מחצית מהבניניםפסגות - טעמן כבר קיבלו טופס 4?
איזה בניינים?מחצית מהבנינים
במרץ 2018 קיבלה רשות מקרקעי ישראל החלטה כי התשלומים יוצמדו למדד תשומות הבנייה רק מרגע שהקבלן קיבל היתר בנייה ולא כפי שהיה עד לאותו מועד – מהרגע בו הקבלן זכה במכרז. כדי לדעת אם ההוראה הזו חלה גם על המכרז הספציפי של הפרויקט שלכם, יש לבדוק את הוראות המכרז (בחלק מהמכרזים ניתן למצוא את ההוראה בסעיף 3.3.11), שכן המכרזים שונים מאחד לשני.ממתי אני מתחיל לשלם על מדד תשומות הבניה?
בנינים 43.45.47 לא קיבלו אולי טעיתי בחלקם.איזה בניינים?
יש צפי לקבלת מפתח?
לא מדויק בעליללא כ"כ הבנתי למה צריך להגיע לקומבינות ....
התשובה לכל השאלות הנ"ל פשוטה ביותר
כל עמותה קיבלה שטח במטרים לפי כמות הרוכשים שהיא החתימה
כך שאם יש קהילה שהחתימה מספר רב של רוכשים היא תקבל שטח אחד גדול ולא כמה שטחים קטנים
ואם יש קהילה שהחתימה מס' מועט יותר היא תקבל שטח קטן יותר
ואתו הדבר הוא גם לליטאים וגם לחסידים וגם לספרדים
וכמה צפוי הוא שהחסידויות שמטבע הדברים התאגדו כל אחת בנפרד כל אחת מקבלת גודל שטח כפי הכמות שהחתימה
ואשר צפוי שיהיה יותר קטן כי בכל אופן כל חסידות מתאגדת בפני עצמה
מיום קבלת היתרי הבניה ולא מחתימת החוזהאם אני זכיתי לפני שנתיים [הגרלה 1510] ועדיין לא קראו לנו
והם כבר התחילו לבנות [שלד עד קומה ד]
ממתי אני מתחיל לשלם על מדד תשומות הבניה?
האם מהזכיה [ואני מפסיד שחיכינו] או מחתימת חוזה [ואם כן אני מרוויח שלא חתמתי חוזה והם בונים] ?.....
במקום 47 צריך לומר 44בנינים 43.45.47 לא קיבלו אולי טעיתי בחלקם.
צפי? הצחקת.. הם חולמים בהקיץ. לא זזים סתם.
יש פרויקטים ששילמו 50 אחוזאני מחיר למשתכן ושילמתי על המרפסת 40 אחוז ביחס לדירה האם זה בכל הפרויקטים או שאצל כולם זה רק 30 אחוז ?
יש פרויקטים ששלמו 30% ויש פרויקטים ששלמו 40%אני מחיר למשתכן ושילמתי על המרפסת 40 אחוז ביחס לדירה האם זה בכל הפרויקטים או שאצל כולם זה רק 30 אחוז ?
היכן ניתן למצוא את הוראות המכרז.במרץ 2018 קיבלה רשות מקרקעי ישראל החלטה כי התשלומים יוצמדו למדד תשומות הבנייה רק מרגע שהקבלן קיבל היתר בנייה ולא כפי שהיה עד לאותו מועד – מהרגע בו הקבלן זכה במכרז. כדי לדעת אם ההוראה הזו חלה גם על המכרז הספציפי של הפרויקט שלכם, יש לבדוק את הוראות המכרז (בחלק מהמכרזים ניתן למצוא את ההוראה בסעיף 3.3.11), שכן המכרזים שונים מאחד לשני.
תחפש במכרזים של רמ"י אבל קצת קשה לחפש שםהיכן ניתן למצוא את הוראות המכרז.
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: