אז בפעם הבאה תגיב בהקשר של ההודעה......באמת לא צריך רק ד' אלא קו אחד עד רמה א' כמו פעם וקו שני ג' וד' וה'
וזה כן יתמלא
זה נכתב על דבריו של @ייד שרצה קו רק מד'
חבל שהתאמצתי לענות
אז בפעם הבאה תגיב בהקשר של ההודעה......באמת לא צריך רק ד' אלא קו אחד עד רמה א' כמו פעם וקו שני ג' וד' וה'
וזה כן יתמלא
סליחה על הבורות שלך בנושא אתה לא צודק לגבי רמה ד 4 כווווולם נוסעים עם קו 23 חוץ מכמה אנשים בודדים,מי שלא מכיר את רמה ד׳ שלא יכתוב שטויות!!
אף אחד בד׳3 לא לוקח אוטובוס פנימי כי לא צריך.נקודה.
בד׳2 כולם הולכים ברגל חוץ מחלק מתושבי רחוב אחד
בד׳4 הולכים ברגל כי אין אופציה אחרת ולרוב השכונה זה לא נצרך (כשיגמרו לאכלס יהיו מס׳ בניינים שיקחו אוטובוס פנימי)
ד׳5 לא קיימת!!! כשתקום יהיה לה אוטובוס נפרד (אולי במקום ד׳1?)
שד׳ האמוראים זה לא נחל קישון אלא חוצה את כל השכונה!!!
תושבי רב חנינא נפחא ותחילת ר׳ חלקיה הולכים ברגלסליחה על הבורות שלך בנושא אתה לא צודק לגבי רמה ד 4 כווווולם נוסעים עם קו 23 חוץ מכמה אנשים בודדים,
מה שאתה אומר ללכת ברגל זה אומר ללכת 20 דקות בלי ילדים,
עם ילדים אז זה 30 דקות.
איפה בדיוק זה אמור להבנות ?שדרות האמוראים ד'3, פרויקט אחים אום
אני קופץ על האשכול
ברמה ד'3, יש פרויקט אחים אום, הנ"ל קיבל מהוועדה המחוזית תוספת דיור וכו' וכו'.
זה כולל בניין נוסף שכולל בתי כנסת וגנים בקומות הראשונים ומעליו דיור פנטהאוזים מפוארים (הזוי בית כנסת ומעליו דיור)
התוכנית הנ"ל תחסום את האויר (את הנוף לגמרי) לחלק מהרוכשים של הדירות בפרויקט
בנוסף הנ"ל בונה את הבניין על חשבון חנייה וכמות החניות עכשיו מצומצמת מאוד
הרוכשים חלקם ממאנים להתנגד עקב החתמת הרוכשים (לכאורה לא חוקית) לבל יעזו הרוכשים להתנגד לבקשות הקבלן וכו'
למי שמעניין אותו ישאיר כאן הודעה ובע"ה יצא לפועל ממודעה זו, דברים טובים.
מה שדוע לי מדובר על מגדלים!!!!!@יעקב הרמתי חן חן לך על פעילותך.
מה עם המגדל בכניסה לד'3?
טוב שאתה זוכר אין לי כוח לסחוב הכל@יעקב הרמתי חן חן לך על פעילותך.
מה עם המגדל בכניסה לד'3?
מה מציק לך בתוכנית הזאת?פורסם להפקדה: ניתן להגיש התנגדות. תכנון זמין – מידע תכנוני עבור תוכנית - 102-1191964 - הוספת שטח ותוספת יח"ד ד'3 בית שמש
לפרטים:
פרטי תוכנית - 102-1191964
לא מציק לי כלום!מה מציק לך בתוכנית הזאת?
אני שמח לשמוע שהתחלת לבדוק את כלל התוכניות בעיר, ולבדוק למי זה אמור להפריע.לא מציק לי כלום!
אין תוספת קומות ולא מטרים יש בנייה חדשה שאמור להפריע לכמה שכנים. ס"ה הודעה לשכנים.
הלוואי, עדיין לא עד כדי כך. תודה על המחמאה...אני שמח לשמוע שהתחלת לבדוק את כלל התוכניות בעיר, ולבדוק למי זה אמור להפריע.
בין מגרש 820 למגרש 821 הקבלן מוסיף עוד בניין משולש חדש, בית כנסת למטה ומעליו בניין של יחידות דיור.אני שמח לשמוע שהתחלת לבדוק את כלל התוכניות בעיר, ולבדוק למי זה אמור להפריע.
ובתרגום לרוכשים, בין בניין 11 לבניין 12.בין מגרש 820 למגרש 821 הקבלן מוסיף עוד בניין משולש חדש, בית כנסת למטה ומעליו בניין של יחידות דיור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: