מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

די

משתמש סופר מקצוען
שים לב ששינו את המסלול של 23, והוא נכנס לכל האמוראים ולד'4.
כך שההוא יצטרך לעבור דרך חתחתים עד שיגיע לד'3 בשעה טובה.
אני מדבר על קו 23 בכיוון ההפוך שמגיע מרמה ג' ועוצר בכניסה לד' לכיוון ד', ונוסע ישר בזכריה (לא נכנס לד'1) ונכנס ימינה בכניסה השניה של האמוראים לד'3 (גם אחרי השינוי במסלול).

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אני מדבר על קו 23 בכיוון ההפוך שמגיע מרמה ג' ועוצר בכניסה לד' לכיוון ד', ונוסע ישר בזכריה (לא נכנס לד'1) ונכנס ימינה בכניסה השניה של האמוראים לד'3 (גם אחרי השינוי במסלול).
הרב @די תסתכל שוב על כל המפה של קו 23, תראה כמה שכונות ורחובות הוא משרת למרחק קצר מאד, ברור שככה לא בונים קו.
בא אני יספר לך את הגלגול של הקו הזה, ותבין ששום דבר כאן לא מתוכנן אלא פשוט פיתרון נקודתי כל פעם מה שיש:
בהתחלה זה היה קו נקודתי בין רמה ג-1 לרמה א' (קו 3 לשעבר)
אחרי זה הוסיפו את המע"ר
ואז הפכו אותו לקו 23 והוסיפו את הרחובות הצדדים של ג-1 (חבקוק וירמיהו) ושכונת המשקפים, במקום קו 19
ואז משכו אותו גם לד1 וד-2
ואז הוסיפו את רמה ה'
אחרי זה הוציאו מד1 וד2 ושמו אותו במקום בד3
ועכשיו הוסיפו את ד4 והחזירו אותו לכל האמוראים
וכל זה קרה בשנתיים

ובלי קשר - המדיניות של מתכנני תח"צ היא ממש הפוכה ממה שכתבת, שיהיה קוים ישירים ברחובות הראשיים, וקו נקודתי לכל שכונה, וכמה שפחות שהקו יהיה סיבובי וישרת מלא שכונות ומלא מטרות

וברור שכשיגיע התקציב המיוחל של תחבורה לרמה ד', תראה שמפרקים את הקו הזה ל 3 קוים: רמה ה', רמה ג', ורמה ד'
איך אני יודע? כי ככה בדיוק היה בג-1 וג2: בהתחלה משכו אליהם את קו 19 וקו 15, ובהמשך ביטלו ופיצלו את זה לקוים אחרים.
וכן בג2

נערך לאחרונה ב:

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
ובלי קשר - המדיניות של מתכנני תח"צ היא ממש הפוכה ממה שכתבת, שיהיה קוים ישירים ברחובות הראשיים, וקו נקודתי לכל שכונה, וכמה שפחות שהקו יהיה סיבובי וישרת מלא שכונות ומלא מטרות
ולכן תראה בג1 3 קוים מהירים - 16, 17, 5, ו2 קוים נקודתים - 23 לרמה א' ו 21 לרמה ג2
וכן בג2 קו 13, 15, 5, ו2 קוים נקודתים - 21, 22
רמה ד' פשוט בבניה ולכן עושים לה כל מיני מתיחות, אבל בגדול הקוים הטובים שעשו לה עם קצת שכל זה קו 6 וקו 2, קו 4 גנבו לרמה א' - זה היה אמור להיות כמו קו 5 לרכבת (רכבת כביש 10 רמה א' ורמת אברהם) וגנבו אותו לד' כי לא היה, וקו 23 ו 21 מתחו מג1

די

משתמש סופר מקצוען
ברור. אבל אתה מבין לבד שאי אפשר לעשות קו ישיר בחבקוק לכל מוקד בעיר, וגם לא מאלישע לכל מוקד בעיר וגם לא מרחוב רב חלקיה בר טובי (ד'4) לכל מוקד בעיר, ולכן חוץ מהקווים הישירים יש עוד קו-23-שמביא את האנשים מכל המקומות "הנידחים" לרחובות ראשיים ליד ומשם הם לוקחים עוד אוטובוס לאן שהם צריכים.

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
ברור. אבל אתה מבין לבד שאי אפשר לעשות קו ישיר בחבקוק לכל מוקד בעיר, וגם לא מאלישע לכל מוקד בעיר וגם לא מרחוב רב חלקיה בר טובי (ד'4) לכל מוקד בעיר, ולכן חוץ מהקווים הישירים יש עוד קו-23-שמביא את האנשים מכל המקומות "הנידחים" לרחובות ראשיים ליד ומשם הם לוקחים עוד אוטובוס לאן שהם צריכים.
ואיפה בכל מה שכתבתי אמרתי לא ככה?
כתבתי שעכשיו הוא משרת מדי הרבה איזורים שלא קשורים אחד לשני וזה בעצם חיבור של כמה קווים נפרדים תקרא שוב.

מישהו יודע על קבוצה במייל או בווטסאפ לפרוייקט יפה נוף של מגן ברחוב ברכיה בד' 4?
יש קבוצה גדולה במייל של רוכשים ברמה ד'4
אתה יכול לכתוב לי את המייל שלך
ואני בלי נדר אצרף אותך .

יוסי יוספי

משתמש מקצוען
שמעון גולדברג חתם על אכלוס של 70 דירות בפרויקט של חב' טריסון ברמת בית שמש ד4 שכונת נתיבות ישראל ברחוב רבי יצחק נפחא 6, 8, 10. יישוב טוב.
1682857811111.jpeg

קבצים מצורפים

• Fu9WaCqXgAA2dSV.jpg
    Fu9WaCqXgAA2dSV.jpg
    KB 39.1 · צפיות: 41

פייבל אשרינו

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה

מ ג

משתמש צעיר
עימוד ספרים
צרף גם אותי בבקשה לקבוצה של ד'4
MPG2959:)GMAIL.COM

תודה רבה

בלבן

משתמש חדש
שלום וברכה אם אפשר לצרף אותי לקבוצה במייל של ד' 4 אשמח מאד
רכשתי דירה במגן מתחם 50185 אם מישהו יודע מה מצב הבניה ומה הצפי לאיכלוס אודה לו מאד

המייל שלי H2000H500 וכו'

shtz

משתמש חדש
אפשר לצרף אותי גם לקבוצת רוכשים ברמב ד4
r0533114059
תודה רבה

dudi e

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שימו לב,
אם אתם צריכים עזרה, זה הזמן.
1682940921731.jpeg

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שימו לב,
אם אתם צריכים עזרה, זה הזמן.
צפה בקובץ המצורף 1364973
אני לא אוהב ללכלך
אבל בינתיים עד היום
מכל המפגשים האלו לא יצא דבר
שרפתי הרבה שעות בכדי להגיע מוכן למפגשים כאלו ואחרים
לא רק אני היו עוד כמה חברה כמוני
עם תוכניות ופתרונות לא יצא מזה כמעט כלום

תנסה אולי בכל זאת תצליחו משהו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה