אז מה אתה כותב בכזאת נחרצותאני לא מכיר את הרשימה שהבאת)
תבדוק קודם
אז מה אתה כותב בכזאת נחרצותאני לא מכיר את הרשימה שהבאת)
בגדי ילדים. לא בגדי נשים.קידישיק והדס היו קודם (אני לא מכיר את הרשימה שהבאת)
חד משמעית ההתפתחות הכי משמעותית של בית שמש היתה בפתיחת קניון השדרהבגדי ילדים. לא בגדי נשים.
לא כל כך בעניין של קניית ביגוד שלא אני לובש. אבל אשתי ממש נשמה לרווחה אחרי שהקניון נפתח. טוענת שסוף כל סוף העיר מתחילה להתפתח.
גרים בעיר 5 שנים +.
גם בירושלים ובני ברק, פרסטר, קרויס, רויאל ודסקל מחזיקים רק בסניף אחד.חסר ברמה ד' מלא חנויות כמו חנויות כובעים (לגברים) חנויות ביגוד חסידי (כדוגמת דסקל, רויאל, צרכניית גור, וכדו') חנויות ספרים (כיום יש רק את אור החיים), ועוד רבים.
וזה לא סותר שיש הרבה מידי שטחי מסחר שחלקם משמש למשרדי נתיב או חנויות פיצה.
צריך להביא חנויות.
אבל זה ברור שרשתות שיש להם כבר חנויות בבית שמש לא ימהרו לפתוח סניף נוסף, אלא אם כן זה מסגנון החנויות שמחזיקות כמה סניפים בעיר אחת.אין לי עניין שדווקא רויאל יבואו, התכוונתי רק לתת הסבר לאיזה סגנון חנויות אני מתכוון.
בפועל, זה חסר בשכונה, תהא הסיבה אשר תהא.
ובניית עוד 30,000 מ"ר מסחר לא ימלא את החסר הזה אם אף אחת מהחנויות לא יבואו...
בירושלים אין הרבה שטחי מסחר (יש הרבה מ"ר אבל רובם מרוכזים באיזור גאולה שמגר)אבל זה ברור שרשתות שיש להם כבר חנויות בבית שמש לא ימהרו לפתוח סניף נוסף, אלא אם כן זה מסגנון החנויות שמחזיקות כמה סניפים בעיר אחת.
לפי מה ששמעתי השכירות שם לא זולה בכלללכאורה השכירות זולה יותר כי יש היצע גדול של שטחי מסחר.
מה שידוע לי שכירות בגאולה/רבי עקיבא במקום מרכזי חנות 30 מ"ר בערך 20,000 ש"ח לחודש, לעומת ברובע/שדרה/רמה ד' בית שמש בערך 10,000 ש"ח ל50 מ"ר.לפי מה ששמעתי השכירות שם לא זולה בכלל
אבל בירושלים ובני ברק פוטנציאל המכירות כפול, אם לא יותר.מה שידוע לי שכירות בגאולה/רבי עקיבא במקום מרכזי חנות 30 מ"ר בערך 20,000 ש"ח לחודש, לעומת ברובע/שדרה/רמה ד' בית שמש בערך 10,000 ש"ח ל50 מ"ר.
אבל אם בכל מקרה הצביור יגיע לקנות ברמה ב', כי גם מי שגר בד' צריך חליפה, אז למה לבזבז עוד כח אדם ועוד כסף לשכירות?סגנון חנות שפותחים יותר מסניף אחד בעיר יכולים לפתוח כמה סניפים לאורך האמוראים או אחד ברמה א' ואחד בשדרה.
אבל גם חנות שפותחת סניף אחד בעיר יכולה לפתוח אחד ברמה ב' ואחד ברמה ד' (לא בהכרח, אבל גם לא בהכרח שלא כי אין לזה תקדים)
ברור. כל מה שאני אומר זה שגם אם בירושלים או בני ברק יש סניף אחד, בבית שמש ייתכן ויהיו שני סניפים.אבל בירושלים ובני ברק פוטנציאל המכירות כפול, אם לא יותר.
לא בטוח שהציבור יגיעו לרמה ב' או לרמה א' לקנות חליפה, אם רשת מתחרה תפתח סניף ברמה ד' תושבי רמה ד' ילכו אליהם, ואם כן ייתכן ויהיה שווה לרשת שיש לה כבר סניף לפתוח סניף נוסף. לא בטוח שזה מבזבז כח אדם במקום להחזיק 4 עובדים בסניף אחד אפשר להחזיק 2 בכל סניף, או במקום 2 להחזיק אחד בכל סניף.אבל אם בכל מקרה הצביור יגיע לקנות ברמה ב', כי גם מי שגר בד' צריך חליפה, אז למה לבזבז עוד כח אדם ועוד כסף לשכירות?
צריך באמת שינוי בעניין שהציבור ילך גם לרשתות מתחרות ולא ייצמדו לרשת אחת כל החיים כי חליפה זה לא מסורתברור. כל מה שאני אומר זה שגם אם בירושלים או בני ברק יש סניף אחד, בבית שמש ייתכן ויהיו שני סניפים.
לא בטוח שהציבור יגיעו לרמה ב' או לרמה א' לקנות חליפה, אם רשת מתחרה תפתח סניף ברמה ד' תושבי רמה ד' ילכו אליהם, ואם כן ייתכן ויהיה שווה לרשת שיש לה כבר סניף לפתוח סניף נוסף. לא בטוח שזה מבזבז כח אדם במקום להחזיק 4 עובדים בסניף אחד אפשר להחזיק 2 בכל סניף, או במקום 2 להחזיק אחד בכל סניף.
רויאל דסקל ברודווי GB ובגיר מוכרים כולם חליפות ארוכות.צריך באמת שינוי בעניין שהציבור ילך גם לרשתות מתחרות ולא ייצמדו לרשת אחת כל החיים כי חליפה זה לא מסורת
בדיוק, הגיע הזמן שהחנויות יפתחו סניפים בפריסה מורחבת כי אם לא פשוט נלך למתחרים!רויאל דסקל ברודווי GB ובגיר מוכרים כולם חליפות ארוכות.
כתר הרמה זה ד5 ולא רמה ה'ועוד שאלה האם רמה ה' "כתר הרמה" זה עדיף מאשר רמה ד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: