המלצה חמה על המתכון גם ממני. והעברתי לעוד כמה, שמרוצות לא פחות.אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.