לקח לי קצת פחות, יותר סוג 10 דקות, (לבנינים הראשונים של שערי בית שמש).על המפה אני לא יודע, אבל ברגל זה לוקח 15 דקות פלוס (תלוי לאיזה בנין של שערי בית שמש), מניסיון!
לקח לי קצת פחות, יותר סוג 10 דקות, (לבנינים הראשונים של שערי בית שמש).על המפה אני לא יודע, אבל ברגל זה לוקח 15 דקות פלוס (תלוי לאיזה בנין של שערי בית שמש), מניסיון!
קניג ד'1 וכמה בנינים בנתיב ד'1 וד'2בעיתון דלת פלוס היה רשום ש14 בנינים קיבלו טופס 4.
יש כאן למישהו מידע איזה פרויקטים מדובר? אפילו מידע חלקי יעזור
נתיב בד'2 לא קיבלו עדיין.קניג ד'1 וכמה בנינים בנתיב ד'1 וד'2
למה יש כזה ערפל סביב הנושא של הטופס 4 שהתקבל לאחרונה?קניג ד'1 וכמה בנינים בנתיב ד'1 וד'2
יש מספיק ילדים?למה יש כזה ערפל סביב הנושא של הטופס 4 שהתקבל לאחרונה?
אולי @כתום צהוב לבן ידע לעשות סדר?
ודרך אגב, היום פורסם על חיידר חסידי נוסף.
עושה רושם שבכל חיידר יהיה ילד אחד בכל כיתה....
ראיתי באתר של העירייה - מחלקת הנדסהנתיב בד'2 לא קיבלו עדיין.
כל הבנינים של קניג בד'1 קיבלו?
גם בכמה בנינים בטריסון ראיתי את אותו דבר מתאריך 18/01/21 אבל לא נפתחראיתי באתר של העירייה - מחלקת הנדסה
על הבנין שלי ( צמרות נתיב ד'2 ) כתוב שיש טופס 4 מ4.2.2021 ועוד טופס 4 21.2.2021
בלחיצה על הלינק הטופס לא עולה
מה זה הולך להיות בית אבות או מלון?זה השטח המדובר
צפה בקובץ המצורף 841139
דיברתי לפני כשבועיים עם המנהל עבודה,ראיתי באתר של העירייה - מחלקת הנדסה
על הבנין שלי ( צמרות נתיב ד'2 ) כתוב שיש טופס 4 מ4.2.2021 ועוד טופס 4 21.2.2021
בלחיצה על הלינק הטופס לא עולה
גם אני רכשתי תאבו משותף יחד עם עוד שתים ואני מכיר עוד 6 שקנו באבני דרך משתייכים: חסידים. פרושים. ומתמידים.כן אנחנו רכשנו ואני מכיר לפחות עוד 50 רוכשים בד4 רובם תושבי חו"ל חרדים.
מאיפה זה?קניג ד'1 וכמה בנינים בנתיב ד'1 וד'2
נתיב בד'2 לא קיבלו עדיין.
כל הבנינים של קניג בד'1 קיבלו?
זה הטופס 4 שמופיע היום באתר העירייה, מתאריך 21.2.2021דיברתי לפני כשבועיים עם המנהל עבודה,
ואמר שלא קיבלו עדיין, (יש להם לעשות עוד כמה בדיקות),
נראה לו שעד חודשיים.
- משלשום. שקנה ואמרו לו.מאיפה זה?
אני קניתי בקניג ולפי מיטב ידיעתי אף בניין לא קיבל טופס 4 וגם במשרד לא מראים שום כוונה לאכלוס לפני פסח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: