בפרוייקט שלי הקבלן לא היה מוכן להקדמת תשלומים.יש אפי' בונוסים למחיר למשתכן, לדוגמה שהקבלן חייב לקבל את כל התשלומים מראש (אם אתם רוצים) לעומת שוק חופשי שלפעמים חייבים לשלם לפי לוח התשלומים-כולל מדד.
לכן אשמח לדעת מאיפה המקור??
בפרוייקט שלי הקבלן לא היה מוכן להקדמת תשלומים.יש אפי' בונוסים למחיר למשתכן, לדוגמה שהקבלן חייב לקבל את כל התשלומים מראש (אם אתם רוצים) לעומת שוק חופשי שלפעמים חייבים לשלם לפי לוח התשלומים-כולל מדד.
בפרוייקט שלי הקבלן לא היה מוכן להקדמת תשלומים.
אפשר לצרף אותי גם לקבוצה ?יש קבוצה ניתן להצטרף בקישור
Anmelden – Google Konten
בפרוייקט שלי הקבלן לא היה מוכן להקדמת תשלומים.
צודקים. גם במחיר למשתכן הקבלן לא חייב לאשר הקדמת תשלומים.אם יש למשהו מקור לדבר הזה אשמח מאד לדעת על כך
טריסון ב ד 4 התחיל לאשר הקדמהבפרוייקט שלי הקבלן לא היה מוכן להקדמת תשלומים.
מחיר למשתכן או שוק חופשי ניתן להקדים תשלומים ולחסוך עליית מדד??טריסון ב ד 4 התחיל לאשר הקדמה
מחיר למשתכן או שוק חופשי ניתן להקדים תשלומים ולחסוך עליית מדד??
אנחנו במחיר למשתכן מ'אפי נתיב' יכולנו להקדים תשלומים
אני שואל לגבי שוק חופשי האם ניתן להקדים או שלא?גם באגבבה מאשרים הקדמת תשלומים
זה ענין של הקבלן, לכאורה אין הבדל בין חופשי למשתכןאני שואל לגבי שוק חופשי האם ניתן להקדים או שלא?
לכאורה כמו מחיר למשתכן. (רק חסרי דיור. ואם נשאר דירות אז לפעמים יש גם למשפרי דיור).האם הדיור במחיר מופחת בד'5 הוא רק לחסרי דיור או גם למשפרי דיור?
כי זה עוד לא נפתחמדוע לא נשלחו מיילים של משרד השיכון על ההגרלה הזו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: