מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

די

משתמש סופר מקצוען
באיזה פרויקט יש מעלית אלונקה
באפי קפיטל ד3 (שליד רייסדור) יש מעלית אלונקה, ומאמין שכך גם בעוד פרויקטים.
2 מעליות סתם מייקר את המחיר של הוועד בנין
תתפלאו לשמוע אבל לא בהרבה, מכיר בניינים ברמת אברהם וברמה ג2 עם שתי מעליות ותחזוקה טובה לבניין ומשלמים 160 לחודש (זה בערך המחיר בכל בניין חדש גם כשיש מעלית אחת), כנראה שהחשמל מתחלק בין שתי המעליות, והביטוח זול כשיש שתי מעליות ביחד.

הכוכב החמישי

משתמש רשום
מי הוציא לאחרונה משכנתא ולקח שמאות מעודכנת שיוכל לענות לי כמה שווה היום ע"פ שמאי, דירת 4 חדרים ב-ד 110 מטר פלוס 20 מטר מרפסת מחסן וחניה מקורה.
תודה לכולכם.

אשי 1

משתמש צעיר
מי הוציא לאחרונה משכנתא ולקח שמאות מעודכנת שיוכל לענות לי כמה שווה היום ע"פ שמאי, דירת 4 חדרים ב-ד 110 מטר פלוס 20 מטר מרפסת מחסן וחניה מקורה.
תודה לכולכם.
אם זה לצורך משכנתא לא עוזר שמאות בדירה על הנייר בשוק החופשי הבנק מתייחס למחיר שהדירה נקנתה רק במחיר למשכן אפשר להביא שמאי עד 1.800000

שלום וברכה אני זכיתי לפני שנתיים בד' 4 של חברת טריסון ושום דבר לא התקדם מאז לא קראו לי לבחירת דירה אין לי מידע מה שקורה, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע מה שקורה שם ויוכל לעדכן תודה רבה

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שלום וברכה אני זכיתי לפני שנתיים בד' 4 של חברת טריסון ושום דבר לא התקדם מאז לא קראו לי לבחירת דירה אין לי מידע מה שקורה, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע מה שקורה שם ויוכל לעדכן תודה רבה
גם אנחנו עוד מחכים אצל טריסון

זה מבית שמש

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
גם אנחנו עוד מחכים אצל טריסון
אני ראיתי באתר של עירית בית שמש את בקשות ההיתר שלהם

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
מי יודע פרטים על הקו החדש שאמור להתחיל לפעול עוד החודש, מרמה ד' לשכונות העיר.
מה היעד והמסלול, ומהיכן מתחיל?

נערך לאחרונה ב:

פנטזיה 3D

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
ולכן מה זה אומר שעוד כמה זמן נראה את הסוף?
מתוך אתר של טריסון:
מועד מסירה הגרלות 1513, 1514, 1399+1552: 15/05/2024.
מועד מסירה הגרלות 1515, 1516, 1517: 10/02/2024.

זה אומר שבקרוב מאוד הם יזמינו אותך לבחירת דירה
עכשיו סיימו בחירת דירות בהגרלות 1516 1517

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ישראל סגל

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מי יודע פרטים על הקו החדש שאמור להתחיל לפעול עוד החודש, מרמה ד' לשכונות העיר.
מה היעד והמסלול, ומהיכן מתחיל?
קו 21 מרמה ד'3 לג'1 וג'2 [כנראה שיעבור ברחוב שמואל/ נתן ותחנה ליד פארק ירמות]
היה אמור להתחיל ב21/11

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה