לא.בחלומות אולי
יש 400 דירות בד5 שייצאו להגרלה במחיר 11,600 למ"ר. נבחר קבלן. לא ידוע מתי תהיה ההגרלה. במסמכי המכרז כתוב שאכלוס תוך 44 חדשים מהזכיה, זאת אומרת בעוד 3 שנים מעכשיו.האם יש עדיין דירות לקניה ברמה ד' שלא במסגרת השוק החופשי?
או שיש בשוק החופשי עד 1.2M (על הנייר או מה)
או שאין חיה כזאת?
ד'5 נחשבת לאיזור טוב?יש 400 דירות בד5 שצריכים לצאת להגרלה במחיר 11,600 למ"ר. לא ידוע מתי תהיה ההגרלה. במסמכי המכרז כתוב שאכלוס תוך 44 חדשים מהזכיה, זאת אומרת בעוד 3 שנים מעכשיו.
אזור מצוין. שקט וירוק. כמובן שמיועד לציבור החרדי.ד'5 נחשבת לאיזור טוב?
איזה פרויקטים כבר יש שם?
מה הסיכוי בערך לזכות בהגרלה כזאת?
בנוסף- האם יש הגרלות המשך שאמורות להיות או שאין כלום?
תודה על המידע!אזור מצוין. שקט וירוק. כמובן שמיועד לציבור החרדי.
אין שם עוד פרויקטים. כל השכונה ד5 (1000 דירות) זה קבלן אחד (נתיב) שמשווק 600 בשוק חופשי ו400 במחיר מופחת. עוד לא התחיל שיווק.
סיכויי זכיה-בהגרלה הגדולה האחרונה בבית שמש בתאריך 1.20 היו 7000 משתתפים בהגרלה על 700 דירות.
יתכן ויהיו הגרלות המשך בפרויקטים ד3 ד4 שעוד לא בחרו דירות-אם יישארו דירות אולי יהיו הגרלות המשך-בערך עוד חצי שנה.
הדירות ממש דלת מול דלת.בפרויקטים שמשלבים שוק חופשי ומחיר מופחת-
הבנינים נפרדים או שהדירות ממש דלת מול דלת?
יש בונוסים לקונים בשוק החופשי?
ממש תודה.הדירות ממש דלת מול דלת.
בונוסים לשוק חופשי לדוגמה מרצפות 80*80 או דברים כאלו אבל בגדול המחיר למשתכן/מופחת של היום הוא די משודרג (מרצפות 60*60 הרבה דוגמאות גם מבריק ומשי).
באופן כללי במחיר למשתכן יש מפרט טוב אבל אי אפשר להוסיף כלום גם אם משלמים, לעומת שוק חופשי שאפשר לשדרג מה שרוצים בתשלום.
יש אפי' בונוסים למחיר למשתכן, לדוגמה שהקבלן חייב לקבל את כל התשלומים מראש (אם אתם רוצים) לעומת שוק חופשי שלפעמים חייבים לשלם לפי לוח התשלומים-כולל מדד. עוד בונוס במחיר למשתכן שעקרונית צריך להיות חלון במטבח ובשוק חופשי לא. או תשריט בית משותף (1000 ש"ח) שבשוק חופשי הרוכשים חוייבו לשלם ובמשתכן לא.
הקבלן חייב להקצות למחיר מופחת כמות מסוימת של דירות 3 4 חדרים כך שבהכרח יישאר למחיר מופחת מכל סוגי הדירות.מי בוחר דירות קודם- חופשי או מופחת?
אם תוכל לצרף אותי לקבוצה אני בבניין 36 , במקום @ כתבתי #יש קבוצה ניתן להצטרף בקישור
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
כןיש למישהו מידע אם חזרו לעבוד בנתיב ברמה ד3??
יום אחד כשהייתי במשרד שלהם בד/1 שמעתי אותם בפגישה עם איש אלומיניום,כן
אחים משהור סגרו חוזה עם נתיב גם על ד'3
הם הקבלן מבצע בנתיב ד'1
אפשר את הכתבה המלאה לטובת החסומים?כל רגע - סבל מתמשך לחרדים בבית שמש: "הזנחה שערורייתית של משרד התחבורה"
"הזנחה שערורייתית": הכאוס בתחבורה הציבורית בשכונת רמה ד' בבית שמש: אין קווים בין עירוניים, חלק מתחנות אוטובוסים כלל לא פעילות, העירייה מבטיחה ולא מקדמת, 'נתיב אקספרס' אינה מתנהלת נכון, כולם מאשימים את משרד התחבורה - ובמשרד התחבורה מתעלמים מהפניותwww.kore.co.il
האם ניתן לצרף אותי ?יש קבוצה ניתן להצטרף בקישור
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
אפשר את הכתבה המלאה לטובת החסומים?
האם ניתן לצרף אותי ?
רכשתי בבנין 33
david8034 שטורדל גימייל וכו
פשוט הנטפרי חוסם אותי מלהצטרף לבד
תודה
צורפתםאם תוכל לצרף אותי לקבוצה אני בבניין 36 , במקום @ כתבתי #
nbmplmאין לכתוב כתובת מייל
שמחים לבשר על פתיחת צ'אט במייל לזוכי הגרלה1521
מי שזכה ורוצה להצטרף שישלח לי בקשה במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נתיב ד3
יש אפשרות לצרף אותי לקבוצה? hodish91אין לכתוב כתובת מייל
הקישור להצטרפות חסום...
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: