בנתיים לא.אגבבה שלב ב אתאכלס?
בנתיים לא.אגבבה שלב ב אתאכלס?
הדוד נשאר נמוך אבל היה איזה צינור שהם לא חיברו לניקוז ואת זה הם סידרו. תבדקו איך אצלכםמה זאת אומרת סידרו?
הם איחרו את מועד המסירה של החוזה או שעמדו בזה?שלב א התאכלס כשבועיים לפני פסח, עדיין כל יום מגיעים עוד משפחות.
בשכונת המשקפיים.יש למישהו מושג איפה זה?
עד כמה שאני יודע הם עמדו בחוזה,הם איחרו את מועד המסירה של החוזה או שעמדו בזה?
מה הכוונה השאר כל השלבים של הפרויקט? או שלב ב בלבדעד כמה שאני יודע הם עמדו בחוזה,
השאר צפוי להיות בחודש-חודשיים הקרובים כך לפי מה שאמרו לי כמה רוכשים שם.
השאלה המעניינת היא האם זה מקבלת ההיתר החלקי או המלא כי כרגע יש היתר חלקי בתנאים.קבלת היתר בניה
כנראה שיהיו על זה עוד הרבה ויכוחים, לפי האתר של משרד השיכון המדד הוא הרבה קודם.נו......... מה האמת ???
ציטוט מתוך חוברת המכרז שהובא לעילהשאלה המעניינת היא האם זה מקבלת ההיתר החלקי או המלא
לכאורה יש כבר היתר בניה מלא כי הם בנו 7 קומות, וכנראה באתר זה לא מעודכן.כרגע יש היתר חלקי בתנאים.
הכוונה היא שאם המדד ירד מתחת למדד ב1/12/2017 אז לא תשלם פחות מזה, והוא מדד הבסיס. (להמחשה-אם לדוגמא המדד ירד בחצי לא תקבל דירה ב4000 למ"ר).לפי האתר של משרד השיכון המדד הוא הרבה קודם.
מתי אמור להיפתח הכולל?בשורה טובה לבני התורה שמעתי היום שר' שלום בער סורוצקין הולך להקים ברמה ד את הכוילל הגדול בבית שמש
שמונה כ600 אברכים אשריך רמה ד שממנה תצא תורה לכל העיר בית שמש
ציטוט מתוך חוברת המכרז שהובא לעיל
"יוצמד למדד תשומות הבנייה החל מהמדד שיהא ידוע במועד קבלת היתר בנייה מלא"
לכאורה יש כבר היתר בניה מלא כי הם בנו 7 קומות, וכנראה באתר זה לא מעודכן.
הכוונה היא שאם המדד ירד מתחת למדד ב1/12/2017 אז לא תשלם פחות מזה, והוא מדד הבסיס. (להמחשה-אם לדוגמא המדד ירד בחצי לא תקבל דירה ב4000 למ"ר).
מעניין - שאלתי היום באחים אום וכתבו לי שמיום הזכיה ???מיום קבלת היתרי הבניה
במידה ורק התחילו חפירות במקום, יתכן ועדיין לא קיבלו היתרי בניה אלא היתרי חפירה בלבד, והמחיר עדיין לא צמוד למדד
זה היה כתוב בעלון של עטרת שלמה לפסחאין לי עוד מידע
לכן אשמח שהמעודכנים כאן יביאו עוד מידע
תודה רבה.דברתי עם החברה והתאריך המשוער הוא כנראה בנובמבר השנה. ויותר קרוב לתאריך הם ידעו במדויק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: