עצוב, אבל זה מה שקורה ויקרה עד שיצא חוק שמזגן הוא חלק מהתגמירים שקבלן נותן בדירה...יש לי שאלה למבינים אנחנו בקומת קרקע והשכנים בקומות העליונות התקינו מזגנים למעלה ויונים יושבות על הצינורות ומלכלכים את כל החצר והבלטות תמיד מלוכלך האם אפשר לעשות משהו בנידון? או שככה זה בכל הפרוייקטים? למה היא אפשר להתקין רק במיסתור.. וכמה פעמים גם קיבלנו מקלחת
של מי זההודעה חשובה לציבור הליטאי ברמת בית שמש ד'3
לתשומת לב הרוכשים בשכונת רמת בית שמש ד'3 העירייה הוציאה בימים האחרונים קול קורא להגשת בקשות לקבלת הקצאות לשטחי קרקע לבתי כנסת זמניים בשכונה והיות ולוח הזמנים להגשת הבקשות צפוף ביותר (כשבועיים בתקופת החגים הבעל"ט) אנו קוראים בפניה אישית לכל החפצים בהתאגדות הציבור הליטאי שלא להתמהמה, ולמהר ליצור קשר עם נציגי השכונה בכדי למקסם כמה שיותר כוח, למען עתיד טוב יותר.
נא עשו כל מאמץ לגייס מה שיותר רוכשים בשכונה למען עתידינו ועתיד ילדינו!
לפרטים נוספים:
הרב יצחק יעקב סקורניק: 052-7685611
הרב נחום סוקול: 054-8517300
או בדוא"ל: ys7685611אין לכתוב כתובת מייל
בברכת הצלחה ויישוב טוב לכולנו!
שנה טובה ומבורכת מלאה בעשיה פוריה!
אין לי מושג תנסה לבררשל מי זה
אתם התכוונתם לטוב,אני אומר שוב - רק התכוונתי ליידע את הציבור שישימו לב ומדובר בשתי קהילות ובשום שלב לא היה בכוונתי לפגוע
תבקשו שישימו קוצים נגד יוניםיש לי שאלה למבינים אנחנו בקומת קרקע והשכנים בקומות העליונות התקינו מזגנים למעלה ויונים יושבות על הצינורות ומלכלכים את כל החצר והבלטות תמיד מלוכלך האם אפשר לעשות משהו בנידון? או שככה זה בכל הפרוייקטים? למה היא אפשר להתקין רק במיסתור.. וכמה פעמים גם קיבלנו מקלחת
תבקשו/תדרשו שישימו קוציםיש לי שאלה למבינים אנחנו בקומת קרקע והשכנים בקומות העליונות התקינו מזגנים למעלה ויונים יושבות על הצינורות ומלכלכים את כל החצר והבלטות תמיד מלוכלך האם אפשר לעשות משהו בנידון? או שככה זה בכל הפרוייקטים? למה היא אפשר להתקין רק במיסתור.. וכמה פעמים גם קיבלנו מקלחת
כי אז החתימה גם לא הועילה לזה שהתקיים איזשהו מניין אלא סתם לתפוס שטח כדי שלליטאים לא יהיהועל הדרך למה לא לכתוב כבר שיש להם רק ביה"כ בלי מתפללים וכו'....
מתי צפי אכלוס לשערי בית שמש?
הם בתהליך של טופס 4 (טופס 4 זה עדיין לא אישור אכלוס)גם אני מצטרף לשאלה
יש קבוצה ניתן להצטרף בקישוריש קבוצה לקניג ד2?
בקבוצות של ד2 משוחחים על דברים שרלוונטיים דווקא לפרוייקט מסויים, או לכל השכונה?
גם אני בבניין 34 במחיר למשתכןרכשנו בשוק החופשי
בניין 34 אם אני לא טועה (זה שצמוד לגינה)
בחלומות אוליהאם יש עדיין דירות לקניה ברמה ד' שלא במסגרת השוק החופשי?
או שיש בשוק החופשי עד 1.2M (על הנייר או מה)
או שאין חיה כזאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: