בעזרת השם הכנס יתקיים השבוע במוצ"ש באולמי נדבורנה חידושי הרי"ם 16 בשעה 9בסיעתא דשמיא יתקיים השבוע כנס לזוכי הפרויקט בהשתתפות רבני השכונה שליט"א
הכנס יתקיים בעז"ה בבני ברק במוצאי שבת יא' כסלו שעה מיקום ופרטים נוספים יועדכנו בימים הקרובים
הכנס מיועד לכלל הזוכים החרדים בשכונה ומטרתו הכרות עם הרבנים והזוכים ודיון על הפעולות הנצרכות לטובת השכונה לקראת האכלוס הקרוב בעז"ה
חשוב מאוד שתהיה נציגות מכובדת בכנס
ולכן נבקש ממי שמתכוון להגיע לאשר הגעה
יעקב דנגור 0548499220
emk4600 שטרודל ג'ימייל
נשלחה הזמנהאשמח אם תצרפו אותי לקבוצה 6169587@ גימל נקודה כום בתודה מראש
שלחו מיילאשמח אם תצרפו אותי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קיימתאשמח לצירוף לקבוצת המייל OSNATSH788 שטרודל גימל נקודה קום
אשמח לצרף אותי לקבוצה A0533164073@ GMAIL COM
בשעה 9 [לא כתוב במודעה]מודעה רישמית על הכנס שיהיה במוצ"ש בעזרת השם
תודה רבה לשמואל בקשי על עיצוב המודעה
אתה טועה ומטעה.סוף סוף!!
מכתב רשמי על איחור למשך 60 יום ואולי יותר, שימו לב שבמכתב כתוב על טעם האיחור גם מפני מצב המלחמה וזאת כהקדמה ע"מ להפטר מתשלום שכירות גם לאחר 60 יום
גורם מעכב נוסף שצפוי להשפיע על חלקים נרחבים בשכונה הוא חוות הדעת של המשרד להגנת הסביבה שאוסרת על מגורים בחלקים נרחבים של השכונה בשל חומרים מסוכנים אשר מובלים על ידי רכבות משא לאורך המסילה. על מנת לפתור זאת, אמור היה לצאת לדרך פרויקט קירוי של מקטע מסילת הרכבת הסמוך לשכונה, אך זה מעולם לא תוקצב.אחת הרוכשות: "אני גרה בדירה קטנה של 40 מטר, בתת-תנאים, סופרת את הימים עד שאוכל סוף סוף לעבור ולהתחיל לחיות בבית מתאים. זה פשוט שבר אותי הדחייה הזאת. לא רואים את הסוף. אין אופציה לשלם מעבר, כל שקל הוא על חשבון הלחם והחלב"
אכן הכנס היה חשוב מאד מהרבה סיבות, וישר כח למארגנים ולכל מי שטרח ובא למקום,תובנות מהכנס:
זייברט הדגיש כי צפו מראש את הקשיים בבניית הגשר, ולכן התנה את האכלוס בבניית הגשר והקירוי.
תנאי זה נחתם גם השבוע על ידי שריקי, כאשר ביקש מהעירייה שתחתום על תוכניות בנייה חדשות.
ונקודה קטנה משלי: רק מי שמומחה בתכנון תנועה וערים יכול לקבוע אם הגשר מיותר או חיוני לשכונה. אחרת, זה ממש מביך לצעוק כמו תגרן בשוק הכרמל.
ואני די בטוח שאם הגשר באמת היה מיותר ברמ"י ממזמן היו מוותרים עליו בשמחה(חוסך להם כמילארד שקל+כאב ראש בירוקרטי)-אבל הם פשוט לא יכולים
ממליץ לכל אחד להתרשם בעצמו מדבריו של זייברט ולא להסתמך על הפרשנות שלי או כל אחד אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: