דרוש מתכון מחפשת את המתכון המושלם לארבעס

שירי הופמן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני קונה ארבעס הכי גדולים
משרה 12+ שעות במים בלבד
מבשלת 12 שעות בסיר רגיל [עם הרבה מים]
אח"כ מתבלת במלח ופלפל
יוצא מצוין
 

ov

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
אני גם עושה את המתכון הזה וזה באמת מתכון מעולה!
חשוב מאד ההשריה של החומוס עם מים לילה שלם זה ממש מרכך והארבעס נהיים יותר גדולים.
במקום סוכר רגיל אני שמה סוכר חום וזה נותן לזה צבע וואו!
ו2 כפיות מלח ולא כפות
אני שמה את הכמות טיבול הזה לחבילה של 450 גר’ חומוס (עדיף ענק) ולא לקילו וזה מעדן
במקום 9 כוס מים אני שמה בערך 4 כוסות מים רותחים
צריך לסגור את הנייר כסף מכל הצדדים שיהיה ממש כמו סיר לחץ סגור הרמטי
אופה על 200 בערך שעתיים, מוציאה מהתנור ישר לתוך קערה מסננת והתבנית לפח...

כ”כ קל להכין בלי ללכלך סירים שווה לנסות!
בהצלחה ובתאבון
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אני גם עושה את המתכון הזה וזה באמת מתכון מעולה!
חשוב מאד ההשריה של החומוס עם מים לילה שלם זה ממש מרכך והארבעס נהיים יותר גדולים.
במקום סוכר רגיל אני שמה סוכר חום וזה נותן לזה צבע וואו!
ו2 כפיות מלח ולא כפות
אני שמה את הכמות טיבול הזה לחבילה של 450 גר’ חומוס (עדיף ענק) ולא לקילו וזה מעדן
במקום 9 כוס מים אני שמה בערך 4 כוסות מים רותחים
צריך לסגור את הנייר כסף מכל הצדדים שיהיה ממש כמו סיר לחץ סגור הרמטי
אופה על 200 בערך שעתיים, מוציאה מהתנור ישר לתוך קערה מסננת והתבנית לפח...

כ”כ קל להכין בלי ללכלך סירים שווה לנסות!
בהצלחה ובתאבון
את שמה סודה לשתיה?
איך יוצא המרקם?
 

המקל והגזר

משתמש מקצוען
אני מןסיפה חצי שעה לפני סוף הבישול סילאן
יוצא צבע מדהים, וטעם מתקתק
אז מעבירה למגבת ומתבלת עם מלח ופלפל שחור
אין מי שלא ביקש מתכון.
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני גם עושה את המתכון הזה וזה באמת מתכון מעולה!
חשוב מאד ההשריה של החומוס עם מים לילה שלם זה ממש מרכך והארבעס נהיים יותר גדולים.
במקום סוכר רגיל אני שמה סוכר חום וזה נותן לזה צבע וואו!
ו2 כפיות מלח ולא כפות
אני שמה את הכמות טיבול הזה לחבילה של 450 גר’ חומוס (עדיף ענק) ולא לקילו וזה מעדן
במקום 9 כוס מים אני שמה בערך 4 כוסות מים רותחים
צריך לסגור את הנייר כסף מכל הצדדים שיהיה ממש כמו סיר לחץ סגור הרמטי
אופה על 200 בערך שעתיים, מוציאה מהתנור ישר לתוך קערה מסננת והתבנית לפח...

כ”כ קל להכין בלי ללכלך סירים שווה לנסות!
בהצלחה ובתאבון
הכנתי את המתכון השבוע וקיבלתי ים מחמאות
 

קפוצ'וני

משתמש פעיל
סבתא של בעלי מכינה את הארבעס הכי טובים בעולם
היא קונה אותם בשזיפרון (במירון)
 

פרידא

משתמש מקצוען
אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
תקשיבי, אני עושה שנים ארבעס. אף פעם לא יצא לי כזה רך!! באמת מתכון פצצה!
 

ביתה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון
בתנור עושים 200 מעלות בתוכנית רגילה זה פס למעלה ולמטה או טורבו
 

ירחמיאל שני

משתמש פעיל
אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
הכנו ויצא מצוין
שמנו כפיות ולא כפות
זה הייתה כוונת המשורר או הכתוב הוא מדויק?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה