אני זכיתי שם והם לא אז איזה פרויקט הם כן קראו?עד כמה שידוע לי מגן כן מזמינים כבר לבחירת דירה
טריסון בחרו כבר ב A B
אני זכיתי שם והם לא אז איזה פרויקט הם כן קראו?עד כמה שידוע לי מגן כן מזמינים כבר לבחירת דירה
טריסון בחרו כבר ב A B
הוא מגיע מחפציבה ולוקח ימינה לבן זאב, ואז עושה פרסה בכיכר וחוזר ללוי אשכול?! לא נשמע הגיוני! או שלא הבנתי טוב?!הקו מתחיל בחפציבה מגיע לשד בן זאב, חוזר ללוי אשכול, הרצוג, נהר הדן עד רמה ד'
כן יש כיכר שם למטההוא מגיע מחפציבה ולוקח ימינה לבן זאב, ואז עושה פרסה בכיכר וחוזר ללוי אשכול?! לא נשמע הגיוני! או שלא הבנתי טוב?!
קודם כל, האכלוס ב - ד' 3 - זה לפני חנוכה, ולפי מה שנכתב פה, בהתחלה הקו לא יכנס ל - ד' 3, כך שזה לא בדיוק שיש להם קו שנכנס אליהם ישר בהתחלה, בוא נראה מתי בפועל זה יקרה!מה זכו ד'3 שעוד לפני שהם מתאכלסים מייעדים להם גם את קו6 וגם את קו21?
מה ההיגיון להיכנס שם, ומיד לעשות סיבוב?כן יש כיכר שם למטה
תאמין לימה ההיגיון להיכנס שם, ומיד לעשות סיבוב?
יש תחנה בתחילת בן זאת ממש אחרי הפניה לשני הכיוונים, בשביל זה הוא נכנס?! לא מובן כי יש תחנות לשני הכיוונים - על הצומת - בלוי אשכול עצמו אז בשביל מה להיכנס?! לא מובן!תאמין לי
אני לא יודע
זה לא התמיהה הראשונה על משרד התחבורה וכנראה גם לא האחרונהיש תחנה בתחילת בן זאת ממש אחרי הפניה לשני הכיוונים, בשביל זה הוא נכנס?! לא מובן כי יש תחנות לשני הכיוונים - על הצומת - בלוי אשכול עצמו אז בשביל מה להיכנס?! לא מובן!
יש למישהו הסבר מניח את הדעת מדוע הוא נכנס לבן זאב בשביל לעשות מיד סיבוב ולחזור ללוי אשכול, בזמן שהתחנות לשני הכיוונים, גם בלוי אשכול וגם בבן זאב הם על הצומת?
לפי הידוע לי, הקו יעבור מחפציבה דרך נעימי לשד' בן זאב, ומשם לשד' לוי אשכול/ הרצוג/ נהר הדן.הוא מגיע מחפציבה ולוקח ימינה לבן זאב, ואז עושה פרסה בכיכר וחוזר ללוי אשכול?! לא נשמע הגיוני! או שלא הבנתי טוב?!
מה עם בניין 42/1?בנייני מגן ד2 למעלה.
ממנהל עבודה בשם שחר נמסר, כי עד סוף השנה האזרחית, יתאכלסו כל הדירות בבנינים 37, ו43.
ושבוע לפני מסירת הדירה. יקראו לבדק בית.
ב-A B כבר סיימו לבחוראני זכיתי שם והם לא אז איזה פרויקט הם כן קראו?
אז ככה אם יש היתר בניה חלקי אז במחיר למשתכן אי אפשר עדיין לשווק במצב כזה צריך שיהיה היתר בניה מלא למחיר למשתכןבהמשך לפרויקטים ברמה ד/4 משיהו יכול להסביר למה רוב הקבלנים שיש להם היתר בניה חלקי למשל במגן והם לא קוראים לבחירת דירה וכן מה הסיבה האמיתי לעיכוב
השאלה היא מה הקבלנים חשבו בהתחלה? כתוב מפורש בתקנון שצריך חלון במטבח.הפרויקטים בד3 וד4
התעכבו כי משרד השיכון שינה הרבה דברים בתוכניות של הדירה
למשל שכל מטבח חייב חלון ועוד כמה דברים
ממילא זה התעכב בעוד כמה חודשים כי היה צורך לשנות כל התוכניות של כל הבניין
אגב לדעתי בווולפסון בד4 ה3 חדרים יצא יותר יפה במשתכן מהשוק חופשי אחרי השינוי
קיבלתי תשובה מהעיריה:קיבלתי חשבון ארנונה לדירת 3 חדרים 75 מ"ר + מרפסת כ18 מ"ר רשמו לי שם שטח דירה 106 מ"ר, כיצד יתכן?
בררתי בגביה בעיריה ואמרו שידוע להם שבבניינים החדשים מחלקים גם את חדר המדרגות וניתן להגיש בקשה למדידה מחודשת
מישהו מכיר את העניין? האם יתכן כזה הפרש?
ביררתיאני זכיתי שם והם לא אז איזה פרויקט הם כן קראו?
הגיוני ביותרקיבלתי תשובה מהעיריה:
הנתונים שיש בידנו מהקבלן הם : 75.69 מ'ר 19.82 מ'ר שטח משותף 10.50 מ'ר מרפסת מקורה ביחד ביחד הכל 106.01 מ'ר ויש עוד מחסן 8.17 מ'ר
האם יתכן??
20 מ"ר תשלום בגין שטחים משותפים??
האם כל דייר משלם על כל השטח? לא הגיוני ש20 מ"ר זה לאחר חלוקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: