל עצום
גדולה , כי R31 מספיק לי רק לחצי קילוהאפיה בתבנית הכי גדולה כמו בגודל של תבנית תנור או בינונית?
כן , להחליף מידי פעםההשריה רק במים?
מצוין , תשפוך את הטיבול מראש , שים את הגרגירים ועליהם מים. זה יתערבב לבדהתיבול יצא לכם טוב?
אני שם דק , כמדומני שזה לא משנהמלח דק או גס?
לא משנה, העיקר שיהיה מכוסה במיםגודל הכוסות?
כן, שלא יתאדו המיםכמכסים לכסות ממש סגור היטב מכל הכיוונים?
שים על תבנית תנור, כי אם תסחוב את התבנית בידיים יישפך לך המים כי זה משקל רציני על התבניתלא בא לי להתאכזב אשמח למידע מדויק ובעז״ה אשתף איך יצא.
חוזרת לעדכן שיצא ארבעס מטורף מטורף בלי כאבי ראש של סירים בלי להסתבך עם התיבול ולהוריד את הקצף..., אם תקנו את הארבעס הגדול בחנות פיצוחים טובה תקבלו בעז״ה תוצאה מושלמת!אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
כמה זמן אפיה?חוזרת לעדכן שיצא ארבעס מטורף מטורף בלי כאבי ראש של סירים בלי להסתבך עם התיבול ולהוריד את הקצף..., אם תקנו את הארבעס הגדול בחנות פיצוחים טובה תקבלו בעז״ה תוצאה מושלמת!
אני שמתי 900 גר׳ כי זה מה שהיה לי אז שמתי טיפה פחות מהמלח שבמתכון וטיפה פחות מהתיבול, כוסות מים שמתי 10 קרטון בתבנית חד״פ הענקית, ערבבתי את התיבול בתבנית ומעל שמתי את הארבעס המושרים והשטופים והמים.
בקיצור יצא מושלםםםםם רך ועסיסי!!!
אם אתם חובבי ארבעס כמונו, ממליצה בחום להכין!
אפיתי בחום 220 מעלות מכוסה היטב מכל הכיוונים כי זה בעצם יוצר את האפקט של בישול בסיר לחץ.
תודה על השיתוף!
יישר כח!!!
שעתיים וחצי (יש מצב שזה משתנה בין תנור לתנור).כמה זמן אפיה?
אם אפשר במדויק איזה גודל תבנית (שנדע לקנות בחנות)
עם חומוס גדול מחנות פיצוחים והשריה ארוכה את אמורה לקבל תוצאה משובחת!השרית מספיק זמן קודם?
זה הבדל עצום
לגבי המתכון, איך את עושה חורים בתבנית מבלי שהארבעס יהרסו?אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
עם סכין בין הגרגיריםלגבי המתכון, איך את עושה חורים בתבנית מבלי שהארבעס יהרסו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: