וולפסוןיש מושג באיזה פוריקטים קנו תושבי חו"ל
וולפסוןיש מושג באיזה פוריקטים קנו תושבי חו"ל
אני חושב שרוב הקונים. ולא סתם גולשים. מענין אותם שני הדברים יחד.אני עוקבת אחר האשכול המקצועי.
לאחרונה האשכול מתחיל לאבד מאיכותו בגלל דיונים לא מקצועיים בנושא קהילות.
הצעתי למנהל הפורום לחלק את האשכול ל-2
1. רמה ד - היתרי בניה, שלבי אכלוס, מחירים, הודעות משרד השיכון, תב"ע וכו'
2. רמה ד- חדשות אנ"ש סוגי קהילות, בחירת רבנים, הקצאות בתי כנסת, חיידרים ,משפחתונים וכו' וכו.
בטוחני כי הדבר יהיה לתועלת גולשי פרוג
בכדי שיהיו מספיק אנשים שעוקבים אחרי האשכול, צריך שהוא קצת מעניין.למרות שבזמן האחרון זה יותר נייעס ופחות מקצועי ונותן את המידע?
לא, האוטובוס שמגיע הכי קרוב זה 3 שמגיע ל ד'1משהו יודע אם יש אוטובוס פנימי בבית שמש שמגיע לשערי בית שמש בד 2?
לדעתי 15 דקותוכמה זמן הליכה ברגל מרמה ד1?
הרבה פחות!לדעתי 15 דקות
על המפה אני לא יודע, אבל ברגל זה לוקח 15 דקות פלוס (תלוי לאיזה בנין של שערי בית שמש), מניסיון!הרבה פחות!
אם יש לך מפה הדרך אמורה לקחת מקסימום מקסימום 10 דקות
זה השטח המדובראיב 62 בע"מ זכה במכרז של רשות מקרקעי ישראל במגרש לבניית 200 יח"ד לדיור מוגן מסחר ותעסוקה ברמת בית שמש וישלם כ 19.8 מלש"ח לרמ"י לא כולל מע"מ והוצאות פיתוח.
תוצאות מכרזי מקרקעין | רשות מקרקעי ישראל (land.gov.il)
ממדידה במפה עולה שהמרחק בין רמה ג' 1 לד' 1 הוא 60 ומשהו מטרים.לדעתי 15 דקות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: