כתום צהוב לבן
משתמש מקצוען
מצורף המכתב, (ניתן להורידה כתמונה).@טיגריס
מאיפה המכתב הגיע ?
אני מקווה שלא על זה התכוונו פוליטיקה...
(כנראה היתה איזה הודעה שנמחקה ע"י מנהל המערכת, שעל זה נכתב והתבקש לא להמשיך בנושא).
נערך לאחרונה ב:
מצורף המכתב, (ניתן להורידה כתמונה).@טיגריס
מאיפה המכתב הגיע ?
כשכתוב באתר טופס 4 זה אומר שהתקבל או שהגישו בקשה?לחצת על המילים טופס 4?
יש לך את הטופס 4?
זה מוביל למה שכתבתי
לא נראה לי שכדאי לצרף אותו עם כל המיילים. תוריד כמו שעשיתי..מצורף המכתב, (ניתן להורידה כתמונה).
אני מקווה שלא על זה התכוונו פוליטיקה...
בכל מקרה אני בוודאי לא מתכוון למבט שלילי.
צפה בקובץ המצורף 837442
הורדתי, למרות שלא ראיתי בעיה בהצגת המיילים, לאחר שבדקתי שכל השמות הם של אישי ציבור שכתובתם ידוע וגלוי לכל.לא נראה לי שכדאי לצרף אותו עם כל המיילים. תוריד כמו שעשיתי..
נ.ב. התאריך הוא כמובן יארצייט של ר' מיילך זיע'א
חבל...הורדתי, למרות שלא ראיתי בעיה בהצגת המיילים, לאחר שבדקתי שכל השמות הם של אישי ציבור שכתובתם ידוע וגלוי לכל.
אך בכל אופן לאחר הערה זו, בטלתי את דעתי....
בחודשיים האחרונים המדד עלה באחוז זה אומר על כל מאה אלף עלה באלף מי שיכול לשלם כמה שיותר לקבלן שיעשה את זהעודכן פה לאחרונה כמה פעמים על עליות במדד. האם מישהו יודע לכתוב בכמה כסף זה עלה בחודשים האחרונים בסך הכל לכל מאה אלף ש''ח? תודה רבה. [כלומר, אדם שחייב לקבלן מאה אלף ש''ח, כמה הוא חייב יותר בעקבות העליות האחרונות?].
יש כאלה שטוענים שכל העליות זה בסוף שנה ובתחילת שנה אבל כמובן שבקורונה אי אפשר לדעת מה יהיהכמו''כ שאלה למומחים. האם יש צפי לעליות נוספות בחודשים האחרונים? [כי איך שנראה לי, בתקופה האחרונה עד לעליה הנוכחית זה די קפא במקום].
אין לאף אחד מושג?מה עם השלג ברמה ד'?
כמובן שאין,אין לאף אחד מושג?
אני ראיתי המון שלג בבית שמש היוםכמובן שאין,
כמו בכל בית שמש,
מאוד נדיר שלג בבית שמש, וגם זה רק ברמה א׳.
תתחילו להתרגל ללוגו החדשתמונה שהתפרסמה מאסיפת רבני השכונה בליל שישי השתתפו הרה"ג אביגדור גרוס רב כלל חסידי, הרה"ג ר' עקיבא וואזנר רב בני היישוב הישן הרה"ג ר' יצחק ברנדסדופר רב תוא"י, הרה"ג הרב היימליך רב קהילת תולדות אהרן, הרבנים דנו בעניין הצורך להקים קופה של צדקה לשכונה ואיך לעשות שהקופה תהיה מאוחדת ותייצג את כלל הקהילות בשכונה,
יש המשך לסיפור: כאמור הרבנים ביקשו שהקופה תהיה מאוחדת ותכלול ותיייצג את כלל הקהילות בשכונה, לפיכך נסעו הרבנים לביתו של הרה"ג ר' אלימלך קורנפלד רב בני הישיבות בשכונה, והציגו את הדברים, והרב קורנפלד סיכם איתם להיפגש ולדון בעניין בימים הקרובים,תמונה שהתפרסמה מאסיפת רבני השכונה בליל שישי השתתפו הרה"ג אביגדור גרוס רב כלל חסידי, הרה"ג ר' עקיבא וואזנר רב בני היישוב הישן הרה"ג ר' יצחק ברנדסדופר רב תוא"י, הרה"ג הרב היימליך רב קהילת תולדות אהרן, הרבנים דנו בעניין הצורך להקים קופה של צדקה לשכונה ואיך לעשות שהקופה תהיה מאוחדת ותייצג את כלל הקהילות בשכונה,
עד לקבלת טופס 4 אין אפשרות לשנות כלום במחיר למשתכןיש אפשרות לעשות שינוי פנימי בדירה של מחיר למשתכן ?
כמו לשבור קירות בלוקים איטונג (לא בטון)וכדומה
יש הבדל בין עכשיו לעוד כמה שנים בעניין הזה?
כן אנחנו רכשנו ואני מכיר לפחות עוד 50 רוכשים בד4 רובם תושבי חו"ל חרדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: