?יש קבוצה לפרויקט אבני דרך רמה ד 4?
?יש קבוצה לפרויקט אבני דרך רמה ד 4?
באפי קפיטל ד3 (שליד רייסדור) יש מעלית אלונקה, ומאמין שכך גם בעוד פרויקטים.באיזה פרויקט יש מעלית אלונקה
תתפלאו לשמוע אבל לא בהרבה, מכיר בניינים ברמת אברהם וברמה ג2 עם שתי מעליות ותחזוקה טובה לבניין ומשלמים 160 לחודש (זה בערך המחיר בכל בניין חדש גם כשיש מעלית אחת), כנראה שהחשמל מתחלק בין שתי המעליות, והביטוח זול כשיש שתי מעליות ביחד.2 מעליות סתם מייקר את המחיר של הוועד בנין
מה המייל שלך? אוסיף אותך לקבוצה.יש קבוצה לפרויקט אבני דרך רמה ד 4?
אבל כשיש לך בניין עם 28 או 32 דיירים אין מנוס2 מעליות סתם מייקר את המחיר של הוועד בנין
מישהו מהמשפחה הקרובה.קנית באפי קפיטל?
אם זה לצורך משכנתא לא עוזר שמאות בדירה על הנייר בשוק החופשי הבנק מתייחס למחיר שהדירה נקנתה רק במחיר למשכן אפשר להביא שמאי עד 1.800000מי הוציא לאחרונה משכנתא ולקח שמאות מעודכנת שיוכל לענות לי כמה שווה היום ע"פ שמאי, דירת 4 חדרים ב-ד 110 מטר פלוס 20 מטר מרפסת מחסן וחניה מקורה.
תודה לכולכם.
גם אנחנו עוד מחכים אצל טריסוןשלום וברכה אני זכיתי לפני שנתיים בד' 4 של חברת טריסון ושום דבר לא התקדם מאז לא קראו לי לבחירת דירה אין לי מידע מה שקורה, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע מה שקורה שם ויוכל לעדכן תודה רבה
יהיה סוף ללחכות?גם אנחנו עוד מחכים אצל טריסון
אנחנו ב 1514 F זה ממוקם בקצה בשכונהיהיה סוף ללחכות?
שלום וברכה אני זכיתי לפני שנתיים בד' 4 של חברת טריסון ושום דבר לא התקדם מאז לא קראו לי לבחירת דירה אין לי מידע מה שקורה, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע מה שקורה שם ויוכל לעדכן תודה רבה
אני ראיתי באתר של עירית בית שמש את בקשות ההיתר שלהםגם אנחנו עוד מחכים אצל טריסון
ולכן מה זה אומר שעוד כמה זמן נראה את הסוף?אני ראיתי באתר של עירית בית שמש את בקשות ההיתר שלהם
לא יודע מה זה אומר,אני רק אומר שהם לא ברחוולכן מה זה אומר שעוד כמה זמן נראה את הסוף?
מתוך אתר של טריסון:ולכן מה זה אומר שעוד כמה זמן נראה את הסוף?
תביא הקישור של יוטויב של הסרטוןסקירת פרוייקטים רמב"ש ד' | אפי קפיטל ד'4
קו 21 מרמה ד'3 לג'1 וג'2 [כנראה שיעבור ברחוב שמואל/ נתן ותחנה ליד פארק ירמות]מי יודע פרטים על הקו החדש שאמור להתחיל לפעול עוד החודש, מרמה ד' לשכונות העיר.
מה היעד והמסלול, ומהיכן מתחיל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: