דרך אגב כמעט כל הקודמים לי לקחו דירות של 3 חד לעומת הגרלות במקומות זולים יותר כמו ב"ש למשל שאנשים בוחרים בהתחלה בדירות גדולות !! בגלל הפער במחיר !זכיתי במספר 22 ותוך שנתיים התקדמתי רק במספר אחד ולקראת החתימה עברתי למספר 15
דרך אגב כמעט כל הקודמים לי לקחו דירות של 3 חד לעומת הגרלות במקומות זולים יותר כמו ב"ש למשל שאנשים בוחרים בהתחלה בדירות גדולות !! בגלל הפער במחיר !זכיתי במספר 22 ותוך שנתיים התקדמתי רק במספר אחד ולקראת החתימה עברתי למספר 15
דירות חדשות נמכרות כיום באזור ב24-25 אלף ש"ח למטר
תבדוק באתר של רשות המיסים בנוגע למחירים ברחוב הסמוך, דירות חדשות זה המחירזה מה שמוכרים בארנונה בירושלים ? בטוח?
פה זה נראה קצת אחרתתבדוק באתר של רשות המיסים בנוגע למחירים ברחוב הסמוך, דירות חדשות זה המחיר
תבדקו מעכשיו שיש סעיף בחוזה סעיף שאומר שכל החוזה הוא כפוף להיתר עיסקא בנוסח מסויים !!היי
אנחנו זכינו בהגרלה מס 1308
בעוד כשבועיים אנחנו אמורים לבחור דירה
נשמח מאד אם יש למישהו עצות/תובנות (בפרט מהניסיון האישי) בעניין בחירת הדירה או בכל התהליך.
בתודה מראש!
מה שרלוונטי זה רחוב אבנר גרשון שהוא הרחוב הסמוך ששם יש בניה חדשה הצמודה למורדות ארנונה , ארנונה כשכונה שלמה לענ"ד לא משקפת , ברחוב אבנר גרשון רמת המחיר היא 24- 25 אל"ף למטר,פה זה נראה קצת אחרת
לפי הבנתי עדיף לחתום אחרי ה15 בחודש, כיוון שהמדד נקבע לפי הניקוד ברגע חתימת החוזה (תקנו אותי אם אני טועה...).1. תתעקש לחתום חוזה כמה שיותר מוקדם לפני ה15 לחודש הבא כך תרוויח שבכל התשלומים הבאים אתה מרוויח חודש אחד שאין הצמדה למדד על הסכום שאתה משלם זה יוצא בסך הכל סכום לא מבוטל
זה נקבע ביום שהקבלן מקבל היתר בנייה !!תודה לכל המגיבים!
לפי הבנתי עדיף לחתום אחרי ה15 בחודש, כיוון שהמדד נקבע לפי הניקוד ברגע חתימת החוזה (תקנו אותי אם אני טועה...).
אני לא מבין בזה ! אבל מה שיעצו לי בזמנו, זה שב4 חד יש יותר רווח, אבל אם לוקחים 3 חד, צריך להניח כסכום התחלתי רק 10 אחוז ממחיר הדירה, כי זה פחות מ1800000 ש"ח ולהשקיע את שאר הכסף במקום אחר !עוד עניין - אני מתלבט מאד בבחירת הדירה בין דירות 3/3.5/4 חדרים (מבחינת הרווח הצפוי)
ממה שנראה בפרויקט הזה ,עדיף דירות 4 או יותר ,כי רוב הקטנות הם דירות כלואות (כיוון אויר אחד)
בפרויקט שלי רשום בחוזה ש50% מהתשלום צמוד למדד.יש למישהו מושג אם הקבלנים( במחיר למשתכן )הולכים לכבד את החוק החדש שאין מדד תשומות הבניה יותר מ40% ממחיר הדירה ?
מה הקישור של האתר של הפרויקט?
עד כה נרשמו ברשימת המשפחות התורניות 112 משפחות, בכלל הפרוייקטים בארנונה.אנחנו זכינו במורדות ארנונה במספר הגרלה 1114
למשהו יש מידע האם יהיו חרדים שמתכננים לגור שם?
האם מיועד גם לערבים?
קבלנו פעם קטלוג הדמיה למייל ולא מוצאת את זה, אם למשהו יש אשמח לקבל
תודה רבה
רוממה מזמן אינה המרכז החרדי היחיד. כיום בית וגן משמשת כמרכז לכל דרום מערב העיר, בת"תים ובבית יעקב יש שם תלמידים מגילה גבעת מרדכי קרית יובל רמת שרת ומלחה ואפילו הר חומה.לא זכיתי שם
הייתי שם למטרות אחרות,
יש שם רחוב צמוד בנוי [אבנר גרשון] ומשם מתחיל הכניסה לאזור עבודות להקמת השכונה
מדובר באזור חדש עם נוף יפה ומרגיע,
מבחינה חרדית לענ"ד השילוב של המרחק הרב מהמרכזים החרדיים הקיימים, והקירבה לאזור הערבי, בשילוב המחיר הגבוה שם למטר, יוצר מצב שלחרדי עדיף למכור ולקנות במקום אחר, [לקח לי מאזור רוממה 25 ד' נסיעה ברכב בשעה יחסית לא עמוסה]
אני הולך השבוע לחתום חוזה על דירה של 108 מ"ר ומרפסת של 12 מ"ר במחיר של 2,170,000 אז לשיטתך אני כמעט לא מרויח אז אולי לוותר?מה שרלוונטי זה רחוב אבנר גרשון שהוא הרחוב הסמוך ששם יש בניה חדשה הצמודה למורדות ארנונה , ארנונה כשכונה שלמה לענ"ד לא משקפת , ברחוב אבנר גרשון רמת המחיר היא 24- 25 אל"ף למטר,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: