מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

אושר להפקדה

מגרש 902 רמת בית שמש ד'3 35 קומות ועוד 2 מגדלים של יותר מ10 קומות שימושים מגורים מלונאות מסחר ועוד​

תוכנית 102-1178904​

מגרש 902, עירוב שימושים - דיור מיוחד, תעסוקה, מסחר ומגורים ,ואחר.​

צפה בקובץ המצורף 1534294
איפה זה יוצא?

האברך ממיר

משתמש מקצוען
איפה זה יוצא?
בניין A הוא המגדל.

צילום מסך 2023-12-26 135220.png

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
זה עדיין לא אושר להפקדה אלא התקיים דיון בהפקדה
למה אתה אומר שלא אושר?
כי בדקת באתר!
גם אני בדקתי ומצאתי כדבריך. אלא מאי לא היה לי סבלנות ירדתי למשרדי הוועדה הדפסתי סרקתי והנה לפניכם
הבקשה הופקדה מצורף כתמונה
ומעתה תתכוננו להתנגדויות!
1703593039384.png
1703593077286.png

1703593104757.png

[/SPOILER]

קבצים מצורפים

• 902 מחוזי.pdf
    KB 766.8 · צפיות: 42
נערך לאחרונה ב:

dudi e

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
למה אתה אומר שלא אושר?
כי בדקת באתר!
גם אני בדקתי ומצאתי כדבריך. אלא מאי לא היה לי סבלנות ירדתי למשרדי הוועדה הדפסתי סרקתי והנה לפניכם
הבקשה הופקדה
ומעתה תתכוננו להתנגדויות!
אני מבין שאתה ממש צדיק ודואג לכל השכונה,

גם באחים אום וגם במגדלים הללו.

תיכף ימנו אותך למרא דאתרא.

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אני מבין שאתה ממש צדיק ודואג לכל השכונה,
בוועדה הייתי ממילא, (השלמת מסמכים לקראת ועדה שאמורה להיות מחר, רק אני לא מבין מסתובבים שם כל כך הרבה יהודים חרדים. ואף אחד לא חושב לעזור לאחרים בדרך אגב?)
גם באחים אום וגם במגדלים הללו.
אחים אום התייחסתי כבר הייתי מעורב אישית בפרויקט הנ"ל לצורך החברותא שלי
תיכף ימנו אותך למרא דאתרא.
אם התכונת לתואר גרידא? או לברך אותי שאקבל היתר הוראה? אם כהמסקנא, אז אמן!!!!

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
בניין A הוא המגדל.
למה רק מגדל A
מגדל B הוא לא מגדל?
יש לו זכויות בנייה של כמעט 18000 מטרים
עם כל קומה היא 1000 מטר(!!!) אז זה 18 קומות אז מה תגיד שחלקם, זה קומות מינוס?
והמגדל השלישי זכויות בנייה של 31000 מטר!
ההסבר לכך שלא רצו לכתוב את מספר הקומות על הדף!

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
הרב יעקב הרמתי אנחנו נהנים מהחומר שלך
רק אם אפשר קצת פחות אותיות גדולות ומודגשות עם !!!!
זה מרגיש כמו פישקוויל

נערך לאחרונה ב:

האברך ממיר

משתמש מקצוען
למה רק מגדל A
מגדל B הוא לא מגדל?
יש לו זכויות בנייה של כמעט 18000 מטרים
עם כל קומה היא 1000 מטר(!!!) אז זה 18 קומות אז מה תגיד שחלקם, זה קומות מינוס?
והמגדל השלישי זכויות בנייה של 31000 מטר!
ההסבר לכך שלא רצו לכתוב את מספר הקומות על הדף!
צילום מסך 2023-12-26 150305.png
צילום מסך 2023-12-26 150424.png
צילום מסך 2023-12-26 150539.png

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
שיהיה 1000 מטר, אבל זה לא מגורים רגיל
11 קומות ללא קומת הכניסה זה אומר 10 קומות מעל קומת הכניסה, (אחד פנטהאוז) זה חריגה משמעותית מתקנת העיר. (שתיקנה 7 מעל קומת הכניסה) אינו כולל את קומות הכניסה (2 קומות טכניות)
(אגב זה לא מצוין בטבלה יתכן שיוכל להוסיף עוד כמה קומות)

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אגב יתכן זכויות בנייה נרחבות למטרות עתידיות (תוספת קומות או בנינים נוספים)
זאת אומרת יבנה עכשיו בניין מגורים רגיל, ובהזדמנות הזאת ניצל את התוכנית כדי לקבל את המטרים ובהמשך יבנה משהו מעניין אחר

GVol

משתמש פעיל
חוץ מהמגדלים האלו שעל הצומת של אמוראים/אליהו
מה הסדר גודל של המגדלים שמתכננים לאורך אליהו הנביא מצדו הבלתי בנוי? (ה2?)

כי לכאורה המגדל הזה אמור להתחבר אליהם בתור שרשרת הסגירה של הגטו.
לא?!

די

משתמש סופר מקצוען
חוץ מהמגדלים האלו שעל הצומת של אמוראים/אליהו
מה הסדר גודל של המגדלים שמתכננים לאורך אליהו הנביא מצדו הבלתי בנוי? (ה2?)

לא?!
אין שום מגדלי מגורים לאורך אליהו הנביא (ה'2).
יש רק 2 "מגדלים" של אחד של דיור מוגן ואחד של תעסוקה באיזור הצומת של אליהו הנביא/ישעיהו הנביא.
חוץ מזה שאני לא רואה כאן שום "סגירה על הגטו" ולא רואה סתירה בין שכונה חרדית לבין מגדל תעסוקה. גם חרדים צריכים תעסוקה.

נערך לאחרונה ב:

ייד

משתמש מקצוען
יש רק 2 "מגדלים" של אחד של דיור מוגן ואחד של תעסוקה באיזור הצומת של אליהו הנביא/ישעיהו.
חוץ מזה שאני לא רואה כאן שום "סגירה על הגטו" ולא רואה סתירה בין שכונה חרדית לבין מגדל תעסוקה. גם חרדים צריכים תעסוקה.
לא צריך תמיד להצדיק כל תוכנית של הרשויות,
מותר להגיד ביקורת ומותר לחשוב בשכל ישר!

א. מדובר על בניינים של עירוב שימושים, מגורים+מסחר כלומר שיהיו המגדל מגורים לצד מסחר
ב. אני חושב שלחרדים יש מספיק תעסוקה ותודה על האיכפתיות
ואם התכונת לעבודה, אז כן, אני לא מכיר שכונה חרדית עם מגדלי משרדים, כי גם אם בתיאוריה זה נשמע מאוד יפה במציאות זה לא מצליח, ואף אחד מאיתנו לא יתן לילדיו להסתובב באזור מגדלי המשרדים של בני ברק, כי למרות שזה בתוך העיר החרדית האוירה באזורים כאלו היא תל אביבית
ומה לעשות גם אם אנחנו צריכים לצאת לעבוד במגדלי עבודה, על כל האוירה הנילות, אנחנו לא רוצים להכניס אותם הביתה!!

די

משתמש סופר מקצוען
א. מדובר על בניינים של עירוב שימושים, מגורים+מסחר כלומר שיהיו המגדל מגורים לצד מסחר
מגורים ב10 קומות תחתונות. כלומר מבחינת המגורים מדובר בבניין של 10 קומות.
ב. אני חושב שלחרדים יש מספיק תעסוקה ותודה על האיכפתיות
ואם התכונת לעבודה, אז כן, אני לא מכיר שכונה חרדית עם מגדלי משרדים, כי גם אם בתיאוריה זה נשמע מאוד יפה במציאות זה לא מצליח, ואף אחד מאיתנו לא יתן לילדיו להסתובב באזור מגדלי המשרדים של בני ברק, כי למרות שזה בתוך העיר החרדית האוירה באזורים כאלו היא תל אביבית
ומה לעשות גם אם אנחנו צריכים לצאת לעבוד במגדלי עבודה, על כל האוירה הנילות, אנחנו לא רוצים להכניס אותם הביתה!!
בני ברק צמוד לגוש דן/תל אביב לכן האווירה שם היא תל אביבית. האווירה בבית שמש לדעתי מקסימום תהיה "דתית" (האם זה טוב או לא-כל אחד יחליט).
אם אתה או בני ביתך ממילא הולכים לעבודה במגדל תעסוקה עבודה, עדיף שזה יהיה בתל אביב או בבית שמש? לכאורה עדיף בבית שמש.
מבחינת השפעה על צביון השכונה לכאורה אתה צודק.

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
יש רק 2 "מגדלים" של אחד של דיור מוגן ואחד של תעסוקה באיזור הצומת של אליהו הנביא/ישעיהו הנביא.
תעסוקה תעסוקה תעסוקה.
ברור שצריך (צריך להתייעץ קודם עם רבני העיר)
מלונאות או דיור מוגן, בגובה זה? לא אצלנו!
ולמה? כי לפעמים הופכים אותו לדיור רגיל
וגם דיור מוגן אמיתי. צריך שיהיה מותאם לציבור החרדי שלא משתמש עם מעליות שבת
--
במגדל הגבוה הוראות התוכנית מתירה שימוש גם במגורים רגיל, ואת זה צריך לחסום (הוראות התוכנית מאפשרת להחליף שהקומות הגבוהות יהיו מגורים ולהיפך)
אני לא חושב לעצמי שאני צודק במשהו אני כן חושב שצריך להתייעץ עם רבנים ועוד כזה מפלצת
להזכירכם "שתקנת העיר בית שמש" תיקנה תקנות גם על בנייני מסחר.
והבניינים ה"נמוכים" זה בסדר מבחינתכם 10 קומות מעל קומת הכניסה???

נערך לאחרונה ב:

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
לא?!
תכנית בית שמש /300 (תכנית מתאר בלבד.)
יש כזה תוכנית מתאר (כמדומה לי בש/300) שצובעת את הציר באדום (מקרא: אדום, =גבוה)
אבל מוסדות התכנון לא חייבות לקבל את זה ובינתיים, הם לא קיבלו את זה
אבל יש כן תוכנית של מישהו למשהו דומה-
זה מתחם תחנת דלק (באמצע העלייה של אליהו הנביא לכיוון ג')
שם מגיש התוכנית רצה 3 מגדלים של 22 קומות מגורים בהתחלה הוועדה המחוזית אמרה שמבחינתם יהיה רק מסחר (כדרישת נציגי משרד השיכון)
ובעל הקרקע רצה דווקא מגורים, הוא הגיש תוכנית חדשה, בוא נראה מה יהיה תוצאותיו (תלוי הרבה בתוצאות הבחירות) בס"ד!
תכנית רמה ה'2 מתכננת לבנות מגורים לאורך רחוב אליהו הנביא, המבנים הצמודים לרחוב מתוכננות ל9 קומות ברוטו,
אבל במקרה של התערבות נציגי רשות העתיקות יש סיכוי שזה יהיה 11 קומות.
--
כמובן יש את תוכנית 2 המתחמים (מתחם 750, 950,) אחד תעסוקה והשני דיור מוגן אבל זה לא משה יעשה כאן גטו
תוכנית יותר רחוקה-
תוכניות המגדלים של וולפסון-טריסון צמוד לה'2, וכן את מגדל הדיור מוגן שנהפך לדיור רגיל אבל 2 אלה נוגעים יותר לרמה ה' ולא לרמה ד'

ייד

משתמש מקצוען
באופן כללי מישהו יודע להסביר לי איך עובד התהליך?
המדינה הרי לא מוכרת את הקרקע, אלא מוציאה מכרז לקבלן שיבנה בית אבות ע״פ דרישותיה וישלם לה דמי חכירה לפי מס׳ יחידות הדיור שהוא יבנה במגרש, כלומר הקבלן מראש ניגש למכרז של הקמת פרויקט ספציפי מטעם המדינה
ואחרי שהוא חותם עיסקה עם המדינה הוא משנה את נוסח המכרז ונוסח החוזה שלו איתם והופך את הבית אבות שהוא אמור לבנות, לדירות רגילות ומשרדים???

התוצאה: איש אחד ששילם בשביל מוצר זול מקבל שינוי בתוכניות והמוצר נהיה שווה פי כמה וכמה
ו150 משפחות שקנו דירות במחיר מלא בידיעה שמעט נוף יהיה להם, ולהם חוסמים את כל האופק במפלצות בטון?????

ייד

משתמש מקצוען
מגורים ב10 קומות תחתונות. כלומר מבחינת המגורים מדובר בבניין של 10 קומות.

בני ברק צמוד לגוש דן/תל אביב לכן האווירה שם היא תל אביבית. האווירה בבית שמש לדעתי מקסימום תהיה "דתית" (האם זה טוב או לא-כל אחד יחליט).
אם אתה או בני ביתך ממילא הולכים לעבודה במגדל תעסוקה עבודה, עדיף שזה יהיה בתל אביב או בבית שמש? לכאורה עדיף בבית שמש.
האם ללכת לעבוד במגדלים כאלה זה שיקול דתי שלי אבל ברור שזה לא מצדיק להכניס את כל הזבל הזה לתוך הבית!!
בדיוק כמו שנשים רבות יוצאות לקניות בביג וכדו׳ אבל אף אחת לא מוכנה לגור באוירה הזו
כל עוד הבית שמור והעבודה היא בחוץ המצב הוא 100 רמות מעל מי שגר באוירה הזו

ואגב זה לא קשור לגוש דן אלא לאופי המקום,
ולא שייך להקים מגדל חרדי אלא אם כן הוא יהיה באמצע רמה ב׳ שאף חילוני לא יעיז להתקרב...

ייד

משתמש מקצוען
תכנית בית שמש /300 (תכנית מתאר בלבד.)
יש כזה תוכנית מתאר (כמדומה לי בש/300) שצובעת את הציר באדום (מקרא: אדום, =גבוה)
אבל מוסדות התכנון לא חייבות לקבל את זה ובינתיים, הם לא קיבלו את זה
אבל יש כן תוכנית של מישהו למשהו דומה-
זה מתחם תחנת דלק (באמצע העלייה של אליהו הנביא לכיוון ג')
שם מגיש התוכנית רצה 3 מגדלים של 22 קומות מגורים בהתחלה הוועדה המחוזית אמרה שמבחינתם יהיה רק מסחר (כדרישת נציגי משרד השיכון)
ובעל הקרקע רצה דווקא מגורים, הוא הגיש תוכנית חדשה, בוא נראה מה יהיה תוצאותיו (תלוי הרבה בתוצאות הבחירות) בס"ד!
תכנית רמה ה'2 מתכננת לבנות מגורים לאורך רחוב אליהו הנביא, המבנים הצמודים לרחוב מתוכננות ל9 קומות ברוטו,
אבל במקרה של התערבות נציגי רשות העתיקות יש סיכוי שזה יהיה 11 קומות.
--
כמובן יש את תוכנית 2 המתחמים (מתחם 750, 950,) אחד תעסוקה והשני דיור מוגן אבל זה לא משה יעשה כאן גטו
תוכנית יותר רחוקה-
תוכניות המגדלים של וולפסון-טריסון צמוד לה'2, וכן את מגדל הדיור מוגן שנהפך לדיור רגיל אבל 2 אלה נוגעים יותר לרמה ה' ולא לרמה ד'
מה לגבי הבנין הנוסף במצפה החורש?
זה ממש נושק לתוכנית המדוברת

ואגב, בית החולים שמתוכנן מעבר לכביש הוא ודאי דבר שיסייע לתחם את האזור החרדי.

די

משתמש סופר מקצוען
150 משפחות שקנו דירות במחיר מלא בידיעה שמעט נוף יהיה להם, ולהם חוסמים את כל האופק במפלצות בטון?????
בניה חדשה הרבה פעמים חוסמת את הנוף לקודמים (גם כאן יש שינוי תב"ע)
מי שכ"כ חשוב לו נוף יכול למכור את הדירה ולעבור לדירה עם נוף, לא חושב שיש הפרש גדול במחיר.
לגבי מה שהיזם שילם בזול מסכים איתך, וכנראה יש היטל השבחה וכדומה על השינוי (חוץ מזה שקרקע לתעסוקה לא כ"כ יקר, רק קרקע למגורים יקר).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה