חה חה חה זה באמת היה מצחיק אם זה לא היה עצוב.אני מבין שב"ה יש כאלו משופעים במצלצלים, ואני שמח שיהא לנו שכנים כ"כ נפלאים ובטח גומלי חסדים (: אבל אנחנו לצערינו לא כ"כ מלייאנים, וסכום של הרבה יותר מ10K לחודש על דיור הוא המוווווון בשביל רוב הרוכשים, עד כדי שכבר אין כמעט מצב להמשיך ליטול בנטל הזה,
אני הייתי לאחרונה מספר פעמים במקום, עיקר עבודות הבניה הם בכלל בפרויקט של רייסדור ועוד משהו שנקרא בריטניה ישראל, העבודות שם הם למגדלים ואמורים להמשך שנים רבות, בטח יותר מ3 שנים, ואף אחד, עם הגשר, או בלי הגשר כולל אלו שהכי רוצים לא להתאכלס..., לא מתכוונים לחכות שזה יסתיים,
הפקקים בכניסה שכנראה יהיו לצערנו- הם אינם שונים: א. מהפקקים שנים רבות בכניסה לבית שמש [עד הסדרת הכביש]
אף אחד לא דמיין לא לאכלס את רמה ג' וחלק מא' ועוד ועוד עד שהרחיבו את הכביש, ב. הפקקים עד היום בכניסה לנוה יעקב בבוקר [אולי נפנה גם את נווה יעקב אבל זה נושא לפורום אחר......] ג. הכניסה לעיר חריש, בנתיים הוא ג"כ לא הכי קלאסי בלשון המעטה.
ועוד דוגמאות רבות יש אפילו בתוך בני ברק שהתנועה בה חלקה וזורמת כידוע...
אכן למי שמפונק ורוצה הכל הכל הכל, באמת כדאי שיחכה ויחכה ויחכה גם לגשר [ואולי לפיצויים מהקבלן שאווווווולי יבואו אם בכלל],
אבל לפחות הזוכים שאני מכיר... מחכים כבר להכנס,
ובעז"ה עם האכלוס ימצאו הפתרונות המעשיים לחלק מהבעיות,
בנתיים כן!!!!!!!!!!!!!! להפעיל כמה שיותר לחץ וכמה שיותר לחץ!!!!!! לדבר עם כל מי שיכול להשפיע!!!!!
אפילו יאמרו שעוד כמות X חדשים יכנסו זה בסדר, אבל להשאיר 1000 משפחות [חוץ מהמיליונרים כמובן] תלויים בהרפתקה כלכלית מטורפת, זה עול נוראי שלא יכול לעבור לסדר היום.
גם אני הייתי שם והמקום ממש מפחיד מלא פועלים מסתובבים שם
אין מוסדות לימוד בשכונה בטווח הקרוב אז לנו בכל מקרה המקום כרגע לא רלוונטי
ומה לגבי הקירוי של הרכבת? חמירא סכנתא מאיסורא לא?