הרגע דברתי עם נציג של אפי קפיטל, אמר שעד סוף שבוע הבא נקבל מייל אודות כנס..מישהו??
הרגע דברתי עם נציג של אפי קפיטל, אמר שעד סוף שבוע הבא נקבל מייל אודות כנס..מישהו??
אף אחד לא מבטיח ספטמר 21עם כל הכבוד לכל עובדי חברת מגן, אף אחד לא מבטיח ספטמבר 21..
כשהתקשרתי לפני שבועיים בערך המזכירה צחקה עלי... ואמרה מה שכתוב בחוזה.
וע"פ מה שכולם רושמים כאן תצפו לאפריל 22 אם לא אחרי (למרות שהדירה כבר מוכנה לגמרי)
תמשיכו להתפלל!
איתור תיק בניין - בית שמש – מרכז מידע הנדסיהאם משהו יודע היכן אפשר לראות לאיזה קבלן יש טופס-4
צריך להשלים את חזון את גלילי..
לא לפני בין הזמנים תשפ"ב... [מסירה מפתח באזור פסח]רוכשי מגן, מה אתם מתכוונים לעשות עד קבלת המפתח בין תשרי לניסן תשפ"ב?
אתם עוברים לבי"ש או נשארים במקומכם?
כל עוד אין לקבלן היתר בניה מלא כל עליית המדד היא על חשבונו בלבד, כך שהמחיר הרשום הוא בדיוק המחיר שתשלם.שאלה לי למומחים.
בדקתי בפרטי הפרויקט שבו זכיתי במחיר למשתכן והמחיר למטר הוא 9,123.66 ש"ח כולל מע"מ וללא הצמדה,
נכון לתאריך 01/01/2018. מצו"ב צילומסך.
ועתה שאלה לי אל מומחי הפורום, מה יהיה המחיר אותו אצטרך לשלם למטר לו אחתום היום על חוזה כולל הצמדה ומע"מ ושות' ?
כחול צהוב לבן
תלוי בהגרלותכל עוד אין לקבלן היתר בניה מלא כל עליית המדד היא על חשבונו בלבד, כך שהמחיר הרשום הוא בדיוק המחיר שתשלם.
מה ההגיון בזה?תלוי בהגרלות
בהגרלה שהוא זכה כתוב תאריך הצמדה למדד 1/1/2018
זה נכון לגבי הגרלות של מחיר למשתכן לפני מרץ 2018-המחיר עלה לפי המדד. אבל בהגרלה המדוברת (2020) המחיר מוצמד למדד רק מקבלת היתר בניה.תלוי בהגרלות
בהגרלה שהוא זכה כתוב תאריך הצמדה למדד 1/1/2018
אתה בטוח אני מכיר פרוייקט שעוד אין לו היתר בנייה מלא, ורוכש שקנה שם והיה צריך לשלם את הפעימה השנייה שלו חשבנו לו גם את עליית המדד, זה לא חוקי או שלא הבנתי נכון?כל עוד אין לקבלן היתר בניה מלא כל עליית המדד היא על חשבונו בלבד, כך שהמחיר הרשום הוא בדיוק המחיר שתשלם.
אולי הקבלן זכה בקרקע לפני מרץ 2018.אתה בטוח אני מכיר פרוייקט שעוד אין לו היתר בנייה מלא, ורוכש שקנה שם והיה צריך לשלם את הפעימה השנייה שלו חשבנו לו גם את עליית המדד, זה לא חוקי או שלא הבנתי נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: