אבי ליברמן
משתמש חדש
חשבתי תאריך אכלוס בחוזהינואר
תאריך שנתנו עכשיו לבניין 1_2 15/06
חשבתי תאריך אכלוס בחוזהינואר
לידיעתך, קניג החל לאכלס אחרי ל"ג בעומר לפני שבועות.איזה פרויקט בד'1 החל לאכלס עכשיו כשזה כבר אחרי זמן האיכלוס?
(חזון אכלס כבר מזמן, נתיב עדיין רחוק מתאריך האכלוס, קניג עוד לא התחיל לאכלס, והשאר לא נראים כקרובים לאכלוס...)
1. נראה לי שע"פ חוק עד 60 יום לא משלמים שזה אומר עד 10/5 ואכן הם מציעים תשלום מ 10/6.הכול תירוצים.
הם מקווים שכמה שיותר לקוחות יקחו את ההצעה שלהם.
ביחוד לגבי הקורונה שמשרד הבינוי פירסם שזו לא עילה לעיכוב במסירה.
זה שהם כותבים "לפנים משורת הדין" זה הסימן הכי ברור שהם חייבים, היות ואם הם לא צריכים לשלם, הם לא ישלמו.
לדעתי, תברר כמה עולה שכירות של הדירה תכפיל ב-1.5 (לפי החוק). ותיראה כמה ההפרש אם יש(וכנראה שיש).
במקרה של תביעה, הכי טוב לעבוד עם עו"ד עדיף שהם יקבלו ממנו מכתב רישמי, זה יותר מרתיע.
מה שבטוח שהם צריכים לשלם רטרואקטיבית מיום המסירה =10.03.21
כפי מה שידוע לי עד 60 יום לא משלמים על האיחור, אבל אם האיחור יותר מששים יום משלמים גם על ששים הימים הראשונים של האיחור.1. נראה לי שע"פ חוק עד 60 יום לא משלמים שזה אומר עד 10/5 ואכן הם מציעים תשלום מ 10/6.
בגדול אתה צודק מצורף כאן קישור להודעה בעניין זה מהממונה לחוק המכר מטעם משרד השיכוןכפי מה שידוע לי עד 60 יום לא משלמים על האיחור, אבל אם האיחור יותר מששים יום משלמים גם על ששים הימים הראשונים של האיחור.
הגשת תלונה על קבלן אצל הממונה על חוק המכר במשרד השיכון, בכלל זה איחור במסירת דירה עיינו שם בשלל נושאים בעניין זכויותיכם ברכישת דירה כולל השלכות הקורונה על החוזה.זה מכתב של אחים אום ד' 2
שנשלחה היום לרוכשים
מי יודע מה עדיף ?עדיף להתפשר. או ללכת לעו"ד?צפה בקובץ המצורף 894892
אני לא רואה כזה דבר בחוזה2. במידה ולא שלמת את כל התשלומים בזמן יתכן שאינך זכאי ע"פ החוזה לפיצוי.
בחוזה שלי למשל רשום כך: דחיה של תשלום מתשלומי המחיר, גם בהסכמת המוכר, תביא לדחיה במסירה בתקופה זהה לדחיה בתשלום, אלא אם סוכם במפורש ובכתב אחרת.
תגידו משהו יודע מה קורה שערי בית שמש ד2
מתי יהיה האיכלוס בבנין אב? יש צפי מוקדם יותר?
לכל הרוכשים בפרויקט שערי בית שמש ד' 2
מישהו יודע מה גובה הבנינים,כי לפי המפורסם במפת מחיר למשתכן יוצא שלכל בנין יש רק 4 דירות השייכות למחיר מופחת.יש זוכה לקרקע האחרונה לדיור ברמה ד'!
ועדת המכרזים של רשות מקרקעי ישראל הכריזה על ‘חזון את גלילי חברה לבניה בע”מ’ כזוכה במכרז לחכירת 2 מתחמים לבניה רוויה בשכונה ד’3, בית שמש.
הזוכה תשלם לרשות מקרקעי ישראל סכום כולל של 23,601,198 שקלים (לא כולל מע”מ) ועוד הוצאות פיתוח על סה”כ 44,354,122 שקלים (כולל מע”מ). למכרז התקבלו 12 הצעות.
מחיר הקרקע לפני הוצאות הפיתוח הוא כחצי מיליון שקלים לדירה אך מזנק אם מחשבים את הוצאות הפיתוח למחירים גבוהים במיוחד. לפי מומחי נדל”ן שעימם שוחח ביזנעס, המסקנה היא שדירת 4 חדרים תעלה קרוב ל-2 מיליון שקלים בשלב האכלוס.
לפי התב"ע מותר 2 קומות מתחת לקרקע, קומת כניסה, ועוד 6 קומות (לפעמים מאשרים הקלות להוסיף עוד קומה).מישהו יודע מה גובה הבנינים
מהמכרז נראה שבסוף אין דירות במחיר מופחת.לפי המפורסם במפת מחיר למשתכן יוצא שלכל בנין יש רק 4 דירות השייכות למחיר מופחת
מישהו יודע מה גובה הבנינים,כי לפי המפורסם במפת מחיר למשתכן יוצא שלכל בנין יש רק 4 דירות השייכות למחיר מופחת.
יש זוכה לקרקע האחרונה לדיור ברמה ד'!
ועדת המכרזים של רשות מקרקעי ישראל הכריזה על ‘חזון את גלילי חברה לבניה בע”מ’ כזוכה במכרז לחכירת 2 מתחמים לבניה רוויה בשכונה ד’3, בית שמש.
הזוכה תשלם לרשות מקרקעי ישראל סכום כולל של 23,601,198 שקלים (לא כולל מע”מ) ועוד הוצאות פיתוח על סה”כ 44,354,122 שקלים (כולל מע”מ). למכרז התקבלו 12 הצעות.
מחיר הקרקע לפני הוצאות הפיתוח הוא כחצי מיליון שקלים לדירה אך מזנק אם מחשבים את הוצאות הפיתוח למחירים גבוהים במיוחד. לפי מומחי נדל”ן שעימם שוחח ביזנעס, המסקנה היא שדירת 4 חדרים תעלה קרוב ל-2 מיליון שקלים בשלב האכלוס.
במכרז זה נראה שאין מחיר למשתכןהמכרז שחזון זכה זה רק שוק חופשי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: