אני קונה ארבעס הכי גדולים
משרה 12+ שעות במים בלבד
מבשלת 12 שעות בסיר רגיל [עם הרבה מים]
אח"כ מתבלת במלח ופלפל
יוצא מצוין
משרה 12+ שעות במים בלבד
מבשלת 12 שעות בסיר רגיל [עם הרבה מים]
אח"כ מתבלת במלח ופלפל
יוצא מצוין
אמשלי מבשלת עם סוכר חוםאני קונה ארבעס הכי גדולים
משרה 12+ שעות במים בלבד
מבשלת 12 שעות בסיר רגיל [עם הרבה מים]
אח"כ מתבלת במלח ופלפל
יוצא מצוין
יואו תודה תודהכשהארבעס עדין מפוזר על המגבת מפזרים מעליו את הפלפל ואז מגלגלים בתוך המגבת
מקווה שהובנתי
מעולה בהקפאהמישהו יודע
האם אפשר להקפיא ארבעס?
בהחלט, אבל אחרי הפשרה כדאי לספוג את הרטיבות מהקרח שמפשיר, כי לחות מקלקלת את הארבעס.מישהו יודע
האם אפשר להקפיא ארבעס?
אני גם עושה את המתכון הזה וזה באמת מתכון מעולה!אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
את שמה סודה לשתיה?אני גם עושה את המתכון הזה וזה באמת מתכון מעולה!
חשוב מאד ההשריה של החומוס עם מים לילה שלם זה ממש מרכך והארבעס נהיים יותר גדולים.
במקום סוכר רגיל אני שמה סוכר חום וזה נותן לזה צבע וואו!
ו2 כפיות מלח ולא כפות
אני שמה את הכמות טיבול הזה לחבילה של 450 גר’ חומוס (עדיף ענק) ולא לקילו וזה מעדן
במקום 9 כוס מים אני שמה בערך 4 כוסות מים רותחים
צריך לסגור את הנייר כסף מכל הצדדים שיהיה ממש כמו סיר לחץ סגור הרמטי
אופה על 200 בערך שעתיים, מוציאה מהתנור ישר לתוך קערה מסננת והתבנית לפח...
כ”כ קל להכין בלי ללכלך סירים שווה לנסות!
בהצלחה ובתאבון
חצי כפית סודה לשתיהאת שמה סודה לשתיה?
איך יוצא המרקם?
כמה סילאן?אני מןסיפה חצי שעה לפני סוף הבישול סילאן
יוצא צבע מדהים, וטעם מתקתק
אז מעבירה למגבת ומתבלת עם מלח ופלפל שחור
אין מי שלא ביקש מתכון.
מצטרפת גם לשאלה רוצה להכין היום.כמה סילאן?
הכנתי את המתכון השבוע וקיבלתי ים מחמאותאני גם עושה את המתכון הזה וזה באמת מתכון מעולה!
חשוב מאד ההשריה של החומוס עם מים לילה שלם זה ממש מרכך והארבעס נהיים יותר גדולים.
במקום סוכר רגיל אני שמה סוכר חום וזה נותן לזה צבע וואו!
ו2 כפיות מלח ולא כפות
אני שמה את הכמות טיבול הזה לחבילה של 450 גר’ חומוס (עדיף ענק) ולא לקילו וזה מעדן
במקום 9 כוס מים אני שמה בערך 4 כוסות מים רותחים
צריך לסגור את הנייר כסף מכל הצדדים שיהיה ממש כמו סיר לחץ סגור הרמטי
אופה על 200 בערך שעתיים, מוציאה מהתנור ישר לתוך קערה מסננת והתבנית לפח...
כ”כ קל להכין בלי ללכלך סירים שווה לנסות!
בהצלחה ובתאבון
בארבעס יש ערכים תזונתיים כמו בבשרשאלת אגב, ארבעס זה מאכל בריא? בתור נשנוש - מומלץ?
תקשיבי, אני עושה שנים ארבעס. אף פעם לא יצא לי כזה רך!! באמת מתכון פצצה!אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
גם אני מצטרףתקשיבי, אני עושה שנים ארבעס. אף פעם לא יצא לי כזה רך!! באמת מתכון פצצה!
בתנור עושים 200 מעלות בתוכנית רגילה זה פס למעלה ולמטה או טורבואחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון
אם את עוד בקלוריות.. אז חצי כוס=למנת פחמימה(חלי ממן)מה לגבי הקלוריות?
משהו יודע -כוס ארבעס כמה קלוריות יש שם?
הכנו ויצא מצויןאחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: